Az EL-kalandnak vége...
Rossz látni, hogy mennyire Bale-től függünk, ehhez képest nevetséges, amikor olyan véleményeket olvasok, miszerint a Barça egyemberes csapat...
A rendes játékidő 2-2-jét Dempseynek köszönhetjük, aki kis életet lehelt a játékba, ő tetszett, Holtby és Sig meg-megvillant, Walker alvesi munkát végzett,
a többi néma csend.
Vertonghen piros lapja nélkül talán lett volna esély egy hosszabbításbeli gólra, így minden esély elúszott, amikor lefújták, és jöttek a tizik, már tudtam, hogy vége, Bale nélkül kb. 3% esélyt jósoltam magunknak, és sajnos igazam lett. (Vertonghent amúgy nem szidom, olyan fantasztikusan nyomja az egész idényben, hogy ez bőven belefér.)
Nagy hiba volt Huddlestone-nal lövetni a egyiket, Sommer szépen kifogta, aztán jött Adebayor...

Most telt be nálam a pohár, aki látogatja a PL-topikot, az rendszeresen olvashatott tőlem Adebayor-szidást, nálam most lett vége a türelemnek.
Nem az a legnagyobb baj, hogy kihagyja a tizenegyest (talán akkor is kikaptunk volna, ha belövi), hanem az, hogy annyira impotens, kihagyja a helyzeteit (az utóbbi időben ugyan akadt egy-két kivétel), és nullát tesz hozzá a játékhoz.
Ha nyáron nem megy el, Senal-drukker leszek.
Vicces módon most Dembélének és Parkernek sem ment sajnos, de nagyjából az egész csapat árnyéka volt önmagának. Ha Messi egy más dimenzióba helyezi a Barçát, akkor Bale más dimenzióba helyezi a Spurs-öt.
Amúgy grat a Baselnek, a csoportkörben nyújtott teljesítményük után azt hittem, rögtön kizúgnak, ehhez képest nagyon jól játszottak mindkét meccsen, és sajnos azt kell mondanom, hogy megérdemelten mennek tovább. (Bár azt tartom, hogy Bale-lel meglett volna a továbbjutás.)
Az egyetlen pozitívum, hogy így 100%-kal a bajnokságra tudunk koncentrálni, meg kell, hogy legyen a BL-helyezés, de Bale nélkül ez is pokolian nehéz lesz. (Érdekes, hogy egy sérülés mennyire tönkre tud vágni egy idényt...)
Azért bízom benne, hogy megcsinálják a fiúk.
COYS!
Barça-Bayern
Őket vártam a legkevésbé, hát persze, hogy megkaptuk őket.
Brutál nehéz lesz, de annyira lesajnál most minket a közvélemény, a Bayernt pedig istenítik, hogy tuti továbbjutunk.

Ha igazi önmagunkat nyújtjuk, meglesz.
Real-BVB
Csaló UEFA betolja a döntőbe Josét.

Szerintem korántsem olyan lefutott ez a párharc, mint sokan gondolják, a Dortmund kis szerencsével kiejtheti a Madridot, nagyon bízom Götzéékben.
Chelsea-Basel
Ha már kiejtett minket a Basel, akkor nyerjék is meg az EL-t!

Tényleg nagyon örülnék, ha megtréfálnák a kékeket, de erre nem sok esélyt látok.
Benfica-Fenerbahçe
Ez szoros küzdelem lesz a Benficát egy hajszállal esélyesebbnek gondolom, de az sem lepne meg, ha a törökök jutnának a fináléba.
Összességében egy Chelsea-Benfica döntőt várok, ahol reméljük a legjobbakat, vagyis hajrá Benfica.