Nem kéne. De az edzőtök egy kihaénnem kancsó. Tudod ezt Te is, én is, mindenki. Nem tud veszíteni, az Istennek sem. Így lehetett ez gyerekkorában is amikor kártyázott, vagy társasozott, és így van ez most is.REMY írta: Nem értem miért kell ekkora ügyet csinálni belőle.
Hiányoljuk a sportszerűséget. Ha a csapata ellen hibáznak, akkor szándékosan direkt őt és a csapatát hátráltatják, sőt egy nemzetközi szervezet fog ellene össze. Ha viszont olyan történik, amit a csapatát segítik, akkor érdekes módon elfelejti szidni a bírókat, képmutató...REMY írta: Nem értem miért kell ekkora ügyet csinálni belőle.
Előfordulhat, hogy les volt, a felső teste Pedronak sztem előrébb is van pár centivel. De érdekes fazon az Unicum, mert a Valencia elleni meccs után nem rinyált Soldado góljánál, pedig úgy, hogy nem voltunk egy vonalban és a kamera sem váltott egyből, még úgyis egyértelmű volt, hogy nem volt les. Szánalmas, hogy egyszer nem tudja lenyilatkozni, hogy jobb volt az ellenfél, vagy gratulál a győzelemhez. Pep: "Azokból lesznek a legnagyobb győztesek, akik a legjobban tudnak veszíteni". Sztem itt nem a vereségek számára gondolt. Mi gratulálunk, vesztes kupadöntő után megtapsoljuk az ellenfelet a pályán és végignézzük a díjátadót. A túloldalt meg az Unicef, a bírók, a szerencse... Ja és a játékosok rögtön bevonulnak az öltözőbe... Ennyit a respectről...K900 írta: Egyébként az "egyetlen" azt nyilatkozta, hogy szerinte az egyik gólunk az les volt.Valószinűleg sohasem lesz képes az elismerésre mint ismerjük.
Nyílvános helyen néztem a meccset, és annál a szabálytalanságnál a lassítás után felálltam, és mutogattam a tv-nek a combomat, ahogy ő csinálta tavaly, a következő kommentárral:mess2009 írta:átnézve néhány video részletet, egy dolog azért még ki "kívánkozik" : C.R. aljas és fruszrált dühből eredő alakítása, ahogy leterítette Messit!! az hogy utánna pofátlanul mutogatja az(..erőtől duzzadó...)válát, csak hab a tortán...
Kb erről lenne szó.kurdt írta:Azért Pepe megítélésébe nagyban belejátszik, hogy hatalmas állatkodásait nem a Premier League valamelyik középcsapatában, hanem a Real Madridban láthatjuk szinte hétről-hétre.
A XX. század legjobb csapatában, az Úriemberek klubjában, a Fehér balettben és még sorolhatnám a hangzatos beceneveket, amelyek alapból kizárnának egy Pepe-stílusú játékost, bármennyire is jó hátvéd.
Egyszerűen nem ezt kötné össze az ember a Reallal...
Én 2000 óta vagyok Barça-szurkoló, de nagyon bírtam az akkori Realt, mert amit ők akkoriban csináltak, az tényleg a foci csúcsa volt. Aztán először lelépett Del Bosque, majd szép lassan szétesett ez az egész és a mai, Mourinho-féle Real már nyomokban sem emlékeztet erre az időszakra.
És sajnos Pepe is ennek a "stílusváltásnak" a jelképe.
Ez van hozzám a legközelebb.mess2009 írta:kívülálló(szurkoló)ként nehéz határozott taktikát felismerni ilyen tét meccseken, de én most meg vagyok győződve róla, hogy taktikai fogás volt Murinho részéről az első félidei biztonsági foci, azzal, hogy majd a másodikban ránk rontanak( legutóbb u ez a meccs elején volt) jórészt meg is történt, hogy nem lett nagyobb baj belőle az a gyors válasz-gól és aza tény, hogy valóban ismerik már egymást a csapatok és mi is jól visszazártunk.
egy-két reakció: hogy lesen lett volna Pedró?! nos nem volt les, ehhez csak annyit, hogy a Madrid a híres mélységi kiugratásai során szinte állandóan hasonló(leshatár) szitukból lövi góljait.
bár Valdes ostobaságot csinált, de szerintem Di Maria fel is lökte, érdekes, hogy ezt senki nem vette észre?! jó néhány bíró le is fujta volna.(szerintem)
Sanchez: sajnos ő soha sehol nem volt gólerős csatár!!! ha nem tudja Tito a stílusának megfelelően játszatni, soha nem is lesz az.
Messi: én már megfigyeltem, ha az első néhány csele, lövése nem megy be sajnos begörcsöl, elkedvetlenedik, vagy ki-tudja? lényeg, hogy tegnap neki sem ment minden de legalább a botlós 11-es rugásból kigyógyult.
Akkor nézz utánaPavel írta:
Ez nagyon tetszik. Én még láttam a felsoroltakat játszani. Nem mondom alattomosak és tuskók voltak. De, Pepe-hez képest csak ipari tanulók.
http://www.youtube.com/watch?v=11enIeWN ... plpp_video
Ha nincs a kapus kezében a labda akkor meglehet támadni. Valdes kezében nem volt a labda, úgyhogy ő cseszte el. Ne mondjátok már, hogy el hiszitek azt, hogy DM volt a ludas... rendben, hogy barca meg minden... de...Ha azt vesszük, hogy az esetek 99%-ában ha egy csatár már fél méternél közelebb megy egy kapushoz, akkor azonnal szól a síp, mert hát ugye a kapust védeni kell, akkor nem értem, hogy ez miért nem ért egy szabadrúgást kifelé?
Ez nagyon tetszik. Én még láttam a felsoroltakat játszani. Nem mondom alattomosak és tuskók voltak. De, Pepe-hez képest csak ipari tanulók.REMY írta: Pepét már durvábbnak mondják mint anno Cantonát vagy Roy Keant, de lehetne Vinnie Jonest is említeni. Az mekkora tuskó volt te jó ég![]()
![]()
Holott közel sem olyan durva. Igen voltak csúnya és undorító megmozdulásai ez tény, de azért túlzásokba is estek már vele kapcsolatban.![]()
ez magyarazom én is. tavaly kijött nekik a lépés, nem volt tartos serulés (nem is kivanom), de kizárt h még1x bajnokok legyenek ugy, hogy lényegében az egész keretben van 5-6 olyan játékos aki TUDÁSA alapján méltó a real mezre. ez az albiol, arbeola, khedira, granero, callejon, mind mind vicc kategoria.Barcaman1993 írta:És ezzel el is érkeztünk a Real legnagyobb problémájához a kispadhoz. A Marcelo-Coentrao és a Benzema-Higuain duót nevezhetjük kiváló cserélő duóknak, de ennyi és kész. Ha vki lesérül, akkor végetek van. Azért kíváncsi lennék arra, ha huzamosabb ideig nem lenne Alonso, vagy Ramos, akkor mi lenne? De sztem ezt mindenki tudja. Tavaly ilyen szempontból szerencsétek volt.
Én gyakran látogatom a túloldalt és messze nem ez az általános vélemény. A Barca győzelmének jogosságát senki nem vitatja, sőt sokan beismerik (én is), hogy az eredmény még nekünk hízelgő. Persze vannak ott is elvetemült szurkolók (itt is), akik egyszerűen képtelenek tárgyilagosan látni a dolgokat, de szerencsére a többségben nem ők vannak (még).És megint az van,hogy a realosok szerint partiban voltak,holott sehol nem voltak játékban,meg semmiben.
Pedig szerintem lehetne bajod Callejonnal, mert elképesztően gyenge játékos. Ezt mondtam tavaly is, de ez idénre sem változott. Számomra a legnagyobb talány, hogy miért ő kezdett és miért nem Di Maria. A kis spanyol a sörmeccseken, meg a lefutott meccseken szállítja a gólokat és ettől vannak úgy elájulva néhányan... Nevetséges ez a pali, játékban 0, míg Di Maria egy világklasszis. És ezzel el is érkeztünk a Real legnagyobb problémájához a kispadhoz. A Marcelo-Coentrao és a Benzema-Higuain duót nevezhetjük kiváló cserélő duóknak, de ennyi és kész. Ha vki lesérül, akkor végetek van. Azért kíváncsi lennék arra, ha huzamosabb ideig nem lenne Alonso, vagy Ramos, akkor mi lenne? De sztem ezt mindenki tudja. Tavaly ilyen szempontból szerencsétek volt. Nálunk, ha a tegnapi kezdőt nézem, akkor olyanok ültek a padon, mint: Jordi Alba, Fabregas, David Villa, Puyol. És akkor Thiago sérült és Song még a nevezettek közt sem volt. Sztem ég és föld a kispadok közti különbség.ZotyaFace írta:
Érzésem szerint,ezzel a játékkal nem fogjuk elhozni a kupát,fásultak vagyunk,nem pörgünk és igazából a kezdőcsapatot se nagyon értettem,hogy miért kellett így "megrotálni". Nem jut el az agyamig,hogyha Di Maria egészséges miért nem alap kezdő. Nincs bajom Callejón-nal,de egy Barca ellen illene kiállni a legerősebb kezdővel.
A csatárainkról nem is beszélek,Benzema mint szürke szamár a ködben,Higuaín se csinált semmit,ideje lenne egy robbanékony csatárt nézni jövőre,mert ez így elég light*os.