Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.17. 10:56:48

Vakmacska írta:
A Modric gólról meg annyit: azért kérdem, hogy mennyire makker, nem kijelentem, mert eddig kétszer lőtt így kapura, mindkettő beakadt.
Az elsőre még simán lehet mondani, hogy mák, hogy így eltalálta, az, hogy másodjára is így beakadt, már annyira nem. És hát nem véletlen, hogy odaírtam, hogy Roncika tanulhatna tőle. Ő ötven ilyen lövésből talál el egyszer-kétszer kaput.
Makker :wink: Lenne még 10 ilyen lövése 1 elhalna a kapus kezében, másik 9 meg a 14. sorban landolna. Vannak olyan szituációk, amikor egyszerűen minden bemegy, van amikor semmi. Most épp ezt az időszakát éli, de hogy a 3. ilyen lövése is gól legyen... Nem valószínű.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.17. 10:49:07

ferninho írta:
Vakmacska írta:Szerintem az első Real gól simán les volt.
hogy lehet valaki ennyire elvakult te uramatyám... :roll:
hol volt az les?... komolyan te milyen kameraállásból láttad ezt?
had ne hozzam fel a Milan elleni 2. gólt, gondolom az meg nem volt les...

legalább az egyértelmű dolgokat lássuk... mert ez a Real gól sztem csak nálad volt les...
A második egy egyszerű szöglet, szerintem a kapus kicsit mellé nyúlt.
először is ellenetek is a legutóbbi 2 meccsen 2 egyszerű szögletből is szereztünk gólt... phej... hogy képzelik a Realosok, hogy befejelik... gondolom a Mallorcánál ez nem zavart.
az meg, hogy mellényúlt...kb esélye nem volt a Mallorca kapusának. nagy bravúr lett volna kiszedni.
A harmadik meg.... hát, Roncika tanulhatna Modrictól. Két lövés, két gól.
Most hogy ez mennyire makker, hogy így beakadt, azon lehet vitatkozni.
makker :lol:
A másik kettőt nem láttam, különösebben nem is érdekel, elnyomtam a tévét.
ahhoz képest, hogy nem érdekel jól lehúztad a Realt egy 5-2es meccs után...
Először is:
a szünetben ismételték a gólt, oldalról mutatták, szerintem a gólt rúgó lesen állt.
A Milan elleni második gólról érdekes, hogy csak az a fotósoppolt kép áll rendelkezésre, a meccs alatt egyetlen egyszer sem mutatták ezt be, a riporter nem látott lest, a PARTJELZŐ sem látott ott lest, pedig a kép alapján Messi kb 2 méteres lesen állt, a Milan védők nem reklamáltak, pedig ők aztán biztos verték volna a nyálukat egy ilyen szitunál, az tuti.
És még másnap egyetlen újság, hírportál, még olasz sem hozta ezt fel.

A Modric gólról meg annyit: azért kérdem, hogy mennyire makker, nem kijelentem, mert eddig kétszer lőtt így kapura, mindkettő beakadt.
Az elsőre még simán lehet mondani, hogy mák, hogy így eltalálta, az, hogy másodjára is így beakadt, már annyira nem. És hát nem véletlen, hogy odaírtam, hogy Roncika tanulhatna tőle. Ő ötven ilyen lövésből talál el egyszer-kétszer kaput.
És igen, lehúztam a Madridot, mert a harmadik gólig nulla játékot mutattak, felvették a Mallorca lityi-lötyi stílusát, és nem tudtak mit kezdeni a beállt védelemmel. Roncika többször csak a földet verte, mikor oda került egy-egy lapattanás után, (az elcsúszásánál jogosan volt dühös a fűre), csak a körbepassz ment, a beadások silányak voltak, helyzet nulla.
Na nem mintha az ellen megeröltette volna magát (kérdés, hogy ez náluk mennyire volt a 100%-tól), de szinte két helyzetből ők is két gólt szereztek.
A szögletgólotokat nem lehúzni akartam, az egyszerűen nem egy kidolgozott akciógól volt. De ez az 5-2 abszolúte nem volt benne a MAdrid játékában, de még a 3 gól sem.
Chino
Llegenda del Barça

2013.03.17. 10:18:04

bence-barca írta:
REMY írta:szedd ki....

ha megnyerjük a 10.-et akkor senkit nem fog érdekelni, hogy hogy nyertük meg. A lényeg ott lesz nálunk és csak ez számít.

Fordított helyzetben, ha ti játszanátok rosszul, de nyernétek egy esetleges BL-t akkor kétlem, hogy rossz szájízetek lenne :wink:
Igen, ez tényleg így van.
Csak azok mondják, h nem örülnének, akik elvakultak. Aligha zavart tavaly is Chelsea drukkert, h megnyerték a BLt ilyen játékkal...
Mi is csak azért papolhatunk, mert abba a kevés csapatba tartozunk, akik szépen játszanak, így könnyű nekünk mondani a dolgokat. Nyilván ha nem így játszanánk is panaszkodnánk, h szebben is játszhatnánk, de addig amg kupákat nyerünk azért együtt tudnénk vele élni...
Ez a hasonlat azért kicsit fals. Egy Chelsea, vagy az Inter azért jóval kisebb játékerőt képvisel mint a Madrid. nekik kizárólag ezzel a bunker-stílussal lehetett valami keresnivalójuk nemzetközi porondon. A Real ilyen szempontból más káposzta. Nekik minden adott (játékoskeret stb.) hogy más focit nyomassanak. Ez kizárólag Mou sara. Özillel, Cr-rel, Marcelo-val, Modric-csal, Xabi Alonsoval, (még Di Maria-t is ide venném) simán lehetne egy "normális", helyenként látványos focit nyomni. Az hogy José szabad kezet kapott a legnagyobb baromság volt Pereztől, pedig csinált nem egy hülyeséget. Megvan a háttér hozzá, hogy olyan játékosokat hozzanak, akikkel stílust lehetne váltani.
Az egy dolog, hogy a szurkolók nagy részét az eredmények érdeklik, de pl. engem nagyon zavarna, ha mi játszanánk hasonlót és ez nem demagóg duma.
A Chelsea-vel vont párhuzam nagyon sántít, mert azért ez mégis csak egy Real Madrid és nem egy milliomosok által felfuttatott angol középcsapat.
Azt pedig lefogadom, hogy ha Pelle is megkapja azt a támogatást, mint José, vele is jöttek volna az eredmények és nézhető focit játszanának, nem olyat mint egy kiesőjelölt (talán egy kicsit túlzás, de remélem átjött a lényeg). Elnézést ha megbántottam néhány Madridost, de ezt én így látom.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2013.03.17. 09:36:38

nem szeretem, ha le becsülitek a kontrajátékot mert sztem ez a 21. zsázadi foci leg hatékonyabb eleme. ahogy a Barca stílus a kreatív gyorsasággal, úgy a kontra(Madrid stílus?!) az egyszerű de pontos és ha lehet még gyorsabb támadásvezetéssel ér célba. mindkét módszerre szinte "ki kell tenyészteni" a játékos állományt és bár alkalmazzák egymás módszereit de igen nehéz a váltás!! és amiben az egyik a legjobb a másik nem lehet az. ami viszont lényeges és ezt mindkét Spanyol sztárcsapat szereplése igazolja: sebesség és hajtás nélkül egyik módszer sem működik igazán élesen!
a két csapat között ezért mostantól ezek a tényezők fognak dönteni, feltételezve hogy a szükséges szinvonalú játékos állomány rendelkezésre áll.
Castiel
Capitá del Barça

2013.03.17. 09:21:29

ferninho, most komolyan válaszolsz az ilyenre? :wink: :D Én ha az "ellenoldalról" látok/olvasok ilyet, átsiklok. Sokszor az első pár sor után tovább sem olvasom. :D
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
ferninho
Madridista

2013.03.17. 09:15:18

Vakmacska írta:Szerintem az első Real gól simán les volt.
hogy lehet valaki ennyire elvakult te uramatyám... :roll:
hol volt az les?... komolyan te milyen kameraállásból láttad ezt?
had ne hozzam fel a Milan elleni 2. gólt, gondolom az meg nem volt les...

legalább az egyértelmű dolgokat lássuk... mert ez a Real gól sztem csak nálad volt les...
először is ellenetek is a legutóbbi 2 meccsen 2 egyszerű szögletből is szereztünk gólt... phej... hogy képzelik a Realosok, hogy befejelik... gondolom a Mallorcánál ez nem zavart.
az meg, hogy mellényúlt...kb esélye nem volt a Mallorca kapusának. nagy bravúr lett volna kiszedni.
makker :lol:
ahhoz képest, hogy nem érdekel jól lehúztad a Realt egy 5-2es meccs után...
madridista
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.17. 08:43:55

Szerintem az első Real gól simán les volt.
De az, hogy ilyen nulla játékkal, ilyen helyzet nélküli meccsen, tanácstalan, ötlettelen játékkal képesek voltak öt gólt rúgni....
De azért az is elég durva, hogy 20 perc alatt két gólt is kaptak egy Mallorcától.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 21:49:29

Úristen,még Benzema is betalált,elég nehéz ennél nagyobb alázást összehozni,hogy még vele is lövetnek egy gólt :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.03.16. 21:19:39

REMY írta:szedd ki....

ha megnyerjük a 10.-et akkor senkit nem fog érdekelni, hogy hogy nyertük meg. A lényeg ott lesz nálunk és csak ez számít.

Fordított helyzetben, ha ti játszanátok rosszul, de nyernétek egy esetleges BL-t akkor kétlem, hogy rossz szájízetek lenne :wink:
Igen, ez tényleg így van.
Csak azok mondják, h nem örülnének, akik elvakultak. Aligha zavart tavaly is Chelsea drukkert, h megnyerték a BLt ilyen játékkal...
Mi is csak azért papolhatunk, mert abba a kevés csapatba tartozunk, akik szépen játszanak, így könnyű nekünk mondani a dolgokat. Nyilván ha nem így játszanánk is panaszkodnánk, h szebben is játszhatnánk, de addig amg kupákat nyerünk azért együtt tudnénk vele élni...
REMY
Madridista

2013.03.16. 21:11:57

szedd ki....

Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 21:10:15

Jogos. :? :?

Viszont ez a Varane egy igazi ékkőnek számít a szememben ebben a robot Madridban,elképesztő,hogy miket művel 18éves létére,bőven a világ legjobb védője lesz az elkövetkező évtizedben !
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.16. 21:04:58

Mezner2 írta: Valamilyen szinten mondjuk akár ezt mondhatjuk a jelenlegi foci szégyenének is,hogy egy ilyen csapat,ennyivel ott lehet Európa szűk elitjében már évek óta...
Nézd meg a Chelsea,Inter bl-győztes játékát.
Nagyjából ezt játssza a madrid, több kontrával,több góllal.
Sajnos ilyenné vált a foci,hogy a játszó csapatok már alig élnek meg. Mi vagyunk a kivétel,nagyjából.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 21:01:21

csababarca írta:
Mezner2 írta:Minél több Real meccset nézek,annál inkább értetlenül állok a tény előtt,hogy egy ilyen konstans hulladék játékot bemutató csapat mit keres sorozatban 3.szor Európa legjobb 4csapata között(megelőlegezem nekik.)
Megtanultak jól,hatékonyan kontrázni,ennyi elég nekik.
De ez egy Real Madrid a kutya rúgja meg(cenzúra for president :D) Hát esküszöm már engem Barca szurkolóként zavar néha az,hogy egy ilyen múltú klub ezt megengedheti magának azért,hogy 4 év alatt elhódítson 2-3 kupát :D
Valamilyen szinten mondjuk akár ezt mondhatjuk a jelenlegi foci szégyenének is,hogy egy ilyen csapat,ennyivel ott lehet Európa szűk elitjében már évek óta...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.16. 20:56:16

Mezner2 írta:Minél több Real meccset nézek,annál inkább értetlenül állok a tény előtt,hogy egy ilyen konstans hulladék játékot bemutató csapat mit keres sorozatban 3.szor Európa legjobb 4csapata között(megelőlegezem nekik.)
Megtanultak jól,hatékonyan kontrázni,ennyi elég nekik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 20:54:12

Minél több Real meccset nézek,annál inkább értetlenül állok a tény előtt,hogy egy ilyen konstans hulladék játékot bemutató csapat eljuthat sorozatban 3.szor Európa legjobb 4csapata közé(megelőlegezem nekik.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mezner2 2013.03.16. 20:57:36-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.16. 20:52:22

Vakmacska írta:na már nem csak Roncikát, hanem az egész csapatot fütyülik Madridba.
Persze,aztán félidő elején lő kettőt 10 perc alatt, aztán tapsolnak mint a bolondok,ilyen a szurkoló.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.16. 20:48:03

na már nem csak Roncikát, hanem az egész csapatot fütyülik Madridba.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.11. 15:18:27

Én is a Man U-t látom következő állomásának.
Szerintem igaza van: tavaly bajnok lett a csapat:ez kipipálva,idén jól le is tojta az egész bajnokságot.
Idén ha meglesz a Bl akkor az is pipa,viszont ha nem akkor meg már nincs kedve még egy évet végigkínlódni,hogy megint megpróbálja.
Hiába jó edző, a spanyol foci csak nyer vele ha lelép.
A Madrid is, bár ezt nem látja be a sok "nem tudom Mou miért nem játszatta Cr-t az előző meccsen" féle tájékozott madridista.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2013.03.11. 14:19:24

zalazs88 írta:nem tom mennyire igaz de már egyre több oldal hozza le
http://futbol.as.com/futbol/2013/03/11/ ... 85231.html

http://www.hatharom.com/2013/03/11/mour ... l-sajtohir
Az,hogy megegyezett egy másik klubbal, nem is tűnik olyan nagy hülyeségnek: nem tudom,hogy miként áll most az öreg skót mester és a ManUtd,de simám el tudom képzelni hogy velük van előszerződése.Legalább megmagyarázni azt is,hogy miért nyalt be tövig nekik (a jobbik csapat jutott esett ki :roll: :lol: ez annyira nem Műringyós)
Kép
zalazs88
Barça B

2013.03.11. 13:41:53

mess2009
Director del Fútbol

2013.03.11. 09:05:04

Barcaman1993 írta:
mess2009 írta:mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!
Teljesen egyértelmű 11-es volt. Varas úgy látszik csak ellenünk szerint jól védeni. Ezt a mázlifaktort, ami a Madridnak van az utóbbi időben...
szerintem egy jól kivitelezett műesés volt, amiért talán nem kellene 11-est adni.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.10. 22:20:54

Messa írta:nagyon érdekes dolog az emberi gondolkodásmód... egyik napról a másikra, vagy egyik hétről a másikra képes teljesen megváltozni. nemrég még odaát azt ecsetelte mindenki, hogy ennél lejjebb nincsen, takarodjon mindenki a csapatból, most meg ők a bl fő esélyesei. :lol:
nálunk is ez van, csak pont fordítva. várjunk még, én azt mondom.
Nyilván ez a szurkolói szélsőséges gondolkodás. Nálam Mourinho csapata továbbra sem meggyőző. A különbség annyi, hogy korábban alig jött össze nekik vmi, most meg nyernek, de a játékuk közt szinte semmi különbség nincsen. BL fő esélyeseinek nem mondanám őket, de akár még össze is jöhet nekik. A miénkkel meg várjuk ki a kedd estét, de úgy gondolom, hogy a jelenlegi rossz hangulat nem egy rossz meccsnek, hanem a sorozatos szenvedésnek tudható be.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.03.10. 21:58:47

nagyon érdekes dolog az emberi gondolkodásmód... egyik napról a másikra, vagy egyik hétről a másikra képes teljesen megváltozni. nemrég még odaát azt ecsetelte mindenki, hogy ennél lejjebb nincsen, takarodjon mindenki a csapatból, most meg ők a bl fő esélyesei. :lol:
nálunk is ez van, csak pont fordítva. várjunk még, én azt mondom.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.10. 21:35:38

bence-barca írta:

Most mi is vt a mázli? :-k :D
No offense ! :)

Amúgy nem tudom mess, neked ez hol nem vt tizenegyes, de komoly problémáid vannak akkor az ítélőképességeddel.
Konkrétan a Depor szétfocizta őket és kihagytak mindent. Azt nem mondanám, hogy a Celta ugyanezt tette volna, de jónéhány nagy helyzetet kihagytak. A mi meccsünk végi incidenst had ne kelljen bemutatnom.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.03.10. 21:18:00

Barcaman1993 írta:
mess2009 írta:mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!
Teljesen egyértelmű 11-es volt. Varas úgy látszik csak ellenünk szerint jól védeni. Ezt a mázlifaktort, ami a Madridnak van az utóbbi időben...
Most mi is vt a mázli? :-k :D
No offense ! :)

Amúgy nem tudom mess, neked ez hol nem vt tizenegyes, de komoly problémáid vannak akkor az ítélőképességeddel.
Válasz küldése