maister6000cm3 írta:Én azt nem értem, hogy miért foglalkozik Tito is meg a csapat is még mindig a Madriddal (persze a meccs miatt, de 3 meccsel ezelőtt is így volt) holott ők 8 pontnyira vannak tőlünk, és közvetlen mögöttünk van két veretlen gárda, akik közül minimum az egyik idén szerintem dobogós lesz. Az ATMA képes lesz minket is megtréfálni, akár még a Camp Nouban is. Ráadásul Falcao vezeti a góllövő listát is... Én inkább látom őket riválisnak a bajnokságban mint a Madridot.
Hat forduló telt el. Nagyjából semmi nem dőlt még el. Nem érdemes hosszútávon azt feltételezni, hogy a Malagával vagy az Atleticóval fogunk harcolni a bajnoki címért.
Sokkal valószínűbb, hogy ezek a csapatok egy idő után "kipukkadnak" és a BL-helyekért lesznek majd harcban a Valenciával. Illetve mi pedig a Reallal leszünk harcban a bajnoki címért. Ha most vasárnap nem kapunk ki tőlük, akkor az is elképzelhető, hogy végig tisztes távolból fognak követni minket, de az biztos, hogy ők lesznek az első számú veszélyforrás.