Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először is:ferninho írta:hogy lehet valaki ennyire elvakult te uramatyám...Vakmacska írta:Szerintem az első Real gól simán les volt.![]()
hol volt az les?... komolyan te milyen kameraállásból láttad ezt?
had ne hozzam fel a Milan elleni 2. gólt, gondolom az meg nem volt les...
legalább az egyértelmű dolgokat lássuk... mert ez a Real gól sztem csak nálad volt les...először is ellenetek is a legutóbbi 2 meccsen 2 egyszerű szögletből is szereztünk gólt... phej... hogy képzelik a Realosok, hogy befejelik... gondolom a Mallorcánál ez nem zavart.A második egy egyszerű szöglet, szerintem a kapus kicsit mellé nyúlt.
az meg, hogy mellényúlt...kb esélye nem volt a Mallorca kapusának. nagy bravúr lett volna kiszedni.makkerA harmadik meg.... hát, Roncika tanulhatna Modrictól. Két lövés, két gól.
Most hogy ez mennyire makker, hogy így beakadt, azon lehet vitatkozni.
ahhoz képest, hogy nem érdekel jól lehúztad a Realt egy 5-2es meccs után...A másik kettőt nem láttam, különösebben nem is érdekel, elnyomtam a tévét.
Ez a hasonlat azért kicsit fals. Egy Chelsea, vagy az Inter azért jóval kisebb játékerőt képvisel mint a Madrid. nekik kizárólag ezzel a bunker-stílussal lehetett valami keresnivalójuk nemzetközi porondon. A Real ilyen szempontból más káposzta. Nekik minden adott (játékoskeret stb.) hogy más focit nyomassanak. Ez kizárólag Mou sara. Özillel, Cr-rel, Marcelo-val, Modric-csal, Xabi Alonsoval, (még Di Maria-t is ide venném) simán lehetne egy "normális", helyenként látványos focit nyomni. Az hogy José szabad kezet kapott a legnagyobb baromság volt Pereztől, pedig csinált nem egy hülyeséget. Megvan a háttér hozzá, hogy olyan játékosokat hozzanak, akikkel stílust lehetne váltani.bence-barca írta:Igen, ez tényleg így van.REMY írta:szedd ki....
ha megnyerjük a 10.-et akkor senkit nem fog érdekelni, hogy hogy nyertük meg. A lényeg ott lesz nálunk és csak ez számít.
Fordított helyzetben, ha ti játszanátok rosszul, de nyernétek egy esetleges BL-t akkor kétlem, hogy rossz szájízetek lenne
Csak azok mondják, h nem örülnének, akik elvakultak. Aligha zavart tavaly is Chelsea drukkert, h megnyerték a BLt ilyen játékkal...
Mi is csak azért papolhatunk, mert abba a kevés csapatba tartozunk, akik szépen játszanak, így könnyű nekünk mondani a dolgokat. Nyilván ha nem így játszanánk is panaszkodnánk, h szebben is játszhatnánk, de addig amg kupákat nyerünk azért együtt tudnénk vele élni...
hogy lehet valaki ennyire elvakult te uramatyám...Vakmacska írta:Szerintem az első Real gól simán les volt.
először is ellenetek is a legutóbbi 2 meccsen 2 egyszerű szögletből is szereztünk gólt... phej... hogy képzelik a Realosok, hogy befejelik... gondolom a Mallorcánál ez nem zavart.A második egy egyszerű szöglet, szerintem a kapus kicsit mellé nyúlt.
makkerA harmadik meg.... hát, Roncika tanulhatna Modrictól. Két lövés, két gól.
Most hogy ez mennyire makker, hogy így beakadt, azon lehet vitatkozni.
ahhoz képest, hogy nem érdekel jól lehúztad a Realt egy 5-2es meccs után...A másik kettőt nem láttam, különösebben nem is érdekel, elnyomtam a tévét.
Igen, ez tényleg így van.REMY írta:szedd ki....
ha megnyerjük a 10.-et akkor senkit nem fog érdekelni, hogy hogy nyertük meg. A lényeg ott lesz nálunk és csak ez számít.
Fordított helyzetben, ha ti játszanátok rosszul, de nyernétek egy esetleges BL-t akkor kétlem, hogy rossz szájízetek lenne
Nézd meg a Chelsea,Inter bl-győztes játékát.Mezner2 írta: Valamilyen szinten mondjuk akár ezt mondhatjuk a jelenlegi foci szégyenének is,hogy egy ilyen csapat,ennyivel ott lehet Európa szűk elitjében már évek óta...
De ez egy Real Madrid a kutya rúgja meg(cenzúra for presidentcsababarca írta:Megtanultak jól,hatékonyan kontrázni,ennyi elég nekik.Mezner2 írta:Minél több Real meccset nézek,annál inkább értetlenül állok a tény előtt,hogy egy ilyen konstans hulladék játékot bemutató csapat mit keres sorozatban 3.szor Európa legjobb 4csapata között(megelőlegezem nekik.)
Megtanultak jól,hatékonyan kontrázni,ennyi elég nekik.Mezner2 írta:Minél több Real meccset nézek,annál inkább értetlenül állok a tény előtt,hogy egy ilyen konstans hulladék játékot bemutató csapat mit keres sorozatban 3.szor Európa legjobb 4csapata között(megelőlegezem nekik.)
Persze,aztán félidő elején lő kettőt 10 perc alatt, aztán tapsolnak mint a bolondok,ilyen a szurkoló.Vakmacska írta:na már nem csak Roncikát, hanem az egész csapatot fütyülik Madridba.
Az,hogy megegyezett egy másik klubbal, nem is tűnik olyan nagy hülyeségnek: nem tudom,hogy miként áll most az öreg skót mester és a ManUtd,de simám el tudom képzelni hogy velük van előszerződése.Legalább megmagyarázni azt is,hogy miért nyalt be tövig nekik (a jobbik csapat jutott esett kizalazs88 írta:nem tom mennyire igaz de már egyre több oldal hozza le
http://futbol.as.com/futbol/2013/03/11/ ... 85231.html
http://www.hatharom.com/2013/03/11/mour ... l-sajtohir
szerintem egy jól kivitelezett műesés volt, amiért talán nem kellene 11-est adni.Barcaman1993 írta:Teljesen egyértelmű 11-es volt. Varas úgy látszik csak ellenünk szerint jól védeni. Ezt a mázlifaktort, ami a Madridnak van az utóbbi időben...mess2009 írta:mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!
Nyilván ez a szurkolói szélsőséges gondolkodás. Nálam Mourinho csapata továbbra sem meggyőző. A különbség annyi, hogy korábban alig jött össze nekik vmi, most meg nyernek, de a játékuk közt szinte semmi különbség nincsen. BL fő esélyeseinek nem mondanám őket, de akár még össze is jöhet nekik. A miénkkel meg várjuk ki a kedd estét, de úgy gondolom, hogy a jelenlegi rossz hangulat nem egy rossz meccsnek, hanem a sorozatos szenvedésnek tudható be.Messa írta:nagyon érdekes dolog az emberi gondolkodásmód... egyik napról a másikra, vagy egyik hétről a másikra képes teljesen megváltozni. nemrég még odaát azt ecsetelte mindenki, hogy ennél lejjebb nincsen, takarodjon mindenki a csapatból, most meg ők a bl fő esélyesei.![]()
nálunk is ez van, csak pont fordítva. várjunk még, én azt mondom.
Konkrétan a Depor szétfocizta őket és kihagytak mindent. Azt nem mondanám, hogy a Celta ugyanezt tette volna, de jónéhány nagy helyzetet kihagytak. A mi meccsünk végi incidenst had ne kelljen bemutatnom.bence-barca írta:
Most mi is vt a mázli?![]()
![]()
No offense !![]()
Amúgy nem tudom mess, neked ez hol nem vt tizenegyes, de komoly problémáid vannak akkor az ítélőképességeddel.
Most mi is vt a mázli?Barcaman1993 írta:Teljesen egyértelmű 11-es volt. Varas úgy látszik csak ellenünk szerint jól védeni. Ezt a mázlifaktort, ami a Madridnak van az utóbbi időben...mess2009 írta:mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!
Teljesen egyértelmű 11-es volt. Varas úgy látszik csak ellenünk szerint jól védeni. Ezt a mázlifaktort, ami a Madridnak van az utóbbi időben...mess2009 írta:mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!