Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
mess2009
Director del Fútbol

2012.10.25. 10:20:50

tul azon, hogy meg suhintották Mariskát, ami ugye azért jól esett, az tűnt fel (föleg a mi meccsünk tükrében)hogy elképesztően sok eladott labdája volt a Dortmundnak, alig tudták megtartani a labdát, de ha megindultak, az a tizenhatosig általában szépen ment, a kapu előtt aztán ismét sokat bénáztak. a védelmük viszont leszámítva a gól előtti megtorpanást nagyon ok.( bár az az Özil passz nem mindennapi volt)
Talma
Jugador d'estrella

2012.10.25. 09:05:14

Vakmacska: szerintem Te ezt a jelenetet keresed: http://www.kckrs.com/cristiano-ronaldo- ... -republic/
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.25. 08:36:38

ferninho írta:micsoda válasz, nem reagálna valamit hogy elég csúnyán elferdíti a dolgokat, nem... visszatámad.
most őszintén, mindegy hogy Monozott vagy sem, biztos nem szépet mondott Marcelonak :wink:

Míg CR a fiához szólt a kamerába amiből ki lett találva, hogy Messizett...

azért érezd már a különbséget a két eset között
Hát én megnéztem ezt is, a videót is jújtubon. Rengetegszer, próbáltam belenézni a szájába azokat a szavakat, amik alá vannak írva. Nem nagyon megy.
De biztos bennem van a hiba.

Egyébként, ha jól emlékszem, meccs után volt egy interjú, és ott még rá is kérdeztek, hogy Messizett.
Egyébként lehet, hogy nem ez a vidi volt az, mert ha jól emlékszem, akkor megfogta a kamerát, és hallattszott, hogy monjda Messi nevét.
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.25. 02:32:38

:mrgreen: :lol:

Én döntetlenre vettem de hát így is jó lesz. 8)
Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy közvetlen meccs előtt Madrid győzelmet vártam mikor olvastam a dortmundi sérültek listáját.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
18Barca99
Capitá del Barça

2012.10.25. 01:38:59

A Dortmund elleni meccsen befutott egy néző a pályára és mondott valamit Ronaldónak (kb. 79. perc környékén). Tud valaki valamit erről? Mit mondott neki? vagy egyáltalán mit akart tőle?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Initom
Entrenador del Barça

2012.10.25. 00:28:02

csababarca írta:Jut eszembe,ez a Varane gyereke óriási fogás a madridnak. Olyan kincs lehet,mint Casillas pl.
19 éves,de teljesen érett a játéka,jó nézni is.

Nekünk is kéne valami ilyesmi stílusú védőt halászni valahogy :roll:
szerintem Bartra nem sokkal rosszabb. Sőőt. Nagy lehetőségek vannak benne,és inkább egy saját nevelés ne váljon be maximálisan,mint hogy idegennel kockáztassunk.

Ezt szerintem nagyon jól csinálja a klub. A jelenleg a piacon nagyon elszabadultak az árak,és ha ezt nem szabályozzák le hamar a pénzes
es csapatok fognak érvényesülni. Valamint mi...akiknek van egy olyan utánpótlás bázisa mint szerintem senkinek a világon.
Abi & Tito
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.25. 00:15:25

Jut eszembe,ez a Varane gyereke óriási fogás a madridnak. Olyan kincs lehet,mint Casillas pl.
19 éves,de teljesen érett a játéka,jó nézni is.

Nekünk is kéne valami ilyesmi stílusú védőt halászni valahogy :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2012.10.25. 00:00:08

micsoda válasz, nem reagálna valamit hogy elég csúnyán elferdíti a dolgokat, nem... visszatámad.
most őszintén, mindegy hogy Monozott vagy sem, biztos nem szépet mondott Marcelonak :wink:

Míg CR a fiához szólt a kamerába amiből ki lett találva, hogy Messizett...

azért érezd már a különbséget a két eset között
madridista
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:42:33

ferninho írta:
Vakmacska írta: Az egyik meccsen az EB-n, mikor gólt rúgott, akkor kirohant az egyik kamerához, és Messit fikázta. Messi akkor épp nem láthatta, mert hármat rúgott a braziloknak.
ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkat :wink:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5sah ... o1_500.gif

Para ti, filho! vagyis Neked fiam
ebből a jelenetből lett kitalálva ez a szitu, de tudom, hogy sokaknak elég a felszínes tudás, de nem árt utána nézni a dolgoknak, mielőtt nekiállunk fikázni bárkit is.
Busi szájába is ti adtátok a majmozást.....
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:10:45

ferninho írta: ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkat :wink:
Nem tudok portugálul, de nekem ez úgy tűnt, h nem csak Messit szidja, hanem az egész csapatot. Sőt kiemelte, h Iniesta egy senki!

:mrgreen:
ferninho
Madridista

2012.10.24. 23:07:18

Vakmacska írta: Az egyik meccsen az EB-n, mikor gólt rúgott, akkor kirohant az egyik kamerához, és Messit fikázta. Messi akkor épp nem láthatta, mert hármat rúgott a braziloknak.
ne ferdítsünk kérem szépen ha valamiről nem tudunk pontos információkat :wink:

Para ti, filho! vagyis Neked fiam
ebből a jelenetből lett kitalálva ez a szitu, de tudom, hogy sokaknak elég a felszínes tudás, de nem árt utána nézni a dolgoknak, mielőtt nekiállunk fikázni bárkit is.
madridista
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.24. 23:04:04

Nálam a legnagyobb derültséget az okozta, mikor Roncika nem kapott egy becsúszás után szabadot, és ahogy ott ült a füvön, elkezdte verni a gyepet, és toporzékolt, mint egy ovis, akit nem engednek a kedvenc autójával játszani.
És nem egyszer volt ilyen.

Egyébként nem értem miért kell ezt csinálni (nem csak neki, bármelyik játékosnak). Kíváncsi vagyok, hogy most mi játszódik le benne.
Az ilyenek ugyanúgy visszaütnek, mint a porkézás is.
Megérdemelte volna, ha most 85ezren nyugtatgatták volna őt.
És az ilyenek miatt volt az is az EB-n, hogy ha labdához ért, Messit éltették.
Mert bárhogy is tagadja, neki nagyon buzerálja a csőrikéjét az, hogy Messi előtte jár.
Az egyik meccsen az EB-n, mikor gólt rúgott, akkor kirohant az egyik kamerához, és Messit fikázta. Messi akkor épp nem láthatta, mert hármat rúgott a braziloknak.

A mai meccsről meg annyit: A Dortmund remekül élt a lehetőségekkel. Sokkal veszélyesebb akcióik voltak, mint a Realnak. Megérdemelt német győzelem született szerintem.
REMY
Madridista

2012.10.24. 22:59:04

Initom írta: Félreértések elkerülése végett.
Nálam világsztár kategória :.... Crujf,Puskás,Maradona,George Best,Pelé,Ronaldo,C. Ronaldo,Messi ......
Ez szép és jó is és egyet is értek, de nem csak góllövők lehetnek világsztárok. Egy csapat 11 emberből áll. 4 fél poszt van (kapus, hátvéd, középpályás, csatár .... direkt nem bontottam még tovább)

Külön posztokon is van világklasszis pl. Casillas, Roberto Carlos, Zidane, Figo, Beckenbauer, stb
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.24. 22:57:17

Imperial írta:Igen, de a szerénység nem a pályán mutatkozik meg, hiszen az nem egy képesség, hanem egy tulajdonság. De nyugodtan oktass ki, ha te ezt máshogy gondolod, csak szerintem teljesen felesleges! :lol:
És a pályán csak focizni kell? Viselkedni nem? A pályán nincsenek emberi megnyílvánulások? De ha szerinted nincsenek, akkor ne válaszolj mert felesleges :D

Egyébként még mindig elhűlök azon hogy Kassai mennyire más felfogásban vezeti a meccseit. A mai labdarúgásban, amikor mindenre erősen rájátszanak a játékosok, sok akciót továbbenged, sokszor csak annyit mutat, hogy kérem álljon fel. Meg azok a mutogatások...azzal is tekintélyt teremt magának a pályán. Zseniális játékvezetőnek tartom, és nem csak azért, mert magyar. Szerintem nagyon jól fújt, és ezt támasztja alá daffy hsz-e is.

Kíváncsi lennék rá, hogy mi lenne, ha egy Real-Barca meccset Ő vezetne. Mondjuk egy BL elődöntőt vagy döntőt. Ott igazán megmutathatná, hogy ki a legény a gáton :D
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.24. 22:54:20

daffy írta:
kurdt írta:A MECCSRŐL (tehát nem CR csöcsörészős, nyugtatgatós gólöröméről vagy Messiről) írna valaki pár szót? Most értem haza, már nem fogom bekapcsolni és az eredményen kívül csak azt látom, hogy a Dortmund nyolcszor találta el a kaput, a Real kétszer...
kiegyenlített játék,nem érdemtelen vezetés,megfelelő bíráskodás. remélhetőleg a két továbbjutót láthatjuk
Amin azért meglepődtem, h 2-1nél is a Dormund támadott, egyáltalán nem húzódtak be. Voltak olyan percek, ahol szinte beszorították a Realt, ha nem is sokáig. De úgy alapvetően tényleg kiegyenlített játék, bár Realnak 2. félidőben nem vt olyan kifejezett nagy helyzete. Sőt.. csak fél szemmel követtem a meccset, így nem akarok hülyeséget nyilatkozni, de vt egyáltalán komolyabb lövésük? :-k
Elős élfidőt nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni.
Initom
Entrenador del Barça

2012.10.24. 22:53:49

Azt hiszem , találtunk egy újabb olyan témát,amiben soha nem fogunk közös nevezőre jutni.

REMY én megértem az álláspontod,te is gondold át a mienket.

Félreértések elkerülése végett.
Nálam világsztár kategória :.... Crujf,Puskás,Maradona,George Best,Pelé,Ronaldo,C. Ronaldo,Messi ......

Nem mintha Raúlék nem lennének azok....de na...

én kiszálltam ebből a témából :D
Abi & Tito
daffy
Madridista

2012.10.24. 22:50:37

Imperial írta:Igen, de a szerénység nem a pályán mutatkozik meg, hiszen az nem egy képesség, hanem egy tulajdonság. De nyugodtan oktass ki, ha te ezt máshogy gondolod, csak szerintem teljesen felesleges! :lol:
de ha ez a tulajdonság a pályán is láthatóan hiányzik,akkor miért kéne feltételezni,hogy a pályán kívül egy másik személyisége van a játékosnak?
Imperial
Jugador del Barça

2012.10.24. 22:46:08

Igen, de a szerénység nem a pályán mutatkozik meg, hiszen az nem egy képesség, hanem egy tulajdonság. De nyugodtan oktass ki, ha te ezt máshogy gondolod, csak szerintem teljesen felesleges! :lol:
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.24. 22:30:49

Imperial írta:A szerénységükről szerintem egyikünk sem tudna sok mindent nyilatkozni, mert személyesen egyiküket sem ismerjük/ismertük!
Valakit viszont nagyon kihúznék arról a listáról!
Én sosem kedveltem Zidane-t, de ennek az unszimpátiának semmi köze a Realhoz.
Egy elképesztően alattomos játékos volt, és nem csak a Materazzi elleni cérnaszakadásáról beszélek, mert az csak a hab volt a karrierje tortáján.
Technikailag valóban világklasszis volt, de a jelleme az én szememben árnyékot vetett a pályafutására...
Sose értettem, mikor valaki a magánélettel jön ilyen helyzetben. Kérdezz már meg a fórumról 10 embert, hogy mennyire érdekli, hogy egy focista mit csinál civilben... mindenki pont lesz..ja. A focipályán látom őket heti 90 vagy 180 percben. Az, hogy mit csinálnak a magánéletükben, nem érdekel. Mivel nincs velük kapcsolatom, így felőlem lehet Mourinho is egy jótékony szamaritánus, ha egyébként a nyilatkozataiban és a focipályán nyújtott viselkedésében egy gyökér.
Kép
daffy
Madridista

2012.10.24. 22:29:02

kurdt írta:A MECCSRŐL (tehát nem CR csöcsörészős, nyugtatgatós gólöröméről vagy Messiről) írna valaki pár szót? Most értem haza, már nem fogom bekapcsolni és az eredményen kívül csak azt látom, hogy a Dortmund nyolcszor találta el a kaput, a Real kétszer...
kiegyenlített játék,nem érdemtelen vezetés,megfelelő bíráskodás. remélhetőleg a két továbbjutót láthatjuk
kurdt
Megmentő :)

2012.10.24. 22:26:20

A MECCSRŐL (tehát nem CR csöcsörészős, nyugtatgatós gólöröméről vagy Messiről) írna valaki pár szót? Most értem haza, már nem fogom bekapcsolni és az eredményen kívül csak azt látom, hogy a Dortmund nyolcszor találta el a kaput, a Real kétszer...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Imperial
Jugador del Barça

2012.10.24. 22:25:36

A szerénységükről szerintem egyikünk sem tudna sok mindent nyilatkozni, mert személyesen egyiküket sem ismerjük/ismertük!
Valakit viszont nagyon kihúznék arról a listáról!
Én sosem kedveltem Zidane-t, de ennek az unszimpátiának semmi köze a Realhoz.
Egy elképesztően alattomos játékos volt, és nem csak a Materazzi elleni cérnaszakadásáról beszélek, mert az csak a hab volt a karrierje tortáján.
Technikailag valóban világklasszis volt, de a jelleme az én szememben árnyékot vetett a pályafutására...

Szerk:
Úgy látom, nem csak én láttam ezt így...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imperial 2012.10.24. 22:27:03-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.10.24. 22:21:24

Igaz, a Juventusban főleg a feje volt erős...nem mindig a labdára célzott vele. Meg amolyan csendes idegbeteg volt. Ha nagyon nem ment neki, elkövetett valami olyat amiért a nyóckerbe a betonon azonnali lincselés járna ( fejelés, taposás, gyomorszájba talpalás).
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.24. 22:16:47

REMY írta:
És mielőtt azt hinnéd, hogy nálam CR az Nr.1 akkor el kell hogy keserítselek, mert Zidane az. Zidanet én mindenkinél jobban tisztelek és mindenkinél nagyobbra tartok. :wink:

Amúgy abban igazad van, hogy minden világsztárnak van valami "baja"...

Bár Zidane-on is túlmegyek. Raúl és Casillas .... és ezzel mindent elmondtam.

Amúgy nem mondom azt, hogy CR nem nagyképű, mert az. De azért a sok cseszegetésre valahogy reagálni kell. Néha nézzünk magunkba is.
CR Nagyképű . Pont. . . .

Zidane lehet,h szerény volt, de elég sok alattomos,és sunyi megmozdulása volt (a világklasszis megmozdulásokon kívül term) a pályán, ami miatt nem tudnám egy Raúlhoz, vagy akár Messihez hasonlítani, ha a viselkedés szóba kerül.

Igaz, pirosakat kapta is szép számmal érte, főleg Juvéban voltak gyomorforgató megoldásai.

Persze ettől még neked lehet a non+ultra.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.24. 22:16:07

Mihu írta:...
ezt adom szóról szóra.
főleg az utolsó mondatot,nagy igazságokat tartalmaz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése