Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyébként meg 2010ben a vébé után volt a legkérdőjelesebb, h ki kapja, ahhoz képest most ez "egyértelmű". Szerintem ha már nem sérül meg senki komolyabban, vagy nem lő tízet egy meccs alatt, ezt Messi kapja.daffy írta:ezt jól eldöntötted fél évvel a díjátadó előtt. egyébként fele annyira nem egyértelmű,mint korábbanS.Agüero írta:Bárki bármit mond, ezt Messinek kell kapnia, Ő érdemli meg legjobban a díjat.
ezt jól eldöntötted fél évvel a díjátadó előtt. egyébként fele annyira nem egyértelmű,mint korábbanS.Agüero írta:Bárki bármit mondd, ezt Messinek kell kapnia, Ő érdemli meg legjobban a díjat.
persze, ő évek óta alap, tőle aztán végképp nem sajnálnám, de sajnos nem az ilyen gyerekeknek szokott leesni a zsuga.Pavel írta:Ennyi erővel Xavi is kaphatja.Boixos írta:
[....
Ennyi erővel Xavi is kaphatja.Boixos írta:
a france football szerint casillas érdemelné meg a zsugát.
na, tőle nem sajnálnám, az tuti. bőven megdolgozott már érte.
Első résszel nem értek egyet. A hollandok ellen valóban győzelemre vezette a csapatot, de a németek ellen semmit sem mutatott, és a dánok ellen is tőle függetlenül elmehetett volna a meccs. Ha nem lövi be Vareala azt a gólt, akkor könnyen lehet, h a németek sem erőltetik a győzelmet a dánok ellen, szóval hiába parádézott volna a hollandok ellen.Boixos írta:
egyébként én sem értek vele egyet feltétlenül. akármennyire lehúzza a gyereket, sztem nélküle a csoportból sem mentek volna tovább a portugálok.
a france football szerint casillas érdemelné meg a zsugát.
na, tőle nem sajnálnám, az tuti. bőven megdolgozott már érte.
igen, ez a forma pontosan erre való.Egy az egybe leírja a véleményét, semmivel sem támasztja alá amit ír(nem is nagyon lehetne).
Abszolút egyetértek. Egy másodvonalas blog szintjét hozza. Nem értem, hogy ilyen egyáltalán, hogy jelenhet meg. Valaki nem vizsgálja/nézi át a bekerülő cikkeket?Bob_Marley írta:Erre azért először az jutott eszembe, hogy átfogóan komoly problémák vannak a sportújságírás, kommentálás (a'la EB) és miegymás terén Magyarországon.Ez elvileg egy Nemzeti Sport cikk...ilyen cikket hogy lehet leírni az ország leghíresebb napilapjában???És nekem nem a tartalmával van a gondom, az szubjektív a stílus maga amit nem tudok hova tenni, s ha ez megjelenik egy blogon azt mondjuk rendben blog....De egy országos lapban???Felháborító!
Oda van írva, h jegyzet. Szóval nem hírként van közölve. Engem sokkal inkább zavar, mikor hírekből, összefoglalókból árad a szubjektivitás, mert ott tényleg nincs helye.Bob_Marley írta:Erre azért először az jutott eszembe, hogy átfogóan komoly problémák vannak a sportújságírás, kommentálás (a'la EB) és miegymás terén Magyarországon.Ez elvileg egy Nemzeti Sport cikk...ilyen cikket hogy lehet leírni az ország leghíresebb napilapjában???És nekem nem a tartalmával van a gondom, az szubjektív a stílus maga amit nem tudok hova tenni, s ha ez megjelenik egy blogon azt mondjuk rendben blog....De egy országos lapban???Felháborító!
Tavaly pl. sztem számított. Sneijder a pocsék ősze miatt nem volt még a dobogón sem. Messi meg ősszel is ontotta a gólokat, ez sztem neki mindenképp kellett a győzelemhez, mert tavasszal nem játszott közel sem akkorát.recrea írta:Amióta én figyelem ezt a szavazást, sosem döntött semmiről az őszi idény. De ahogy írod, max. a szuperkupa.LG írta:Azért még várjuk meg az őszt, elvégre az Aranylabdát naptári évre adják. Pl. nyáron spanyol szuperkupa, ott is érdemes lesz figyelni mit alkot CR és Messi.
Én is úgy gondolom, h most is a legesélyesebb, de még sok minden történhet. Lehet, h lesérül egész őszi szezonra, CR meg rúg 50 gólt.
Amióta én figyelem ezt a szavazást, sosem döntött semmiről az őszi idény. De ahogy írod, max. a szuperkupa.LG írta:Azért még várjuk meg az őszt, elvégre az Aranylabdát naptári évre adják. Pl. nyáron spanyol szuperkupa, ott is érdemes lesz figyelni mit alkot CR és Messi.
Én is úgy gondolom, h most is a legesélyesebb, de még sok minden történhet. Lehet, h lesérül egész őszi szezonra, CR meg rúg 50 gólt.
Odafog, rúgott kb. 60 gólt a szezonban, a sok sügér meg csak úgyis ezt látja, plusz 3 döntő gólt az EB-n. Arra amúgy kíváncsi lennék, ha csak az újságírók szavaznának, kit hoznának ki.Capon írta:Messi, Ini, Ronaldo lesz a sorrend szerintem.
Igaz hogy Ronaldo bajnok lett, de megint minden Messiről szólt egész idényben (talán jobban mint eddig bármikor). Ininek meg ez az EB a 2. helyre lesz elég szerintem.
Nagyon meglepődnék ha Ronaldo akár a 2. helyre is odaférne.