bence-barca írta:REMY írta:szedd ki....
ha megnyerjük a 10.-et akkor senkit nem fog érdekelni, hogy hogy nyertük meg. A lényeg ott lesz nálunk és csak ez számít.
Fordított helyzetben, ha ti játszanátok rosszul, de nyernétek egy esetleges BL-t akkor kétlem, hogy rossz szájízetek lenne

Igen, ez tényleg így van.
Csak azok mondják, h nem örülnének, akik elvakultak. Aligha zavart tavaly is Chelsea drukkert, h megnyerték a BLt ilyen játékkal...
Mi is csak azért papolhatunk, mert abba a kevés csapatba tartozunk, akik szépen játszanak, így könnyű nekünk mondani a dolgokat. Nyilván ha nem így játszanánk is panaszkodnánk, h szebben is játszhatnánk, de addig amg kupákat nyerünk azért együtt tudnénk vele élni...
Ez a hasonlat azért kicsit fals. Egy Chelsea, vagy az Inter azért jóval kisebb játékerőt képvisel mint a Madrid. nekik kizárólag ezzel a bunker-stílussal lehetett valami keresnivalójuk nemzetközi porondon. A Real ilyen szempontból más káposzta. Nekik minden adott (játékoskeret stb.) hogy más focit nyomassanak. Ez kizárólag Mou sara. Özillel, Cr-rel, Marcelo-val, Modric-csal, Xabi Alonsoval, (még Di Maria-t is ide venném) simán lehetne egy "normális", helyenként látványos focit nyomni. Az hogy José szabad kezet kapott a legnagyobb baromság volt Pereztől, pedig csinált nem egy hülyeséget. Megvan a háttér hozzá, hogy olyan játékosokat hozzanak, akikkel stílust lehetne váltani.
Az egy dolog, hogy a szurkolók nagy részét az eredmények érdeklik, de pl. engem nagyon zavarna, ha mi játszanánk hasonlót és ez nem demagóg duma.
A Chelsea-vel vont párhuzam nagyon sántít, mert azért ez mégis csak egy Real Madrid és nem egy milliomosok által felfuttatott angol középcsapat.
Azt pedig lefogadom, hogy ha Pelle is megkapja azt a támogatást, mint José, vele is jöttek volna az eredmények és nézhető focit játszanának, nem olyat mint egy kiesőjelölt (talán egy kicsit túlzás, de remélem átjött a lényeg). Elnézést ha megbántottam néhány Madridost, de ezt én így látom.