Először is:ferninho írta:hogy lehet valaki ennyire elvakult te uramatyám...Vakmacska írta:Szerintem az első Real gól simán les volt.![]()
hol volt az les?... komolyan te milyen kameraállásból láttad ezt?
had ne hozzam fel a Milan elleni 2. gólt, gondolom az meg nem volt les...
legalább az egyértelmű dolgokat lássuk... mert ez a Real gól sztem csak nálad volt les...először is ellenetek is a legutóbbi 2 meccsen 2 egyszerű szögletből is szereztünk gólt... phej... hogy képzelik a Realosok, hogy befejelik... gondolom a Mallorcánál ez nem zavart.A második egy egyszerű szöglet, szerintem a kapus kicsit mellé nyúlt.
az meg, hogy mellényúlt...kb esélye nem volt a Mallorca kapusának. nagy bravúr lett volna kiszedni.makkerA harmadik meg.... hát, Roncika tanulhatna Modrictól. Két lövés, két gól.
Most hogy ez mennyire makker, hogy így beakadt, azon lehet vitatkozni.
ahhoz képest, hogy nem érdekel jól lehúztad a Realt egy 5-2es meccs után...A másik kettőt nem láttam, különösebben nem is érdekel, elnyomtam a tévét.
a szünetben ismételték a gólt, oldalról mutatták, szerintem a gólt rúgó lesen állt.
A Milan elleni második gólról érdekes, hogy csak az a fotósoppolt kép áll rendelkezésre, a meccs alatt egyetlen egyszer sem mutatták ezt be, a riporter nem látott lest, a PARTJELZŐ sem látott ott lest, pedig a kép alapján Messi kb 2 méteres lesen állt, a Milan védők nem reklamáltak, pedig ők aztán biztos verték volna a nyálukat egy ilyen szitunál, az tuti.
És még másnap egyetlen újság, hírportál, még olasz sem hozta ezt fel.
A Modric gólról meg annyit: azért kérdem, hogy mennyire makker, nem kijelentem, mert eddig kétszer lőtt így kapura, mindkettő beakadt.
Az elsőre még simán lehet mondani, hogy mák, hogy így eltalálta, az, hogy másodjára is így beakadt, már annyira nem. És hát nem véletlen, hogy odaírtam, hogy Roncika tanulhatna tőle. Ő ötven ilyen lövésből talál el egyszer-kétszer kaput.
És igen, lehúztam a Madridot, mert a harmadik gólig nulla játékot mutattak, felvették a Mallorca lityi-lötyi stílusát, és nem tudtak mit kezdeni a beállt védelemmel. Roncika többször csak a földet verte, mikor oda került egy-egy lapattanás után, (az elcsúszásánál jogosan volt dühös a fűre), csak a körbepassz ment, a beadások silányak voltak, helyzet nulla.
Na nem mintha az ellen megeröltette volna magát (kérdés, hogy ez náluk mennyire volt a 100%-tól), de szinte két helyzetből ők is két gólt szereztek.
A szögletgólotokat nem lehúzni akartam, az egyszerűen nem egy kidolgozott akciógól volt. De ez az 5-2 abszolúte nem volt benne a MAdrid játékában, de még a 3 gól sem.