Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én megnéztem ezt is, a videót is jújtubon. Rengetegszer, próbáltam belenézni a szájába azokat a szavakat, amik alá vannak írva. Nem nagyon megy.ferninho írta:micsoda válasz, nem reagálna valamit hogy elég csúnyán elferdíti a dolgokat, nem... visszatámad.
most őszintén, mindegy hogy Monozott vagy sem, biztos nem szépet mondott Marcelonak
Míg CR a fiához szólt a kamerába amiből ki lett találva, hogy Messizett...
azért érezd már a különbséget a két eset között
szerintem Bartra nem sokkal rosszabb. Sőőt. Nagy lehetőségek vannak benne,és inkább egy saját nevelés ne váljon be maximálisan,mint hogy idegennel kockáztassunk.csababarca írta:Jut eszembe,ez a Varane gyereke óriási fogás a madridnak. Olyan kincs lehet,mint Casillas pl.
19 éves,de teljesen érett a játéka,jó nézni is.
Nekünk is kéne valami ilyesmi stílusú védőt halászni valahogy
Busi szájába is ti adtátok a majmozást.....ferninho írta:ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkatVakmacska írta: Az egyik meccsen az EB-n, mikor gólt rúgott, akkor kirohant az egyik kamerához, és Messit fikázta. Messi akkor épp nem láthatta, mert hármat rúgott a braziloknak.![]()
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5sah ... o1_500.gif
Para ti, filho! vagyis Neked fiam
ebből a jelenetből lett kitalálva ez a szitu, de tudom, hogy sokaknak elég a felszínes tudás, de nem árt utána nézni a dolgoknak, mielőtt nekiállunk fikázni bárkit is.
Nem tudok portugálul, de nekem ez úgy tűnt, h nem csak Messit szidja, hanem az egész csapatot. Sőt kiemelte, h Iniesta egy senki!ferninho írta: ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkat![]()
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5sah ... o1_500.gif
ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkatVakmacska írta: Az egyik meccsen az EB-n, mikor gólt rúgott, akkor kirohant az egyik kamerához, és Messit fikázta. Messi akkor épp nem láthatta, mert hármat rúgott a braziloknak.
Ez szép és jó is és egyet is értek, de nem csak góllövők lehetnek világsztárok. Egy csapat 11 emberből áll. 4 fél poszt van (kapus, hátvéd, középpályás, csatár .... direkt nem bontottam még tovább)Initom írta: Félreértések elkerülése végett.
Nálam világsztár kategória :.... Crujf,Puskás,Maradona,George Best,Pelé,Ronaldo,C. Ronaldo,Messi ......
És a pályán csak focizni kell? Viselkedni nem? A pályán nincsenek emberi megnyílvánulások? De ha szerinted nincsenek, akkor ne válaszolj mert feleslegesImperial írta:Igen, de a szerénység nem a pályán mutatkozik meg, hiszen az nem egy képesség, hanem egy tulajdonság. De nyugodtan oktass ki, ha te ezt máshogy gondolod, csak szerintem teljesen felesleges!
Amin azért meglepődtem, h 2-1nél is a Dormund támadott, egyáltalán nem húzódtak be. Voltak olyan percek, ahol szinte beszorították a Realt, ha nem is sokáig. De úgy alapvetően tényleg kiegyenlített játék, bár Realnak 2. félidőben nem vt olyan kifejezett nagy helyzete. Sőt.. csak fél szemmel követtem a meccset, így nem akarok hülyeséget nyilatkozni, de vt egyáltalán komolyabb lövésük?daffy írta:kiegyenlített játék,nem érdemtelen vezetés,megfelelő bíráskodás. remélhetőleg a két továbbjutót láthatjukkurdt írta:A MECCSRŐL (tehát nem CR csöcsörészős, nyugtatgatós gólöröméről vagy Messiről) írna valaki pár szót? Most értem haza, már nem fogom bekapcsolni és az eredményen kívül csak azt látom, hogy a Dortmund nyolcszor találta el a kaput, a Real kétszer...
de ha ez a tulajdonság a pályán is láthatóan hiányzik,akkor miért kéne feltételezni,hogy a pályán kívül egy másik személyisége van a játékosnak?Imperial írta:Igen, de a szerénység nem a pályán mutatkozik meg, hiszen az nem egy képesség, hanem egy tulajdonság. De nyugodtan oktass ki, ha te ezt máshogy gondolod, csak szerintem teljesen felesleges!
Sose értettem, mikor valaki a magánélettel jön ilyen helyzetben. Kérdezz már meg a fórumról 10 embert, hogy mennyire érdekli, hogy egy focista mit csinál civilben... mindenki pont lesz..ja. A focipályán látom őket heti 90 vagy 180 percben. Az, hogy mit csinálnak a magánéletükben, nem érdekel. Mivel nincs velük kapcsolatom, így felőlem lehet Mourinho is egy jótékony szamaritánus, ha egyébként a nyilatkozataiban és a focipályán nyújtott viselkedésében egy gyökér.Imperial írta:A szerénységükről szerintem egyikünk sem tudna sok mindent nyilatkozni, mert személyesen egyiküket sem ismerjük/ismertük!
Valakit viszont nagyon kihúznék arról a listáról!
Én sosem kedveltem Zidane-t, de ennek az unszimpátiának semmi köze a Realhoz.
Egy elképesztően alattomos játékos volt, és nem csak a Materazzi elleni cérnaszakadásáról beszélek, mert az csak a hab volt a karrierje tortáján.
Technikailag valóban világklasszis volt, de a jelleme az én szememben árnyékot vetett a pályafutására...
kiegyenlített játék,nem érdemtelen vezetés,megfelelő bíráskodás. remélhetőleg a két továbbjutót láthatjukkurdt írta:A MECCSRŐL (tehát nem CR csöcsörészős, nyugtatgatós gólöröméről vagy Messiről) írna valaki pár szót? Most értem haza, már nem fogom bekapcsolni és az eredményen kívül csak azt látom, hogy a Dortmund nyolcszor találta el a kaput, a Real kétszer...
CR Nagyképű . Pont. . . .REMY írta:
És mielőtt azt hinnéd, hogy nálam CR az Nr.1 akkor el kell hogy keserítselek, mert Zidane az. Zidanet én mindenkinél jobban tisztelek és mindenkinél nagyobbra tartok.![]()
Amúgy abban igazad van, hogy minden világsztárnak van valami "baja"...
Bár Zidane-on is túlmegyek. Raúl és Casillas .... és ezzel mindent elmondtam.
Amúgy nem mondom azt, hogy CR nem nagyképű, mert az. De azért a sok cseszegetésre valahogy reagálni kell. Néha nézzünk magunkba is.
ezt adom szóról szóra.Mihu írta:...