Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2013.08.21. 16:38:59

Gery0704 írta: Egyébként milyen ügyben van eljárás a Fener ellen?
Mint ismeretes, a törökországi bundabotrány során több mint harminc futballistát és szakvezetőt helyeztek előzetes letartóztatásba, többek között a Fener elnökét, Aziz Yildirimet, akit mintegy tizenkilenc mérkőzés végeredményének befolyásolásával vádolnak.

Kedd éjjel az Arsenal szállása mellett:
http://youtu.be/qH7-V4aAhJQ

Amúgy egy döntetlennel már elégedett lennék.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gery0704
Jugador del Barça

2013.08.21. 12:27:31

Tegnap a meccs után a studióban szóba került az Arsenal meccs és egy elég érdekes kérdés fel is vetődött. A Fenert ügye első körben kizárták de a megfellebbezett tárgyalás a meccsek után lesz. Ha már egyszer kizárták nem látok rá okot hogy második tárgyaláson se ez az ítélet szülessen akkor pedig a meccs hiábavaló. Ha az Arsenal is így gondolkozik akkor C csapattal is kiállhatnak. Ennek ellenére szerintem egy-két csapat megtenné ezt de az Arsenal nem azért ők presztizsből a meccseken szeretnék ezt eldönteni.
Egyébként milyen ügyben van eljárás a Fener ellen? erről nem hallottam tegnap
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.21. 11:04:15

Alcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ei-2272655

Ez pedig egy méretes pofon a Celticnek egy kazah(!!!) csapattól. :roll:
A Celtic már az Elfsborgot is elég szűkösen verte ki, nem lennék meglepve, ha most ki is esnének. A Karagandy az idei selejtezősorozat egyértelmű meglepetéscsapata. Én nem is bánnám, ha nem jutna be a Celtic. A skót foci számomra nézhetetlen.

A Milan-PSV visszavágó is érdekes lehet. Nem láttam a meccset, de a statisztikák alapján partiban voltak a hollandok, sőt.

A Sociedadnak meg elismerésem, még ha egy nem is túl erős Lyont vertek meg.

Ma:

A Fenerbache-Arsenal érdekes lehet. Kemény lesz az ágyúsoknak ez a török túra.

Szalai pedig minden bizonnyal kezdeni fog a Schalkéban.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rinku
Director del Fútbol

2013.08.21. 09:34:10

Na, ez a Sociedad aztán nem semmi! :) Ügyes kis csapat, csak így tovább! :wink: Hátha valahogy csoport másodikok lennének majd, nincs kizárva az sem. :) Gyönyörű gólok, így kell focizni.
Football, bloody hell. /SAF/
Alcantara
Director del Fútbol

2013.08.21. 08:20:18

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ei-2272655

Ez pedig egy méretes pofon a Celticnek egy kazah(!!!) csapattól. :roll:
Sipi24
Jugador del Barça

2013.08.20. 23:15:42

ozsimiki
Adminisztrátor

2013.08.20. 23:12:40

Bizony...első jobban tetszett, 2.is szott nagy volt,de az első azért nehezebb.

Továbbjutás meg van, örülök is neki, Lyon már rég nem a régi Lyon...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
recrea
Llegenda del Barça

2013.08.20. 23:09:26

Rinku írta:Na, ma este hajrá hajrá a Sociedadnak, nagyon örülnék, ha eljutnának a csoportkörig! :) Bár erre sok esélyt nem látok, mert pont a Lyonnal fognak játszani, a sansz mindig megvan, nézni fogom mindenképpen. :)
Érdemes esetleg megnézni a meccs góljait...két szerény gólt lőtt a Soci. :shock:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.20. 11:18:15

Rinku írta:Na, ma este hajrá hajrá a Sociedadnak, nagyon örülnék, ha eljutnának a csoportkörig! :) Bár erre sok esélyt nem látok, mert pont a Lyonnal fognak játszani, a sansz mindig megvan, nézni fogom mindenképpen. :)
Így van, én is szorítani fogok a baszkoknak. :)

Mondjuk a PSV-Milan is remek meccsnek ígérkezik, még nem döntöttem el, melyiket fogom nézni.
Rinku
Director del Fútbol

2013.08.20. 10:07:23

Na, ma este hajrá hajrá a Sociedadnak, nagyon örülnék, ha eljutnának a csoportkörig! :) Bár erre sok esélyt nem látok, mert pont a Lyonnal fognak játszani, a sansz mindig megvan, nézni fogom mindenképpen. :)
Football, bloody hell. /SAF/
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.08.15. 10:29:43

nyilván nem szítom a tüzet, és összeesküvéselméleteket sem gyártok stb.stb. De Maccabi Tel-Aviv......
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.08.14. 19:45:19

Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... an-2271061

Megint kitett magáért az Uefa. :roll: Nem érzem ezt korrekt döntésnek az ukránokkal szemben. 5 éve történt az eset és most büntetik a klubot ezzel.

Azt meg pláne nem, hogy így Sousáék egyből EL főtáblán vannak.

Mindenesetre Szalaiéknak így egy fokkal talán könnyebb dolguk lesz.
Öt éven át semmilyen nemzetközi kötelezettsége nem volt a csapatnak? Csak most veszi elő őket az UEFA, mikor a BL-ért hajtanak?
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.14. 19:09:01

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... an-2271061

Megint kitett magáért az Uefa. :roll: Nem érzem ezt korrekt döntésnek az ukránokkal szemben. 5 éve történt az eset és most büntetik a klubot ezzel.

Azt meg pláne nem, hogy így Sousáék egyből EL főtáblán vannak.

Mindenesetre Szalaiéknak így egy fokkal talán könnyebb dolguk lesz.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.08.09. 23:14:49

Szerintem a bajnoki ágon azért a Basel és a Steaua is esélyesebbként várja a kezdősípszót, a többi viszont nagyon egyenlőnek tűnik.
A nem bajnoki ágon a PSV-Milan, Fener-Arsenal meg a Lyon-Sociedad tűnik kiegyenlítettnek, utóbbin nagyon szurkolok a Sociedadnak. Szaracsogluban meg soha nem egyszerű játszani, Arsenalnak lehetnek idegenben kellemetlen percei.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.09. 14:03:26

bence-barca írta: BAJNOKI ÁG
Dinamo Zagreb (horvát)–Austria Wien (osztrák)
Ludogorec (bolgár)–Basel (svájci)
Viktoria Plzen (cseh)–Maribor (szlovén)
Sahtyor Karagandi (kazah)–Celtic (skót)
Steaua Bucuresti (román)–Legia Warszawa (lengyel)

NEM BAJNOKI ÁG
Olympique Lyon (francia)–Real Sociedad (spanyol)
Schalke 04 (német)–Metaliszt Harkiv (ukrán)
Pacos Ferreira (portugál)–Zenit (orosz)
PSV (holland)–AC Milan (olasz)
Fenerbahce (török)–Arsenal (angol)
A bajnoki ágon gyakorlatilag csak a Celtic továbbjutása tűnik valamennyire biztosnak, a többit megtippelni is elég nehéz lenne.

A másik ágon viszont jó kis párharcok lesznek. A Milan szerintem simán ki fogja ütni a PSV-t(egyébként a Sport1 ezt a meccset adja majd), de az Arsenal megszenvedhet a törökökkel.
Szalaiéknak sem lesz könnyű dolguk, a Metaliszt a Sahtarhoz hasonlóan erőteljesen közelit az élbolyhoz. A Lyon-Sociedad párharcból szerintem a nagyobb tapasztalat miatt a franciák tovább fognak menni.
A Zenitnek pedig illene továbbjutnia.
Kép

Barca4e
Barça C

2013.08.09. 12:52:25

Szia!
Játszom egy nagyszerű böngészős játékkal ami tényleg nagyon jó. Saját csapatodat irányíthatod a világ minden részéből érkezett játékosok ellen. Csatlakozz Te is, nem fogod megbánni!
Regisztráció ezen a linken keresztül:

http://www.goo.gl/me0btP
Barca4e
Barça C

2013.08.09. 12:43:33

Szia!
Játszom egy nagyszerű böngészős játékkal ami tényleg nagyon jó. Saját csapatodat irányíthatod a világ minden részéből érkezett játékosok ellen. Csatlakozz Te is, nem fogod megbánni!
Regisztráció ezen a linken keresztül:

http://www.goo.gl/me0btP
Subinho
Director del Fútbol

2013.08.09. 12:23:55

Huh... :shock: Ez jónak ígérkezik: PSV (holland)–AC Milan (olasz)
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.09. 11:43:50

[quote="ZBarca"][/quote]

Nekem a lényeg, h a Fener-Schalke-Arsenal hármas kvalifikálja magát.
Milannak meg örülnék, ha blamázna :twisted:
Nagyokon kívűl meg Sociadednek és Pacosnak szorítok még, jó lenne őket a BL-ben látni.

szerk.:

meg is vannak a párosítások

BAJNOKI ÁG
Dinamo Zagreb (horvát)–Austria Wien (osztrák)
Ludogorec (bolgár)–Basel (svájci)
Viktoria Plzen (cseh)–Maribor (szlovén)
Sahtyor Karagandi (kazah)–Celtic (skót)
Steaua Bucuresti (román)–Legia Warszawa (lengyel)

NEM BAJNOKI ÁG
Olympique Lyon (francia)–Real Sociedad (spanyol)
Schalke 04 (német)–Metaliszt Harkiv (ukrán)
Pacos Ferreira (portugál)–Zenit (orosz)
PSV (holland)–AC Milan (olasz)
Fenerbahce (török)–Arsenal (angol)
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.08.09. 11:37:42

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... as-2269551
Én már eléggé várom ki kap erősebb ellenfelet és ki gyengébbet, de továbbra is hajrá Szalai, hajrá Schalke! Ez a sorsolás azért is érdekes, mert még vannak gyengébb csapatok és érdekel, bejutnak-e a BL-be. :roll:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.24. 00:37:52

Először is sajnálom a Győr kiesését, viszont el kell ismerni a Maccabi remekül játszott mindkét meccsen.
De amire borzasztó kíváncsi lennék, hogy az irigy, rosszindulatú mesteredzőink, Bognár Gyuri vezérletével hogy értékelnék Sousa munkáját....
Eléggé elvertek minket taktikailag, bezzeg mikor itt volt, akkor ment a nagy duma, hogy oh hát erre mindenki képes, amit ő csinál, talán mégsem.Kár azért, hogy elment Fehérvárról, de nyilván egy Maccabinál nagyobbak a lehetőségei.

Debrecen-Honvéd duónak még szurkolni kell, hátha valamelyik tovább tud jutni, csúnya lenne ha megint Augusztusra elfogynánk.... :? Előbbinek azért van bőven esélye, de a Honvéd szintén nehéz helyzetben van.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.07.14. 09:13:15

bali 15 írta:Fúúú srácok, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de én nagyobb érdeklődéssel várom a következő BL szezont mint eddig bármikor.

- Real Mourinho nlkül
- Chelsea Mourinhoval
- Barcelona Neymarral
- Bayern Guardiolaval
Plusz: A Juventus is egyre inkább ismét tényező lehet, akár már idén is. Jól erősítenek és a keret magja egyben maradt. Aztán ott van a két manchesteri brigád szintén új edzőkkel vagy a PSG, aki már a tavalyi idényben is nehéz ellenfél volt. Izgalmas és egyben jóval nehezebb BL idény lesz az biztos.
Kép

JOseppe
Jugador d'estrella

2013.07.14. 09:07:41

bali 15 írta:Fúúú srácok, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de én nagyobb érdeklődéssel várom a következő BL szezont mint eddig bármikor.

- Real Mourinho nlkül
- Chelsea Mourinhoval
- Barcelona Neymarral
- Bayern Guardiolaval
Szerintem akkor várná igazán mindenki hogyha egy normális védelemel vágnánk neki a küzdelmeknek, mert az szép és jó hogy itt van Neymar, de nem az ő feladata a védekezés.Az általad említett csapatoknak komplett védelmük van, amik nem olyan sebezhetők mint a miénk.Ezért hogyha minden így marad szeptemberig akkor nagy bajok lehetnek.A bayern bivaly erős kerettel rendelkezik, pluszba jött egy legendás edző, aki eddig az összes felkészülési meccsét megnyerte az új teamjével.A Real elkezdett épitkezni egy siker edzővel, aki eddig mindenhol letette a névjegyét, legyen az milan vagy psg.A Chelsea pedig Mouval ismét nagyot húzott, hiszen így is bivaly erős keretük van, amihez még párosul Mourinhó remek taktikai érzéke és nefeledkezünk meg az igazolásaikról sem.Valószinűleg Torrest eladják, és helyette hoznak egy jobb támadót ezért velük is komolyan kell majd számolni. :roll: A védelmük és a középályájuk sztem az rendben van. :? A legérdekesebb az egészben az hogy-e 3 csapatnak olyan edzője van, akik már letettek valamit az asztalra, pl.bl sikererek vagy több bajnokságok megnyerésével. :wink: És az ő személyük nagyobb garancia lehet a felfelé iveléshez egy klub életében, mint pl. esetleges külső, vagy másképpen fogalmazva kezdő szintű személyek preferálása. :roll: Ami valószínű hogy nagy lutrival és óriási kockázattal is járó folyamat. :!: Én ide sorolnám még mindenképpen a Manchester Cityt is, akik egyébként Pellegrinivel és az eddigi igazolásokkal szépen erősödnek. :)
A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.07.14. 10:25:29-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
bali 15
Director del Fútbol

2013.07.14. 08:38:33

Fúúú srácok, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de én nagyobb érdeklődéssel várom a következő BL szezont mint eddig bármikor.

- Real Mourinho nlkül
- Chelsea Mourinhoval
- Barcelona Neymarral
- Bayern Guardiolaval
messideco
Presidente del Barça

2013.06.24. 12:27:36

A 3. FORDULÓ SORSOLÁSA: 2013. július 19.

BL-SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, A PÁROSÍTÁSOK
GYŐRI ETO (magyar)–Maccabi Tel-Aviv (izraeli)
Dinamo Zagreb (horvát)–Fola Esch (luxemburgi)
Neftci (azeri)–Skënderbeu (albán)
Steaua (román)–Vardar Szkopje (macedón)
Viktoria Plzen (cseh)–Zeljeznicar (boszniai)
Sheriff (moldovai)–Szutjeszka Niksics (montenegrói)
Birkirkara (máltai)–Maribor (szlovén)
Sligo Rovers (ír)–Molde (norvég)
Elfsborg (svéd)–Daugava (lett)
HJK (finn)–Nomme Kalju (észt)
Ekranas (litván)–Hafnarfjördur (izlandi)
TNS (walesi)–Legia (lengyel)
Celtic (skót)–Cliftonville (északír)

BL-SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ, A PÁROSÍTÁSOK
Lusitans (andorrai)–EB/Streymur (feröeri)
Sirak (örmény)–Tre Penne (San Marinó-i)
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése