Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gareth Tello írta:Az argentinoknak meg sajnos esélyük sem lesz, amíg a Banega-Mascherano-Di María középpályával, vérbeli irányító nélkül játszanak... Mondjuk ha Messi tényleg azt hozza az összes találkozón, amivel annyi meccset megnyert már a Barçának, akkor lesz minimális esélyük a döntőre.
Dettó, én is nekik fogok szorítani legfőképpen. A spanyoloknak az elődöntő a minimum, de a végső győzelem sem elérhetetlen cél (sőt), velük kapcsolatban igazából arra leszek kíváncsi, hogy az Isco-Thiago-féle generáció mennyire fog lehetőséget kapni a tornán.shutterisland írta:én, mint argentin és spanyol szimpatizáns, örülnék, ha a négy közé menne legalább mind a kettő.
a spanyolokat még mindig a legnagyobb esélyesnek tartom, az argentinoknak viszont nem kis mák is kell (pl könnyű csoport, ág) ahhoz, hogy valahogy bemenjenek a négy közé.
ja, és persze 100%-os messi, anélkül vége.
Alig várom már.shutterisland írta:más, konföderációs.
Nem hiszem. Én jövő időben írtam egyrészt, hogy most össze kéne szedni a csapatot a kapitánynak, másrészt Messi nélkül is illene egy Ecuadort megverni, csak mentálisan nem egy összeszedett csapat. Jó nevek, adott esetben jó teljesítmény, de nem igazi csapat benyomását keltik, amolyan kedvfüggő játékosok. Ez kevés lesz a jövő évi vb-re.Barcaman1993 írta:Nem hiszem, hogy ez történt volna meg. Egyszerűen erősek az ellenfelek, másrészt az argentinok ennyit tudnak. Főleg, ha Messi állandóan padozik.Lionel85 írta:Elég cink zsinórban három döntetlen. Kicsit mintha elkényelmesedtek Messiék, Sabellának gatyába kéne ráznia őket.
Szombat (Június 15.) 20:15remélem adja valami tévé a kupát, egyelőre a port.hu szerint nem...
Nem hiszem, hogy ez történt volna meg. Egyszerűen erősek az ellenfelek, másrészt az argentinok ennyit tudnak. Főleg, ha Messi állandóan padozik.Lionel85 írta:Elég cink zsinórban három döntetlen. Kicsit mintha elkényelmesedtek Messiék, Sabellának gatyába kéne ráznia őket.
Hasonlóan gondolom. A két dél-amerikai óriás közül a brazilok számomra jóval erősebbnek tűnnek. Elől nincsenek olyan befutott klasszisaik, mint Argentínának, de vannak nagyon tehetséges fiataljaik, akik a VBre beérhetnek, a védelme viszont sokkal jobb a braziloknak, és emiatt szerintem könnyedén le is győznék Messiéket, ami nem kis öröm lenne a szurkolóiknak hazai pályán.recrea írta:Nem érzem ebben az argentin válogatottban az esélyességet. Véleményem szerint egy német, spanyol, olasz hármas a legtöbb meccsen megveri őket, hovatovább akár könnyedén is, utóbbira volt is példa 3 éve. Nagy a lelkesedés, de tudás nem párosul hozzá. Elöl egész jók, sok helyzetet alakítanak ki, de hátul átjáróház...ezt egy taktikus, jól záró, okos csapat kihasználja.
Panama épp ma hajnalban veszítette el a veretlenségét, az amcsiktól kaptak ki idegenben. Honduras viszont nyert, így előzött. Costa Rica és Mexikó ikszelt, szóval nagyon érdekes a helyzet: egyaránt 7 pontos az USA, Mexikó, Costa Rica és Honduras, 6 ponttal áll Panama, 2 ponttal Jamaika.Bob_Marley írta:Én a Concacaf csoportra hívnám fel a figyelmet, valóban még korai, de azt hittem azért megemlítődik, hogy Panama remek focival ott van a közvetlen nagyok közelében, nagyon szurkolok nekik, mindig felüdülés olyan csapatot látni a VB-n, akinek először, vagy ritkán adatik ez meg.
Idegenben bármi lehet az örmények ellen, és benne lesz a dánokban ez a zakó is. Ettől függetlenül valóban az lenne a meglepő, ha nem hoznák azt a meccset.shutterisland írta:a dánok tényleg lépéshátrányba kerültek ezzel, viszont ha nyerik a 4 meccsüket (talán az olaszok ellen beleférne az x szerencsés esetbe) még meglehet.
de tényleg meleg a pite.
ok, de vedd figyelembe azt is, hogy a két málta elleni meccsen kívül ugye a dánok is még egyszer játszanak az örményekkel, szinte lehetetlennek tartom, hogy 2x egymás után botoljanak ellenük.Dánok.
Otthon egy sima 4es... Olsen lehet, hogy tényleg fel fog állni ezek után. Igaz, hogy játszanak még 2-szer Máltával, de 6 pontjuk van, és a 10 és 9 ponttal rendelkező Bulgária és Csehország is játszik még egyszer Máltával, szóval ha úgy nézzük, hogy mind a három csapat megveri Máltát (Dánia oda-vissza), még akkor is bőven ponthátrányban van az Olsen-banda. Szerintem elszálltak.
azért attól a második helytől nem kell berezelni, holtverseny, ráadásul a listavezető ellen még játszanak, OTTHON.Afrikában meg Kamerun megint csak a második helyen áll a csoportjában, hihetetlen, hogy megint képesek lehetnek elszúrni, és még a csoportból is kipottyanhatnak akár...
Eto'o lemondta a válogatottságot végül, ugye?
attól függ, mi számít jó vb szereplésnek.shutterisland, mivel én nem követem figyelemmel az európán kívüli csapatokat, igy tőled kérdezném, hogy mit gondolsz, az alábbi csapatok közül ki lehet, akiben benne lehet egy jó VB szereplés?