2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tegnap mindkét kapus nagy napot fogott ki, de az első félidőben tényleg hihetetlen, hogy a Dortmund nem volt képes a helyzeteiből legalább egyet belőni... Én nekik szurkoltam, de gratulálok a Bayernnek, megérdemeltékSanama írta:Dortmundnak az első félidőben a ziccerei felét be kellett volna lőnie, és semmi gondjuk nincs. Így viszont megérdemelt a Bayern győzelem
Én is adtam volna neki egy maflást, de kicsit meg is értem mert a két elbukott döntő (főleg a tavalyi után amiket kihagyott, meg a 11-es) után most kitört belőle az állatSanama írta:Robbent nagyon képen törölnémA végén ahogy ünnepeltette magát, azt hittem Ibrahimovic csak kopaszon.
Sajnos mindig így szokott történni... Mindig az rúgja a gólt, vagy az adja a gólpasszt akinek már nem lenne helye a pályánBarcaman1993 írta:Ribery elképzelni nem tudom hogyan fejezte be a meccset. Dante szintén. ÉS ahogy lenni szokott ki hozta össze a gólt Robbennek? Dante és Ribery. Botrány ismét, persze minden el lesz tussolva, ahogy szokták.
indexen van egy ilyen kép fent, azt nem néztem h letölthető-emessideco írta:Két kérdésem lenne:
1. Valaki talált HD-ben összefoglalót a tegnap esti döntőről? Ha igen, megkérem linkelje
2. Robbenről keresek egy képet a kupával a kezében, eddig nem találtam sajnos
Hát speciel én se sok mindent tudtam kihámozni a hozzászólásodból. Próbálj meg értelmesen fogalmazni, és nem "kötnek beléd".rufolde írta:
Arany barátom.) ha te ezt nem érted,akkor nem is értem minek írsz ebben a topicban.Ha meg kötekedni akarsz,kérlek ne engem akarj,nekem erre nincsen szükségem.Elmondatma a véleményem,van akine tetszik,van akinek nem,magánügy.Bunkó ne légy mert saját magad minősíted...
Arany barátom.) ha te ezt nem érted,akkor nem is értem minek írsz ebben a topicban.Ha meg kötekedni akarsz,kérlek ne engem akarj,nekem erre nincsen szükségem.Elmondatma a véleményem,van akine tetszik,van akinek nem,magánügy.Bunkó ne légy mert saját magad minősíted...sjd írta:Nyugtass meg, h legalább te szoktad érteni, amiket leírszrufolde írta: Soha nem akart visszavonulni.
A pep hatására nyilatkozta,ez érthető volt...
Most mit mondanál ha Bm vezető lennél?
Komolyan mondm,Gardiola Ok,de Mit akar elérni?:)
Nyugtass meg, h legalább te szoktad érteni, amiket leírszrufolde írta: Soha nem akart visszavonulni.
A pep hatására nyilatkozta,ez érthető volt...
Most mit mondanál ha Bm vezető lennél?
Komolyan mondm,Gardiola Ok,de Mit akar elérni?:)
Capon írta:Akkor most már értem, mert eddig csak pislogtam.visca el barca írta:azért mert év közben bejelentette h visszavonul. utána meggondolta magát, de akkor már zsírozták guardiolát.rufolde írta:Én még midig nem értem,miéert kell ennek a csapatnak új TRÉNER:)
Ráadásul ennek az Embernek esze ágában sincsen visszavonulni.
Óriási opcció lenne megszerezni:)
Mikor Pepet megvették az volt hogy visszavonul. Aztán hogy másik csapathoz megy. Most meg már bosszantja hogy el kell mennie vagy valami ilyesmit hallottam. Ezért nem értettem én mert ezek szerint meggondolta magát.
Akkor most már értem, mert eddig csak pislogtam.visca el barca írta:azért mert év közben bejelentette h visszavonul. utána meggondolta magát, de akkor már zsírozták guardiolát.rufolde írta:Én még midig nem értem,miéert kell ennek a csapatnak új TRÉNER:)
visca el barca írta:azért mert év közben bejelentette h visszavonul. utána meggondolta magát, de akkor már zsírozták guardiolát.rufolde írta:Én még midig nem értem,miéert kell ennek a csapatnak új TRÉNER:)
azért mert év közben bejelentette h visszavonul. utána meggondolta magát, de akkor már zsírozták guardiolát.rufolde írta:Én még midig nem értem,miéert kell ennek a csapatnak új TRÉNER:)
nekem nem az nem jött át, h miért kellett új edző a bayernnek, csak azon "értetlenkedtem", h mit tud még hozzátenni egy majdhogynem tökéletes csapathoz guardiola? mondjuk lesz melója bőven, mert ezt szinten tartani sem lehet egyszerű, bár ezt a részét a dolognak a barcánál is átérezhette.Lego írta:Azt most tegyük akkor tisztába...Boixos írta:...
Azt most tegyük akkor tisztába... Pep-et azért nevezték ki a Bayern új edzőjének, mert Jupp visszavonul és kell egy edző, vagy azért, mert akár visszavonul (már ha visszavonul... ma már olyanokat is pletykálnak, hogy nem biztos), akár nem, nekik új edző kell.Boixos írta:brutálállat meccs volt, sajnos megérdemelt b.monaco győzelemmel, bár a dortmundnál is bőven elférne a váza...
én sem értem, mi a túrót tud ehhez még hozzátenni guardiola...?
Stalkyard írta:Mondjuk éveken át tartó egyeduralmat, ennél is szebb csúcsfocival? De ne legyen igazam.Boixos írta: én sem értem, mi a túrót tud ehhez még hozzátenni guardiola...?
okés, persze a bayern monaco most hibátlannak tűnik, de azért a többiek sem fognak megállni a fejlődésben, remélem, főleg nem mi.Stalkyard írta:Mondjuk éveken át tartó egyeduralmat, ennél is szebb csúcsfocival? De ne legyen igazam.Boixos írta: ...