bali 15 írta:Fúúú srácok, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de én nagyobb érdeklődéssel várom a következő BL szezont mint eddig bármikor.
- Real Mourinho nlkül
- Chelsea Mourinhoval
- Barcelona Neymarral
- Bayern Guardiolaval
Szerintem akkor várná igazán mindenki hogyha egy normális védelemel vágnánk neki a küzdelmeknek, mert az szép és jó hogy itt van Neymar, de nem az ő feladata a védekezés.Az általad említett csapatoknak komplett védelmük van, amik nem olyan sebezhetők mint a miénk.Ezért hogyha minden így marad szeptemberig akkor nagy bajok lehetnek.A bayern bivaly erős kerettel rendelkezik, pluszba jött egy legendás edző, aki eddig az összes felkészülési meccsét megnyerte az új teamjével.A Real elkezdett épitkezni egy siker edzővel, aki eddig mindenhol letette a névjegyét, legyen az milan vagy psg.A Chelsea pedig Mouval ismét nagyot húzott, hiszen így is bivaly erős keretük van, amihez még párosul Mourinhó remek taktikai érzéke és nefeledkezünk meg az igazolásaikról sem.Valószinűleg Torrest eladják, és helyette hoznak egy jobb támadót ezért velük is komolyan kell majd számolni.

A védelmük és a középályájuk sztem az rendben van.

A legérdekesebb az egészben az hogy-e 3 csapatnak olyan edzője van, akik már letettek valamit az asztalra, pl.bl sikererek vagy több bajnokságok megnyerésével.

És az ő személyük nagyobb garancia lehet a felfelé iveléshez egy klub életében, mint pl. esetleges külső, vagy másképpen fogalmazva kezdő szintű személyek preferálása.

Ami valószínű hogy nagy lutrival és óriási kockázattal is járó folyamat.

Én ide sorolnám még mindenképpen a Manchester Cityt is, akik egyébként Pellegrinivel és az eddigi igazolásokkal szépen erősödnek.