Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
elég későn ért be,van még 4-5 éve és letelt. februárban lesz 27 éves,az már nem fiatal kor.Mezner2 írta: Tekintve,hogy most ért be,így természetes,hogy most pályája csúcsán állnak érte sorba a legnagyobb csapatok,de azért korábban sem egy névtelen nímand volt,és akkor is már rengeteg csapat érdeklődött iránta,amennyire tudom,épp a Chelsea is elakarta hozni őt Liszabonból,csak ő ink. a spanyol focit válaszotta.
Tekintve,hogy most ért be,így természetes,hogy most pályája csúcsán állnak érte sorba a legnagyobb csapatok,de azért korábban sem egy névtelen nímand volt,és akkor is már rengeteg csapat érdeklődött iránta,amennyire tudom,épp a Chelsea is elakarta hozni őt Liszabonból,csak ő ink. a spanyol focit válaszotta.daffy írta:ha csak fele annyira tartották volna mint most,akkor már a chelsea-ben focizna. nem a falábú torrest erőltetnék.
ha csak fele annyira tartották volna mint most,akkor már a chelsea-ben focizna. nem a falábú torrest erőltetnék.Mezner2 írta: Azért azzal vitatkoznék,hogy eddig senkinek sem kellett,rengeteg csapat akarta már akkor is,amikor még a Portoban lőtt 15 gólt az EL-ben,csak ő játszani akart,ezért választotta az ATM-t,mindenki tisztában volt már akkor is a képességeivel,egy igazi gólvadász,aki amellett,hogy elsőrangú befejező,még csak nem is botlábú...
Azért azzal vitatkoznék,hogy eddig senkinek sem kellett,rengeteg csapat akarta már akkor is,amikor még a Portoban lőtt 15 gólt az EL-ben,csak ő játszani akart,ezért választotta az ATM-t,mindenki tisztában volt már akkor is a képességeivel,egy igazi gólvadász,aki amellett,hogy elsőrangú befejező,még csak nem is botlábú...daffy írta: az elsőt én is jogosnak érzem
azért menne el,mert nem fog mindig futni a szekér és irdatlan pénzt lehetne most leakasztani a chelsearől. formában a srác,de nem akkora zseni ő. eddig vajon miért nem kellett senkinek..?
a chelsea sokkal jobb,mint az atm. egy meccsből ne vonjunk le következtetéseket.
szerintem nyáron fog váltani
Biztos vagyok benne, h nyáron váltani fog, remélem nem a Realba megy, bár nem jellemző a két csapat között a játékosmozgás. A miértre a válasz pedig: pénzért, az Atma sok pénzt kap, Falcao szintén.daffy írta:az elsőt én is jogosnak érzemForcabarca8 írta: Nem fog elmenni,mert:
- ha el akart volna menni,már nyáron váltott volna
- nem megy el,amikor megy a szekér
- minek menne abba a csapatba,amit lejátszottak az európai szuperkupadöntőben?
azért menne el,mert nem fog mindig futni a szekér és irdatlan pénzt lehetne most leakasztani a chelsearől. formában a srác,de nem akkora zseni ő. eddig vajon miért nem kellett senkinek..?
a chelsea sokkal jobb,mint az atm. egy meccsből ne vonjunk le következtetéseket.
szerintem nyáron fog váltani
az elsőt én is jogosnak érzemForcabarca8 írta: Nem fog elmenni,mert:
- ha el akart volna menni,már nyáron váltott volna
- nem megy el,amikor megy a szekér
- minek menne abba a csapatba,amit lejátszottak az európai szuperkupadöntőben?
Nem fog elmenni,mert:Varatrix írta:Ráadásul elképzelhető hogy télen Falcao a Chelsea-be folytatja. Bár ezek ilyen örök sagák. Viszont én is a reménykedők közé tartozom. Sokat dobna a spanyol foci megítélésén ha lenne egy harmadik erős csapat az Atleti személyében.
Ráadásul elképzelhető hogy télen Falcao a Chelsea-be folytatja. Bár ezek ilyen örök sagák. Viszont én is a reménykedők közé tartozom. Sokat dobna a spanyol foci megítélésén ha lenne egy harmadik erős csapat az Atleti személyében.socio66 írta:az atletico-nak minden évben megvan az a periódusa, amikor szájtátva nézem a játékukat, de aztán valahogy nem tart ki a lendület.
egyébként nagyon üde színfoltok lennének, szóval szurkolok nekik, hogy odapörköljenek a két nagynak.
Néztem én is a meccset. Egyben van a csapat, 5 forduló után a legtöbb rúgott góllal a második helyen állnak a tabellán.Mezner2 írta:Nagyon,nagyon vigyázni kell idén az Atleticoval,frenetikusan jó csapat lett,nagyon együtt vannak,és elképesztően szépen játszanak.
Én is kifejezetten örülnék az 1:1 nek...Rinku írta:Messze még a vége!Egy 1:1-nek nagyon tudnék örülni!
Bár szerintem behúzza a Madrid, azért álmodozni lehet.
És már vezet a "margit"Gareth Tello írta:És igen, nem történt újabb szabotázs, így elindult a Rayo-Real.![]()
Rubén Martínez - Tito, Amat, Labaka, Casado - Bangoura, Javi Fuego, José Carlos - Domínguez - Delibasic, Leo.
Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Essien, Alonso - di María, Modric, Zselé - Benzema.
Essien már az 5. percben begyűjtötte a sárgáját.![]()
Hajrá Rayo!