Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kedves "sporttársam": nézd meg figyelmesen Messi harmadik gólját!! és ráfogsz jönni, hogy ha zselés barátunk ezer évig élne akkor sem lenne képes hasonló - zseniális mozdulatsorra! és ha a mágusotok is látta, bizonyára magába szállt....!jelwaz írta:Majd Cristiano Ronaldo megoldja azt is. Mert a korrupt és Barca drukker UEFA és Fifa miatt nem elég hogy minimum dupla olyan jó, mint Messi, mindig a gnóm kertitörpe nyeri az aranylabdát. Így ő, a futball jézusa (amit a "Messiás" lenyúlt tőle címet) max. így nyerhet. De csak akkor, ha Hegyi Iván is végre jó kritikát fogalmaz meg...visca el barca írta:nah, multkor jol a falra festettem az ördögöt... írtam h a madridnak konnyu h soha nincs serult, erre már 3 védőjük is kidőlt, se bal, se jobb bekk...
Kicsit sok volt mostanában madridistákat hallgatni/olvasni. Bocs, akinek nem inge...
Kórházban töltötte az éjszakát Lionel Messi, a spanyol bajnokságban szereplő Barcelona labdarúgócsapatának argentin klasszisa. A Deportivo ellen, 5–4-re megnyert mérkőzésen három gólt szerző támadó első gyermekének születését várja.
2006.11.05Deus írta:Celta de Vigo ellen? please. Nem hiszem hogy pontot fognak veszíteni....Castiel írta:Megnézem a meccsüket ma! Hátha megint veszítenek pontot!
Jah ténylegferninho írta:Lass???![]()
lelépett már a Realtól a nyáron.
Majd Cristiano Ronaldo megoldja azt is. Mert a korrupt és Barca drukker UEFA és Fifa miatt nem elég hogy minimum dupla olyan jó, mint Messi, mindig a gnóm kertitörpe nyeri az aranylabdát. Így ő, a futball jézusa (amit a "Messiás" lenyúlt tőle címet) max. így nyerhet. De csak akkor, ha Hegyi Iván is végre jó kritikát fogalmaz meg...visca el barca írta:nah, multkor jol a falra festettem az ördögöt... írtam h a madridnak konnyu h soha nincs serult, erre már 3 védőjük is kidőlt, se bal, se jobb bekk...
Ramos vagy Lass jobbra, a Castillában meg játszik egy fiatal balhátvéd, Jorge Casado, aki idén eddig minden Segunda División-meccsen játszott, talán őt felhozhatja ideiglenesen Murinnyó. (Bár a Realt ismerve előbb neveli át balhátvéddé Di Maríát...)visca el barca írta:nah, multkor jol a falra festettem az ördögöt... írtam h a madridnak konnyu h soha nincs serult, erre már 3 védőjük is kidőlt, se bal, se jobb bekk...
Arbeloa balra, Ramos jobbra, Varane középre. Bumm. Egy kapott gól ígyis-úgyis megvan, mellé meg három rúgott. Mondjuk nem tudom mennyi időre dőltek ki a többiek, de kb. semmit nem jelentenek ezek a sérülések, ha nem több hónapról van szó. Khedira helyett játszhat Modric? wow.lui1698 írta:És így ki fog balbunkót játszani? Fakóban van olyan gyerek akit Mou be mer dobni?
Pedig mikor még csak Coentraot olvastam, mondtam is magamban, ez nem olyan nagy érvágás, mostanában úgyis mellőzve van, de így... most eljöhetett volna az ideje...ferninho írta:de azeretem ezeket a válogatott meccseket...vas, 21:50 - Nagyon rossz hírek érkeztek a brazil válogatott edzőközpontjából. Marcelo a mai edzésen megsérült, és a vizsgálatok kimutatták, hogy az egyik csont a lábfejében eltört, emiatt akár 3 hónapot is kihagyhat. A Real Madrid számára tragikusan alakul ez a válogatott szünet, hiszen korábban már Khedira és Coentrao is megsérült. A portugál helyére Bento kapitány más játékost hívott be a keretbe.
amúgy tök jó, hogy direkt ezért van 2 balbekkünk, akik közel azonos szint, hogyha kiesik az egyik, ott a másik, erre mindkettő lesérül...
de azeretem ezeket a válogatott meccseket...vas, 21:50 - Nagyon rossz hírek érkeztek a brazil válogatott edzőközpontjából. Marcelo a mai edzésen megsérült, és a vizsgálatok kimutatták, hogy az egyik csont a lábfejében eltört, emiatt akár 3 hónapot is kihagyhat. A Real Madrid számára tragikusan alakul ez a válogatott szünet, hiszen korábban már Khedira és Coentrao is megsérült. A portugál helyére Bento kapitány más játékost hívott be a keretbe.
Gyengébbek kedvéért: úgy írj, hogy egyértelmű legyen mindenki számára, lehetőleg a magyar nyelv szerint helyesen, ne ökörségeket.Castiel írta:Gyengébbek kedvéért: di maria-Ronaldo kettősön...Eigner Zsolt írta:ronaldo 2 ezen szakadtam..
istenem....![]()
Hegyi is ezt mondta, de ezzel nem értek most egyet. Ronci nagyon eltalálta ballal és iszonyat erővel kilőtte a rövidet. Állhatott volna ott Casillas vagy Buffon is. Ha még jobban fogta volna a rövidet Valdes, akkor CR nevetve kilövi a hosszút jobbal, ennyi.Castiel írta:...Valdés megint potyázott...
Miért jársz akkor oda? Nem mondom, itt is sok a buta ember velem az élen, de ha hergel amit ott írnak akkor csak vmi mazo emberke lehetsz.Ezt nem hiszem el.Azoknak a kreténeknek madridistán az a bajuk,hogy Messi hátrébb vitte a szabadrúgásnál a labdát.Ha előrébb vitte volna akkor megértem miért pofáznak,de ez már nekem is sok.
Castiel írta:Igazából nem is értem miért, hiszen ott volt Alves, Masch, Alba. akik azért nem lassúak, és hát Di Maria, ronaldo 2-ön kívül nem nagon van a madridban villámléptű támadó. Benzin-Higany duó nem egy Bolt.