La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
Pubi007
Barça C

2012.10.03. 23:48:56

Sziasztok!

Remélem nem szólok későn, de a minap kaptam egy levelet, hogy az El Clasicót meg lehet tekinteni pécsett az Uránia moziban, mozivásznon és a mozi hangrendszerét kihasználva! Eddig csak Bp volt mindig meghirdetve, hogy ott lehet közösen Barca meccset nézni, de most itt a lehetőség a pécsieknek is!
Tehát várunk mindenkit vasárnap 19:00-tól Pécsett az Uránia moziban!
Itt van amit kértek tőlünk a tulajok:

"A meccset a sport1tv-ről adjuk.

Rágcsálnivalót, ételt hozhattok be magatokkal.
Megkérünk titeket italt ne hozzatok be, pultunk nyitva lesz, italt, mogyorót, ropit tudtok vásárolni nálunk.
A meccset a karzatról, moziszékekből lehet megnézni, a nézőtéren szabad italt-ételt fogyasztani. Kivetíteni a mozivászonra fogunk, a mozi hangtechnikáját használva.
A rendezvény természetesen ingyenes. "

Várunk mindenkit, aki jó focit akar látni!
socio66

2012.09.30. 23:31:13

az atletico madrid megint nyert, hat meccsen öt győzelem, egy döntetlen az arányuk, nem rossz.
ráadásul ma falcao nélkül voltak, igaz nem is volt olyan meggyőző a játék, mint eddig, de ugye pont az ilyen meccseket kell behúzni egy komoly célokat kitűző csapatnak.
kristop
Entrenador del Barça

2012.09.29. 21:02:36

nincs már pénz ott, ez már pellegrini érdeme. aki piacképes volt azt el is adták (kivéve iscot, mert kábé most rá épül a csapat), és ingyen igazolgattak. saviolát, santa cruzt, meg onyewut. mondjuk amint komolyabban bejön a bl meg a kupa onnantól szerintem kipukkadnak, nincs második soruk.

idén a sevillát, meg az atmát érzem az első négybe, bennük van fantázia. malaga hatalmas meglepetés lenne, ha tartanák ezt a szintet, valencia meg csak papíron jó, lehet kevés lesz az új edző oda?
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.09.29. 20:05:30

Malaga megint nyert 4-0-ra. Most akkor még pénzelik őket az arabok vagy maguktól ilyen jók? :)
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.27. 14:48:45

Azért az ATMA mindig is ilyen szeszélyes csapat volt, s ez Simeone-val sem sokat változott maradt a szenvedélyes játék (Simeone-t az Internél nagyon eltudtam volna képzelni, kár hogy az Atleticohoz ment :? )viszont egyszerűen akár meccsek közben is olyan hullámvölgyek és hegyek vannak, amik egy hosszú során kiütköznek, emlékezzünk csak 4:0ról majdnem egyenlített talán a Rayo volt az, szóval csínján kell velük bánni, de az tény bárkit képesek elkapni ugyanakkor bárkitől ki is tudnak kapni.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.09.27. 10:05:27

Mezner2 írta: Tekintve,hogy most ért be,így természetes,hogy most pályája csúcsán állnak érte sorba a legnagyobb csapatok,de azért korábban sem egy névtelen nímand volt,és akkor is már rengeteg csapat érdeklődött iránta,amennyire tudom,épp a Chelsea is elakarta hozni őt Liszabonból,csak ő ink. a spanyol focit válaszotta.
elég későn ért be,van még 4-5 éve és letelt. februárban lesz 27 éves,az már nem fiatal kor.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.09.27. 09:41:44

daffy írta:ha csak fele annyira tartották volna mint most,akkor már a chelsea-ben focizna. nem a falábú torrest erőltetnék.
Tekintve,hogy most ért be,így természetes,hogy most pályája csúcsán állnak érte sorba a legnagyobb csapatok,de azért korábban sem egy névtelen nímand volt,és akkor is már rengeteg csapat érdeklődött iránta,amennyire tudom,épp a Chelsea is elakarta hozni őt Liszabonból,csak ő ink. a spanyol focit válaszotta.
daffy
Madridista

2012.09.27. 09:36:54

Mezner2 írta: Azért azzal vitatkoznék,hogy eddig senkinek sem kellett,rengeteg csapat akarta már akkor is,amikor még a Portoban lőtt 15 gólt az EL-ben,csak ő játszani akart,ezért választotta az ATM-t,mindenki tisztában volt már akkor is a képességeivel,egy igazi gólvadász,aki amellett,hogy elsőrangú befejező,még csak nem is botlábú...
ha csak fele annyira tartották volna mint most,akkor már a chelsea-ben focizna. nem a falábú torrest erőltetnék.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.09.27. 09:29:42

daffy írta: az elsőt én is jogosnak érzem
azért menne el,mert nem fog mindig futni a szekér és irdatlan pénzt lehetne most leakasztani a chelsearől. formában a srác,de nem akkora zseni ő. eddig vajon miért nem kellett senkinek..?
a chelsea sokkal jobb,mint az atm. egy meccsből ne vonjunk le következtetéseket.
szerintem nyáron fog váltani
Azért azzal vitatkoznék,hogy eddig senkinek sem kellett,rengeteg csapat akarta már akkor is,amikor még a Portoban lőtt 15 gólt az EL-ben,csak ő játszani akart,ezért választotta az ATM-t,mindenki tisztában volt már akkor is a képességeivel,egy igazi gólvadász,aki amellett,hogy elsőrangú befejező,még csak nem is botlábú...
recrea
Llegenda del Barça

2012.09.27. 09:12:29

daffy írta:
Forcabarca8 írta: Nem fog elmenni,mert:
- ha el akart volna menni,már nyáron váltott volna
- nem megy el,amikor megy a szekér
- minek menne abba a csapatba,amit lejátszottak az európai szuperkupadöntőben?
az elsőt én is jogosnak érzem
azért menne el,mert nem fog mindig futni a szekér és irdatlan pénzt lehetne most leakasztani a chelsearől. formában a srác,de nem akkora zseni ő. eddig vajon miért nem kellett senkinek..?
a chelsea sokkal jobb,mint az atm. egy meccsből ne vonjunk le következtetéseket.
Biztos vagyok benne, h nyáron váltani fog, remélem nem a Realba megy, bár nem jellemző a két csapat között a játékosmozgás. A miértre a válasz pedig: pénzért, az Atma sok pénzt kap, Falcao szintén.
Én 3-4 meccsét láttam a gyereknek, szerintem életveszélyes, úgy támadja a kaput, amit utoljára Eto'o-tól és Ronaldotól láttam, és mocskosul érzi is, üde színfolt a mostani "9"-esek között.
daffy
Madridista

2012.09.27. 08:13:17

Forcabarca8 írta: Nem fog elmenni,mert:
az elsőt én is jogosnak érzem
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.09.27. 00:25:29

Varatrix írta:Ráadásul elképzelhető hogy télen Falcao a Chelsea-be folytatja. Bár ezek ilyen örök sagák. Viszont én is a reménykedők közé tartozom. Sokat dobna a spanyol foci megítélésén ha lenne egy harmadik erős csapat az Atleti személyében.
Nem fog elmenni,mert:
Nyárig marad,aztán egy Falcao-Torres üzlet talán még kisülhet belőle. Amúgy az ATM-et én is úgy látom mint socio66,hogy mindig van 1-2jó periódusuk,de a végére mindig lemaradnak. Vízválasztó a madridi derbi szokott lenni,amikor is már hagyományosan lebőgnek egy gyámoltalan játékkal,elvesztik a maradék önbizalmukat is és utána már nem tudják összeszedni magukat. Remélem annyiban változik az idei sablonjuk,hogy a Realt most megfogják 8)
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2012.09.26. 23:22:43

socio66 írta:az atletico-nak minden évben megvan az a periódusa, amikor szájtátva nézem a játékukat, de aztán valahogy nem tart ki a lendület.
egyébként nagyon üde színfoltok lennének, szóval szurkolok nekik, hogy odapörköljenek a két nagynak.
Ráadásul elképzelhető hogy télen Falcao a Chelsea-be folytatja. Bár ezek ilyen örök sagák. Viszont én is a reménykedők közé tartozom. Sokat dobna a spanyol foci megítélésén ha lenne egy harmadik erős csapat az Atleti személyében.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.09.26. 23:14:31

Mellesleg Falcao vezeti a góllövő listát 7 találattal (4 büntető)
socio66

2012.09.26. 23:13:48

az atletico-nak minden évben megvan az a periódusa, amikor szájtátva nézem a játékukat, de aztán valahogy nem tart ki a lendület.
egyébként nagyon üde színfoltok lennének, szóval szurkolok nekik, hogy odapörköljenek a két nagynak.
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.09.26. 23:07:24

Mezner2 írta:Nagyon,nagyon vigyázni kell idén az Atleticoval,frenetikusan jó csapat lett,nagyon együtt vannak,és elképesztően szépen játszanak.
Néztem én is a meccset. Egyben van a csapat, 5 forduló után a legtöbb rúgott góllal a második helyen állnak a tabellán.
Hétvégi Sevilla elleni meccsre is nagyon kíváncsi leszek. Mert eddig a Sevilla is jól játszik.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.09.26. 23:02:58

Nagyon,nagyon vigyázni kell idén az Atleticoval,frenetikusan jó csapat lett,nagyon együtt vannak,és elképesztően szépen játszanak.
margarin
Jugador del Barça

2012.09.24. 20:27:34

Rinku írta:Messze még a vége! :wink: Egy 1:1-nek nagyon tudnék örülni! :D Bár szerintem behúzza a Madrid, azért álmodozni lehet. :)
Én is kifejezetten örülnék az 1:1 nek...

Lassan kezdem megszeretni"margitékat" minden héten dupla izgalom.

1. nyerjen a Barca
2.Kapjon ki a "Margit"

:)
Amúgy Benzemát nagyon elfogadnám a Barcában.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Rinku
Director del Fútbol

2012.09.24. 20:24:06

Messze még a vége! :wink: Egy 1:1-nek nagyon tudnék örülni! :D Bár szerintem behúzza a Madrid, azért álmodozni lehet. :)
Football, bloody hell. /SAF/
margarin
Jugador del Barça

2012.09.24. 20:06:10

Gareth Tello írta:És igen, nem történt újabb szabotázs, így elindult a Rayo-Real. :D

Rubén Martínez - Tito :D, Amat, Labaka, Casado - Bangoura, Javi Fuego, José Carlos - Domínguez - Delibasic, Leo.

Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Essien, Alonso - di María, Modric, Zselé - Benzema.

Essien már az 5. percben begyűjtötte a sárgáját. :lol:
Hajrá Rayo!
És már vezet a "margit"
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.24. 19:55:28

És igen, nem történt újabb szabotázs, így elindult a Rayo-Real. :D

Rubén Martínez - Tito :D, Amat, Labaka, Casado - Bangoura, Javi Fuego, José Carlos - Domínguez - Delibasic, Leo.

Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Essien, Alonso - di María, Modric, Zselé - Benzema.

Essien már az 5. percben begyűjtötte a sárgáját. :lol:
Hajrá Rayo!
shutterisland
Director del Fútbol

2012.09.23. 13:53:15

hazaadásnak minősítettek egy beadás utáni labdát, azért volt a szabi.
durva volt, vagy 8 játékos meg a kapus is benn állt a kapuban :D
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.09.23. 13:49:08

Mallorca - Valencia 2-0, szerintem meglepetés. Véletlenül kapcsoltam oda, éppen akkor, mikor a Valencia az öt és feles vonalról végezhetett el szabadrúgást :D Vélhetően megfogta a kapus a labdát, nem láttam sajnos a pontos előzményeket. Nagyon ritkán látni ilyesmit, tök érdekes volt. Nem lett gól, mert kigolyózták az egyik mallorcait. Pont telibe fejbe kapta a labda, nem lettem volna a helyében.
A Mallorca pedig átmenetileg feljön a második helyre.
barca99
Llegenda del Barça

2012.09.22. 12:05:56

Na, most ki ne találjátok már hogy a PL-ben labdát sem tudnak kezelni. :lol: Én próbálom követni nagyjából az európai focit, a spanyoloknál, az angoloknál, a németeknél és az olaszoknál is van elég sok jó, és gyenge meccs is. Szerintem felesleges ebből hitvitát kreálni, nekem az a tapasztalatom, hogy minden évben minden bajnokságban vannak olyan meglepetéscsapatok, akiket érdemes figyelemmel követni.

Hétközben 16-1 volt félidőben a kapuralövési arány a Real - City-n, ez alapján meg nem mondtam volna, hogy az angolok egyébként a játékosabb csapatok közé tartoznak, nemhogy azt, hogy ők az angol bajnokok. Random kiválasztott spanyol kiscsapat is ennyit szokott a Bernabeuban.

13.45-től Swansea - Everton, avagy mire megy egy "spanyol" csapat egy erős PL középcsapattal. :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.09.22. 10:50:33

Ez megint olyan,hogy kinek mi jön be.
Valakinek az angol rúgd előre fuss utána taktika,meg meccsek,ahol minden érintésnél sír a labda. (tisztelet a kivételnek,van 3-4 csapat akik játszanak is valamennyire)
Nekem a technikás foci jön be,ezt meg a spanyol képviseli elsősorban. Nem érdekel nagyon,hogy mennyit futnak,hogy hajtanak,ha érdekelne,akkor mezeifutó vb-ket néznék. engem az érdekel,hogy mennyire pattan el egy átvételnél a labda,a pontos passzok,fineszes megoldások.

DE ez ízlés kérdése,én is megnézek néha angol meccseket,Cityt,de a többi nem érdekel. Német meccseket előbb nézek,Dortmund,Bayern meccseket mindig,ott hajtás is van mint az angoloknál,de valamilyen technikai tudás is párosul mellé.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése