ilyen jelzőkkel nem is kellene magamra venni.....de azért pár szóban reflektálnék:ami Titót illeti máris öngólt lőttél: ..."amig nem lett beteg...."de sajnos beteg lett! amiért nagyon sajnálom, de aki egy olyan kórral küzd mint ő ?! nos még elvárni is méltánytalan a teljes értékű munkát. de ami a lényeg, senki nem viselkedik itt úgy ahogy te eltúlzod a fellengzős jelzőiddel!! egyszerűen csak úgy ítéljük meg, hogy nem árt odafigyelni a riválisokra és ha lehet, ha szükséges tanulni - ha másbol nem a hibáikból! pocskondiázással pedig nem lehet értékelni -komolyan - semmit.Initom írta:Ejj de nagy '"király" lett a Real . Miért is? Miért is jobbak nálunk?
Azért mert náluk nincsen nyugalom az edzőnek,s nem hagyják kibontakozni,valamint az első bakinál kirúgják? Igen? nekünk is ezt kéne tenni?Nekünk is évente kéne új tréner?
Nem jobb az állandóság?
Tito nagyon ki van kezdve...de azért halkan megjegyezném,hogy amíg nem lett beteg minden rekordot megdöntöttünk.
Lassan ott tart a fórum többsége,hogy lef*ossa a lábát a Real szó hallatán .... erre annyit tudok mondani :![]()
megvették carvajalt ,aki húú de nagy sztárként kb egy percet se játszott montoya mögött a legutóbbi világtornán...aztán kit is?
Casemirot,aki nekem zsákbamacska,még egy szót se hallottam felőle.
+Illaramendi. Bazi nagy erősítések tényleg....
Továbbá :
Nekünk is 40 millióért kéne noname középályásokat igazolni? Mert épp az a trendi. A realnal az a nagy büdös helyzet,hogy nem megy szívesen oda senki. Eddig az volt a divat,hogy top 5 játékosokat vettek,de most azok nagy átlagban mozdíthatatlanok,vagy nem akarnak a madridba menni.
Befürödtek Neymarral,Baleel,és Suarezzel is,nincs ott nyugodtság,senki nem kívánja az állandó sárdobálást.AMÍG PEREZ AZ ELNÖK ÉN EGYÁLTALÁN NEM TARTOK A REÁLTÓL !
Mivel ég a ház,ezért jönnek az ilyen Illaramendi félék.
A másik...hatalmas képmutatás az egész,úgy állítják be mintha ők lettek volna végig azok akik fiatalokra építenek,s támogatják őket...NAPERSZE!Végülis nem 2 hét alatt változott meg az egész képlet....
Ezt a dumát ..oké hogy a realosok be veszik,de hogy még a Barcások is. Nehogymáár.
Én közel sem vagyok elájulva ettől a real-átigazolási politikától mint a többség...
Barça vs. Real - El Clásico
Ejj de nagy '"király" lett a Real . Miért is? Miért is jobbak nálunk?
Azért mert náluk nincsen nyugalom az edzőnek,s nem hagyják kibontakozni,valamint az első bakinál kirúgják? Igen? nekünk is ezt kéne tenni?Nekünk is évente kéne új tréner?
Nem jobb az állandóság?
Tito nagyon ki van kezdve...de azért halkan megjegyezném,hogy amíg nem lett beteg minden rekordot megdöntöttünk.
Lassan ott tart a fórum többsége,hogy lef*ossa a lábát a Real szó hallatán .... erre annyit tudok mondani :
megvették carvajalt ,aki húú de nagy sztárként kb egy percet se játszott montoya mögött a legutóbbi világtornán...aztán kit is?
Továbbá :
Nekünk is 40 millióért kéne noname középályásokat igazolni? Mert épp az a trendi. A realnal az a nagy büdös helyzet,hogy nem megy szívesen oda senki. Eddig az volt a divat,hogy top 5 játékosokat vettek,de most azok nagy átlagban mozdíthatatlanok,vagy nem akarnak a madridba menni.
Befürödtek Neymarral,Baleel,és Suarezzel is,nincs ott nyugodtság,senki nem kívánja az állandó sárdobálást.AMÍG PEREZ AZ ELNÖK ÉN EGYÁLTALÁN NEM TARTOK A REÁLTÓL !
A másik...hatalmas képmutatás az egész,úgy állítják be mintha ők lettek volna végig azok akik fiatalokra építenek,s támogatják őket...NAPERSZE!
Végülis nem 2 hét alatt változott meg az egész képlet....
Ezt a dumát ..oké hogy a realosok be veszik,de hogy még a Barcások is. Nehogymáár.
Én közel sem vagyok elájulva ettől a real-átigazolási politikától mint a többség...
Nem jobb az állandóság?
Lassan ott tart a fórum többsége,hogy lef*ossa a lábát a Real szó hallatán .... erre annyit tudok mondani :

Továbbá :
A másik...hatalmas képmutatás az egész,úgy állítják be mintha ők lettek volna végig azok akik fiatalokra építenek,s támogatják őket...NAPERSZE!

Abi & Tito
Ne idézzetek kettőnél több hozzászólást!

Chino észrevételére: igazad van kihagytam, hogy Guardiola segédje volt. nincs szó ellenszenvről, de nem értek egyet a kinevezésével és ha nem tűnt volna fel vagyunk még Barca szurkolók néhány tízezren hasonló véleményen.erről már más helyen vitáztunk, nem ismételném, itt csak a két klub játékos-edző marketing tevékenységének az összehasonlítása okán hoztam elő elsősorban arra útalva, hogy a Madrid szerintem "kellően mélyre nyúlt" a probléma megoldásban azzal, hogy egy fajsúlyos edzőt hozott. amúgy pedig megnyugtatlak: Murinhonak a sikertelensége miatt kellett mennie!(amiket felhoztál, az is az ő sara volt, de saját maga is elismerte a bukását).
- JOseppe
- Jugador d'estrella
Teljesen egyetértek minden szavaddal.mess2009 írta:igen ez (is!) szomorú, de ha már a Madridhoz mérjük a dolgokat, még szomorúbb az edző kérdés. a Madrid ugye nem átallotta kisöpörni a világ egyik legjobb edzőjét egy vesztes szezon után, míg a Barca egy 7:0 ás megsemmisítő, trónfosztó, de mindenképpen szégyenletes BL fiaskó után bizalmáról biztosítja Guardiola segédedzőjét! én persze nem tudom a "frankót" ez tény de ha már összevetéssel próbálkozunk nekem elsősorban ez szúr szemet.

Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
- Chino
- Llegenda del Barça
Tito nem nem Guardiola segédedzője, hanem a Barcelona vezetőedzője. Ellenszenvből ne keverjük a dolgokat. Mou itt volt tolmács, akkor most ő is az.mess2009 írta:igen ez (is!) szomorú, de ha már a Madridhoz mérjük a dolgokat, még szomorúbb az edző kérdés. a Madrid ugye nem átallotta kisöpörni a világ egyik legjobb edzőjét egy vesztes szezon után, míg a Barca egy 7:0 ás megsemmisítő, trónfosztó, de mindenképpen szégyenletes BL fiaskó után bizalmáról biztosítja Guardiola segédedzőjét! én persze nem tudom a "frankót" ez tény de ha már összevetéssel próbálkozunk nekem elsősorban ez szúr szemet.
Tito-nak volt egy éve, amikor egy szerencsétlenség miatt nem is tudott rendesen a csapat rendelkezésére állni, ez nem mind1. Jo5ét nem egy sikertelen szezon miatt rúgták. Egyrészt 3-ból min. 2 rossz szezonja volt, a médiát teljesen a Realra haragította, a játékosokkal is megromlott a kapcsolata, a saját szurkolóik is ellene fordultak. Azért nem mind1.
Most tudatos és szimpatikus építésnek tűnik és lehet hogy tényleg bejön nekik. Közel sem elképzelhetetlen. De, nem véletlen, hogy nem ezeket a játékosokat üldözték. Illaramendi a 3. de inkább 4. számú opció volt, amik nem csak kacsaként merültek fel. Ráadásul 39 millió euróért?
Isco érkezését nem igazán tudom hová tenne, jó játékos ez nem vitás, de nem ott van hiányposzt náluk. Kétségtelen hogy nem tudni pontosan Ancelotti mit akar majd játszatni, de elég luxusnak tűnik olyan játékosokat padoztatni. De mind1, nem a mi problémánk.
A csatárkérdésre kíváncsi leszek náluk. Egy ki tudja milyen Benzemával és egy B-kategóriás Moratával nekimenni a szezonnak? Én mindenesetre örülnék neki.
Igen szomorú, hogy Thiago ennyiért elmegy, erről azok tehetnek akik a szerződéskor belementek. Igazából azt se tudni miért. Könnyű innen okoskodni valami ok volt erre az opcióra, attól tartok ez soha nem fog kiderülni.
Amellett nem tudom mi olyan katasztrofális eddig nálunk a mostani átigazolási időszakban, mitől jobb az övék? Megszereztük viszonylag olcsón a világ jelenlegi talán legnagyobb tehetségét olyan posztra ami évek óta kritikus nálunk. Az, hogy eddig még nem igazoltunk középső védőt miért baj? Hajtjuk a toronymagasan legjobb opciót. Ha igazolnánk mondjuk egy Aggert vagy Kompany-t, Luizt akkor az menne hogy miért ne próbálkozunk Silva-nál.
Szóval nem értem miért lenne bármennyivel is jobb az ő igazoláspolitikájuk mint a miénk. Igazán két hinyposztunk van ahová a legjobb megoldást keressük (a kapusposzt kivétel, de az azért nem a legkritikusabb), az egyik meg is van. Ők már 70 milliót eltapsoltak két ÍGÉRETES játékosra+Carvajal, aki szerintem csak egy vészmegoldás szint. Persze lehet, hogy tévedek. Majd meglátjuk.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
szia!
rossz topicban jársz!
keresd meg az "utazás barcelonába" topicot ott biztos találsz sok hasznos infót erről, de ha ott is felteszed a kérdést biztos nem harapják le a fejed, sőt talán a rutinos barcelonába járók még válaszolnak is!
rossz topicban jársz!
keresd meg az "utazás barcelonába" topicot ott biztos találsz sok hasznos infót erről, de ha ott is felteszed a kérdést biztos nem harapják le a fejed, sőt talán a rutinos barcelonába járók még válaszolnak is!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kedves Barcelona szurkolók! Abban a szerencsében van részem, hogy idén augusztusban Barcelonában töltök el egy kievéske időt, és gondoltam, ha már arra járok, megpróbálok elmenni egy igazi Barca-meccsre (Barca-Levante). Itthon rendszeres résztvevője vagyok egyik csapatunk meccseinek, külföldi csapat meccsén azonban még nem voltam, ezért szeretnélek megkérdezni Titeket, hogy szurkolói kártya, regisztráció stb. nélkül tudok-e egyszerű halandóként belépőjegyet venni külföldiként a Camp Nou-ba? Ha igen, akkor hol érdemes megrendelnem? Milyen egyéb dolgoknak érdemes utánajárnom? Feliratkoztam a ticketbureau oldalán, hogy értesítsenek a jegyinfókról, de hátha Nektek már van ebben tapasztalatotok. Esetleges válaszotokat előre is köszönöm, sok sikert a következő évadban is Katalónia büszkeségének! üdv
Illaramendi 54 élvonalbeli meccsel rendelkezik, ha minden igaz. Ha a korosztályos válogatottságait nem nézzük (volt olyan év, amikor csak egyszer lépett pályára), ez azt jelenti, hogy cirka 700 ezer eurónyit focizott össze/meccs, gondolom nem mindig 90 perc alatt. Ebből is látszik, hogy nem Thiago az olcsó, hanem mindenki más drága! 

igen ez (is!) szomorú, de ha már a Madridhoz mérjük a dolgokat, még szomorúbb az edző kérdés. a Madrid ugye nem átallotta kisöpörni a világ egyik legjobb edzőjét egy vesztes szezon után, míg a Barca egy 7:0 ás megsemmisítő, trónfosztó, de mindenképpen szégyenletes BL fiaskó után bizalmáról biztosítja Guardiola segédedzőjét! én persze nem tudom a "frankót" ez tény de ha már összevetéssel próbálkozunk nekem elsősorban ez szúr szemet.blaugrana99 írta:Na ez a szomorú.Replay írta:Nem baj, mi 18 millió eurórért passzolunk el egy sokkal nagyobb tehetséget.![]()
![]()
![]()
![]()
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Remek igazolás,kicsit sok a kifizetett összeg,de ez van. Persze innentől,ennyi pénzért mehet a kezdőbe szépen,aztán lehet bizonyítani.
Valamit most jól csinálnak a realnál,mert ésszel építkeznek,ami régóta nem jellemző rájuk.
Mi meg,inkább bele sem kezdek a bohózatba illő transzfereinkkel, szánalmas bagázs a vezetőseg nálunk.
Nah mindegy,a lényeg,hogy szimpatikus társaság alakul madridban,oda kell majd figyelni rájuk.
Valamit most jól csinálnak a realnál,mert ésszel építkeznek,ami régóta nem jellemző rájuk.
Mi meg,inkább bele sem kezdek a bohózatba illő transzfereinkkel, szánalmas bagázs a vezetőseg nálunk.
Nah mindegy,a lényeg,hogy szimpatikus társaság alakul madridban,oda kell majd figyelni rájuk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- blaugrana99
- Jugador del Barça
Na ez a szomorú.Replay írta:Nem baj, mi 18 millió eurórért passzolunk el egy sokkal nagyobb tehetséget.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem szabad magunkból ki indulni anyagilag jóval stabilabbak mint mi. Nemhiszem hogy nem tesznek ajánlatot a walesi fiúért.visca el barca írta:a legjobb az egészben az, hogy kétlem, hogy ezek után kiadnának még további 70-80 milliot bale-ért vagy 50-et suarezért. ha csak nem találnak egy olyan balekot aki fizet 40-et higanyért.
Nekem egy félelmetesen jó Madrid kezd kirajzolódni, persze hosszútávon. Jól igazolnak, és nem csak nagy nevekre játszanak. Az előző években ilyen "kenyeret és cirkuszt a népnek" érzésem volt az átigazolásaikkal kapcsolatban. Most mintha tudnák is hogy kit, miért, hova. Persze már Ancelotti keze is benne van, akit sokra, és sokkal többre tartok mint az elődjét.
Remélhetőleg a két csapat közti feszengések is alább hagynak, most hogy értelmiségi ember került a kispadra.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Primitive
- Entrenador del Barça
Sok az a ~40 millió, de sajnos a piac ilyen... Azért azt említsük meg, hogy a gyereknek a fizuja valahol 3 milla körül van/lesz.
Én az U21-es EB-n láttam játszani, számomra nem egy nagy durranás. Jó játékos, szó se róla, de ennyi. Addig pedig fogjuk be a lepénylesőnket, ameddig Rosell 18M-ért "enged" el, egy csiszolatlan gyémántot, aki ráadásul a fizetésén kívül semmibe nem fáj a klubnak.
Perez is egy bohóc, és Ő is költekezik, mint egy hülye, viszont mostmár sajnos Madridék is elkezdtek úgy igazolni, ahogy az talán elvárható lett volna. Mindenesetre, előbb a saját házunk előtt söprögessünk fel, mert itt is összefújta a szemetet a szél az elmúlt pár évben.
A Reállal meg foglalkozzanak a sajátjai.
(aki meg a Madridot szapulja igazolás tekintetében, azért Ő nézzen egy kicsit magába, mert a Rosell éra alatt ami az uborkaszezonba meg, az idáig elég szánalmas)

Én az U21-es EB-n láttam játszani, számomra nem egy nagy durranás. Jó játékos, szó se róla, de ennyi. Addig pedig fogjuk be a lepénylesőnket, ameddig Rosell 18M-ért "enged" el, egy csiszolatlan gyémántot, aki ráadásul a fizetésén kívül semmibe nem fáj a klubnak.
Perez is egy bohóc, és Ő is költekezik, mint egy hülye, viszont mostmár sajnos Madridék is elkezdtek úgy igazolni, ahogy az talán elvárható lett volna. Mindenesetre, előbb a saját házunk előtt söprögessünk fel, mert itt is összefújta a szemetet a szél az elmúlt pár évben.
A Reállal meg foglalkozzanak a sajátjai.

(aki meg a Madridot szapulja igazolás tekintetében, azért Ő nézzen egy kicsit magába, mert a Rosell éra alatt ami az uborkaszezonba meg, az idáig elég szánalmas)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
+1, nem nekünk kell felzárkózni, és sokat elmond, hogy nálunk kudarcként van megélve egy olyan szezon ahol szereztünk 100pontot és egy utcahossznyit vertünk a legnagyobb riválisunkravisca el barca írta:
sztem is, de amig 10 pontokat verünk rátok a bajnokságban, meg 2-3-4 évente leesik pluszba a bl, spanyol kupa, addig ezek a dolgok a kutyát nem érdeklik.

- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem is, de amig 10 pontokat verünk rátok a bajnokságban, meg 2-3-4 évente leesik pluszba a bl, spanyol kupa, addig ezek a dolgok a kutyát nem érdeklik.ferninho írta:sztem borzasztó, amit nálatok leművel a vezetőség az igazolások kapcsán meg úgy összességében.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

irigység, szánalom?Gergely írta: Ugyan már drága Madrid kollégák most miért nem magyarázkodtok??
Ez az irigység.... és a szánalom....
vagy én vagyok a hülye, vagy ez is irónia....

drága volt, érthetetlenül drága... de egyszerűen nem lehetett mást igazolni, akik lettek volna őket meg nem lehetett elhozni, maradt Illarra meg Kondogbia... sajnos ennyibe került, majd kiderül mit is tud.
de a tények az, hogy ez a spanyolok nélküli Madrid (phej, hogy képzelik ezt, hogy alig van náluk spanyol...) éppenséggel az U21-es csapat 4 húzóemberéből 3nak már a csapata, míg a negyedik, aki magasan a legjobb sztem közülük Isco ide vagy oda, úgy néz ki kb ingyen megy el tőletek...
Valdest meg se említem, én majdnem pezsgőt bontottam, hogy 1 évig még nálatok szerencsétlenkedik.
Villa is szinte ingyen ment el, Abidalt is elküldtétek, Tito marad az edző stb...
Most ennek ellensúlyozására itt van Neymar, aki hivatalosan 57 millió volt, szenzációs igazolás, már a Konf. Kupa előtt is mondtam, de ha itt Rosellék nem hoznak össze egy Thiago Silvát, akkor nincs mire irigykedni, mert összességében sztem borzasztó, amit nálatok leművel a vezetőség az igazolások kapcsán meg úgy összességében.
madridista
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ezek után nem tudom eldönteni, hogy nevessek azon, hogy kiadtak ennyi pénzt egy egyelőre csak az "ígéretes tehetség" kategóriába tartozó játékosért, vagy inkább sírjak, hogy mi valószínűleg 18 milliót fogunk kapni Thiagoért. 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Gergely
- Jugador del Barça
Szerintem Higu marad! Suarez meg szinte megsem említette a Madridot! Arsenal és a Chelsea érdeklődésről beszél! De Angliában is erről szólnak a hírek!visca el barca írta:a legjobb az egészben az, hogy kétlem, hogy ezek után kiadnának még további 70-80 milliot bale-ért vagy 50-et suarezért. ha csak nem találnak egy olyan balekot aki fizet 40-et higanyért.
Bale más tészta neki már a mez is kész 11-es számozással!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Nyugi, értettem az iróniát, pont azért írtam azt amit.A felnőtté váláshoz vezető első pár nehéz lépcsőfok az az , hogy értsd mit mond a másik és érzékeld az iróniát benne...

Ha lehet kérni, inkább ne nevelj, megteszi azt más helyetted.

- visca el barca
- Presidente del Barça
a legjobb az egészben az, hogy kétlem, hogy ezek után kiadnának még további 70-80 milliot bale-ért vagy 50-et suarezért. ha csak nem találnak egy olyan balekot aki fizet 40-et higanyért.

- Gergely
- Jugador del Barça
S.Agüero írta:Azért mert még te nem láttad őt játszani, még lehet igenis jó kis játékos.Gergely írta:Na mostmár tényleg friss , fiatal , spanyol szelek fújnak a Bernabeau környékén...
Nagyon jó vétel volt! Ilyen árban ilyen képzett játékost nem tudtak volna venni!
A srác bajnok lett az U21-el és megye 2-ből indulva egy fél év alatt berobbant a világelitbe! Ájjj mi miért nem tudunk ekkora zseniket venni?
Na nem baj beérem Neymarral aki 2 évvel fiatalabb és az ő szele még zsengébb... De legalább vele 15 évre megvan oldva a a bal szél!
Ugyan már drága Madrid kollégák most miért nem magyarázkodtok??
Remélem értitek....
A felnőtté váláshoz vezető első pár nehéz lépcsőfok az az , hogy értsd mit mond a másik és érzékeld az iróniát benne...

- MatyiG
- Adminisztrátor
Azért mert még te nem láttad őt játszani, még lehet igenis jó kis játékos.Gergely írta:Na mostmár tényleg friss , fiatal , spanyol szelek fújnak a Bernabeau környékén...
Nagyon jó vétel volt! Ilyen árban ilyen képzett játékost nem tudtak volna venni!
A srác bajnok lett az U21-el és megye 2-ből indulva egy fél év alatt berobbant a világelitbe! Ájjj mi miért nem tudunk ekkora zseniket venni?
Na nem baj beérem Neymarral aki 2 évvel fiatalabb és az ő szele még zsengébb... De legalább vele 15 évre megvan oldva a a bal szél!
Remélem értitek....

- Gergely
- Jugador del Barça
Na mostmár tényleg friss , fiatal , spanyol szelek fújnak a Bernabeau környékén...
Remélem értitek....
Remélem értitek....
- shutterisland
- Director del Fútbol
ügyes kis játékos, szó se róla, szerintem hasznára lesz a madridnak.
de én is sokallom ezt az árat.
a mi vezetőségünk sem a legjobb üzleti érzékkel rendelkező egylet, de egy, a posztján a világelitbe tartozó fabregast vettünk (szinte ugyanennyi idősen) ennyiért.
de én is sokallom ezt az árat.
a mi vezetőségünk sem a legjobb üzleti érzékkel rendelkező egylet, de egy, a posztján a világelitbe tartozó fabregast vettünk (szinte ugyanennyi idősen) ennyiért.