Első résszel nem értek egyet. A hollandok ellen valóban győzelemre vezette a csapatot, de a németek ellen semmit sem mutatott, és a dánok ellen is tőle függetlenül elmehetett volna a meccs. Ha nem lövi be Vareala azt a gólt, akkor könnyen lehet, h a németek sem erőltetik a győzelmet a dánok ellen, szóval hiába parádézott volna a hollandok ellen.
A spanyolok ellen, amikor a portugál csapat nagyon jól játszott, meg pont ő nem tudta hozzátenni azt a pluszt, ami kellett volna. Meg volt a lehetősége a döntőbe lőni a portugálokat, de nem élt vele. Sztem azzal az Aranylabdáját is meglőtte volna.
Casillastól én sem sajnálnék egy Aranylabdát. De idén nem nyújtott olyan kiemelkedőt, mint korábban többször is. Régebben többször a bravúrjaival ő vitte hátán a Realt, és a válogatottban is nagyon fontos védéseket mutatott be, de idén sem a Realban, sem a válogatottban nem akadt túl sok dolga, elég kis mértékben múlott rajta mind a bajnoki, mind az EB cím. Igaz, ez azért is volt, mert sokat nem is tudott volna hozzátenni, hisz nem sok védeni valója volt. De sztem mind 2008-ban, mind 2010-ben nagyobb szerepe volt a sikerekben, mint most.
Messivel a probléma az, h hiába a tömérdek gól, ő is idén pont 3 kulcsmérkőzésen mondott csődöt: 2x a Chelsea, 1x a Real ellen. Így neki sem adnám.
Ha rajtam múlna, Iniestáé lenne a cím. Az EB legjobbja, a Barcában is Messi mögött a legjobb.