2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha az utóbbi éveket nézem, egy madridi győzelem még az enyhébb csalódások közé tartozna.Mezner2 írta:Életem legnagyobb csalódása lenne futballszempontból,ha egy olyan csapat BL döntőt játszhatna akit rajtunk kívül az összes valamirevaló csapat megaláz játékban.
hányadék ....sjay írta:Jó kezdés a dortmundiaktól, de kizártnak tartom hogy a Real ennyiben hagyná a dolgot. Szerintem a második félidőben egyenlítenek, ha máskor nem is, "jó" szokásukhoz híven a végén bemákolnak egy találatot.
Csakhogy a real padján olyan ember van, aki mit sem tud a hagyományokról, és a filozófiája az, amit a chelsea játszik.Mezner2 írta: Viszont az egyik a Chelsea,a másik meg a Real Madrid,bár ódzkodom attól,hogy ezt leírjam,de azért ő nekik mégiscsak vannak ill. voltak bizonyos szép hagyományaik,az egyiknek csak ilyen eszközök vannak a kezében,míg a másik képes lehetett volna ennél szebb játékra is,így sztem a két szitu nem összehasonlítható!
Viszont az egyik a Chelsea,a másik meg a Real Madrid,bár ódzkodom attól,hogy ezt leírjam,de azért ő nekik mégiscsak vannak ill. voltak bizonyos szép hagyományaik,az egyiknek csak ilyen eszközök vannak a kezében,míg a másik képes lehetett volna ennél szebb játékra is,így sztem a két szitu nem összehasonlítható!csababarca írta:ezt adom. de gondolj bele, a tavalyi chelsea se a szép játékáról marad emlékezetes. real is döntőzni fog, ez a realitás.Mezner2 írta:Életem legnagyobb csalódása lenne futballszempontból,ha egy olyan csapat BL döntőt játszhatna akit rajtunk kívül az összes valamirevaló csapat megaláz játékban...Igen,a Realra gondolok,és magunkra nézve is szégyennek érzem,hogy tul.képpen pariban sem voltunk velük az elmúlt 2fontos mérkőzés egyikén sem....
ezt adom. de gondolj bele, a tavalyi chelsea se a szép játékáról marad emlékezetes. real is döntőzni fog, ez a realitás.Mezner2 írta:Életem legnagyobb csalódása lenne futballszempontból,ha egy olyan csapat BL döntőt játszhatna akit rajtunk kívül az összes valamirevaló csapat megaláz játékban...Igen,a Realra gondolok,és magunkra nézve is szégyennek érzem,hogy tul.képpen pariban sem voltunk velük az elmúlt 2fontos mérkőzés egyikén sem....
Igen, én is ebben reménykedem, a túloldalon a blanco kollégák nagy része már biztosra veszi a továbbjutást, múltkor azon ment a vita, hogy a Bayern vagy a Barça lenne-e a jobb döntőbeli ellenfél, de én azért nem gondolom, hogy egyértelmű favorit lenne a Madrid.visca el barca írta:NUR DER BVB!
remélem a götzés közjáték nem fogja meg a csapat legjobb játékosát és az egész csapatot. ha nyugodtan, ésszel fociznak és nem viszi el őket a hév, simán nyerhetnek, megtették már a csoportkörben is.
visca el barca írta:hölör írta:Szerintem nem jártunk rosszul a München-el.
hölör írta:Szerintem nem jártunk rosszul a München-el.
Egy BL-elődöntő teljesen más, mint egy csoportkör... Itt a Madrid szerintem a tudása legjavát fogja nyújtani és kényelmesen megy be a döntőbe. Ősz óta sokat javultak, jó tavaszuk van, így hiába az álom, szerintem 90%, hogy a Real jut tovább. Bár ne lenne igazam, de ez a realitás.Mezner2 írta:Nyilván az elfogultság is beszél belőlem,de simán eltudok képzelni egy Dortmund-Barca döntőt,az lenne az egyébként is amivel a foci a legtöbbet nyerné,a két legszebben (már amikor megy a játék),legkreatívabban játszó csapat összecsap az év legfontosabb trófeájáért (számomra BL > bajnokság),szerintem stillszerű és forgatókönyvbe illő dolog lenne,a tavalyi Chelsea-s "bunker" győzelem után végre 100%-ig biztos,hogy a foci nyerne,jót is tenne az Európai labdarúgásnak (akár ők,akár mi nyernénk) ha végre játszó csapat vinné haza a serleget ! (a Bayern is bőven a játszó csapat kategória) Egyébként én nem értem miért nézi le mindenki a Dortmundot a csoportmeccsek során 180 percből 140-en oktatták a játékot a Madridiaknak,szerintem simán odaérhet a BVB a végére....
Igen, azt én sem értem, madridista haverjaim is már arról vitatkoznak, hogy mi lenne jobb, ha velünk vagy ha a Bayernnel találkoznának a döntőben.Mezner2 írta:Nyilván az elfogultság is beszél belőlem,de simán eltudok képzelni egy Dortmund-Barca döntőt,az lenne az egyébként is amivel a foci a legtöbbet nyerné,a két legszebben (már amikor megy a játék),legkreatívabban játszó csapat összecsap az év legfontosabb trófeájáért (számomra BL > bajnokság),szerintem stillszerű és forgatókönyvbe illő dolog lenne,a tavalyi Chelsea-s "bunker" győzelem után végre 100%-ig biztos,hogy a foci nyerne,jót is tenne az Európai labdarúgásnak (akár ők,akár mi nyernénk) ha végre játszó csapat vinné haza a serleget ! (a Bayern is bőven a játszó csapat kategória) Egyébként én nem értem miért nézi le mindenki a Dortmundot a csoportmeccsek során 180 percből 140-en oktatták a játékot a Madridiaknak,szerintem simán odaérhet a BVB a végére....
Éppen erre gondoltam ma én is, hogy erre vajon büszke lesz José? Csoportból 2. helyen mentek tovább, a MU ellen mindenki tudja mi történt, Galata majd Dortmund...barca2010 írta: Így van! Ha már "parádés játékkal" "simán" "bírói segítségek nélkül" átmentek mindenkin, most már nem adják senkinek bármibe is kerül. Minket meg megint eltoltak idáig a bírók, az UEFA, meg a UNICEF. Hát ez a Madrid tényleg megérdemli. Remélem Műringyó büszke lesz majd a címre, ha megnyerik. Bár ha jól belegondolok a többit is így nyerte, és még Ő mondja...