Bob_Marley írta:Én a Concacaf csoportra hívnám fel a figyelmet, valóban még korai, de azt hittem azért megemlítődik, hogy Panama remek focival ott van a közvetlen nagyok közelében, nagyon szurkolok nekik, mindig felüdülés olyan csapatot látni a VB-n, akinek először, vagy ritkán adatik ez meg.
Panama épp ma hajnalban veszítette el a veretlenségét, az amcsiktól kaptak ki idegenben. Honduras viszont nyert, így előzött. Costa Rica és Mexikó ikszelt, szóval nagyon érdekes a helyzet: egyaránt 7 pontos az USA, Mexikó, Costa Rica és Honduras, 6 ponttal áll Panama, 2 ponttal Jamaika.
Komoly dolgok lesznek még itt.
shutterisland írta:a dánok tényleg lépéshátrányba kerültek ezzel, viszont ha nyerik a 4 meccsüket (talán az olaszok ellen beleférne az x szerencsés esetbe) még meglehet.
de tényleg meleg a pite.
Idegenben bármi lehet az örmények ellen, és benne lesz a dánokban ez a zakó is. Ettől függetlenül valóban az lenne a meglepő, ha nem hoznák azt a meccset.
Bármi benne lehet még, de nagyon nehéz dolguk van...
Kamerunnál a feltételes módon volt a hangsúly.

Nagyon remélem, hogy nem szórakozzák el, és végre kijutnak a vb-re...
Ez a belga csapat meg annyira ígéretes, hogy tuti pechük lesz és bekerülnek valami halálcsoportba mondjuk a németekkel meg a brazilokkal.

Nagyon komoly lehetőségek vannak abban a csapatban, a védelem, kp és a támadósor is tele van tehetségekkel, ha jó lesz a sorsolásuk, akkor a 16 minimum kinézhet nekik.
Közben éjjel nyert Chile, Alexis gólt rúgott.
Uruguay pedig idegenben verte Venezuelát egy Cavani góllal, ezzel meg is előzték őket, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak. Szoros lesz még a vége, de az uruk szerintem valahogy behúzzák az 5dik helyet minimum, a pótselejtezőn meg bármelyik ellenfelüknél jobbak papíron, de ne szaladjunk ennyire előre...