Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
ab1daL
Director del Fútbol

2013.08.29. 11:35:40

Azért a Tottenham még ha el is adják Balet, elég szépen erősítettek.. Ilyen kerettel most már tényleg az ágyúsok előtt kell végezniük, vagy inkább úgy mondom, a negyedik helyet el kell érniük.. Érkezett eddig Paulinho, Soldado, Capoue, Chadli, Lamela, elvileg közel vannak Eriksen megszerzéséhez az Ajaxtól..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
egoland
Barça C

2013.08.28. 22:01:12

http://www.dailymotion.com/video/x13u2dt_d11_sport" target="_blank

deu gólja a ligakupában
Initom
Entrenador del Barça

2013.08.28. 20:39:26

Gareth Tello írta:LAMELA! :)
http://www1.skysports.com/football/news" target="_blank ... -from-roma
Még jöhet Eriksen vagy Mata Bale árából, és jók leszünk.

Nem vagytok túl sűrűn a középpályán? :-k
Vérbeli ,gólerős szélső kéne nektek úgy gondolom .Középen már elegen vagytok....Szélre ki van jelenleg? Chadli,Lennon?? És tud ott játszani Holtby,Lamela ,de egyik sem tudja pótolni Balet...közel sem. Nehogy a mennyiség a minőség rovására menjen :) Mata,Eriksen...egyik sem szélső...inkább irányítók. :)
Abi & Tito
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.28. 19:14:51

LAMELA! :)
http://www1.skysports.com/football/news" target="_blank ... -from-roma
Még jöhet Eriksen vagy Mata Bale árából, és jók leszünk.
Game90 írta:És Penalty mennyibe került? 20+3+1,5 millió ill. 2 barátságos meccs? :mrgreen:

Na, most hogy bent vagyunk a BL-ben, jöhet Júlio César, Sakho, Cabaye, Fellaini, Mata/Di María, Benzema/Rooney/Suárez. Amúgy viccen kívül, szerintem jön majd Flamini/Cabaye, egy 15 milliós csatár/szélső, aztán szevasz.

Amúgy Ramsey (aki március óta magasan a legjobb játékosunk) és Wilshere is összeszedett egy kisebb sérülést.
1. Sajnos a United csak pénzt volt hajlandó elfogadni érte, úgyhogy 39 milliót fizettünk érte, de ezért a pénzért odaadták Howard Webbet is. :mrgreen:
2. Most már nem hiszem, hogy összejön egy Benzema-Suárez-féle nagy deal... Szerintem vesztek egy noname csatárt a Ligue 1-ből, oszt annyi.
3. Ramsey meg nem is értem, mitől fejlődött hirtelen ekkorát, elég brutál az utóbbi időben. Már majdnem Dembélé-Paulinho-Capoue-Sandro szint. :twisted: :)
Initom
Entrenador del Barça

2013.08.28. 15:17:27

Game90 írta:
...jöhet Júlio César, Sakho, Cabaye, Fellaini, Mata/Di María, Benzema/Rooney/Suárez. Amúgy viccen kívül, szerintem jön majd Flamini/Cabaye, egy 15 milliós csatár/szélső, aztán szevasz...

Ha egy játékos jön, én már akkor is pezsgőt bontok ... :mrgreen:
Abi & Tito
PCsabi
aka Game90

2013.08.28. 15:08:36

Gareth Tello írta: 3. Őt is leigazoltuk, fizettünk érte 45 millió eurót, nem olvastad? :mrgreen:
És Penalty mennyibe került? 20+3+1,5 millió ill. 2 barátságos meccs? :mrgreen:

Na, most hogy bent vagyunk a BL-ben, jöhet Júlio César, Sakho, Cabaye, Fellaini, Mata/Di María, Benzema/Rooney/Suárez. Amúgy viccen kívül, szerintem jön majd Flamini/Cabaye, egy 15 milliós csatár/szélső, aztán szevasz.

Mata-s pletykákat én is olvastam, de ő sajnos álomkategória.

Podolski 3 hét out, még Giroud-nak és Walcott-nak kéne lesérülnie, aztán legalább újra láthatnánk Bendtner-t Arsenal mezben. Amúgy Ramsey (aki március óta magasan a legjobb játékosunk) és Wilshere is összeszedett egy kisebb sérülést.

Ja, Fab tegnap tette ki ezt a képet fb-ra:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 2276_n.png" target="_blank
Istenem, milyen középpálya volt ez...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.08.28. 12:22:17

Szerintem az Arsenal Di Maria-ról és Mata-ról is le fog csúszni. Di Maria a Granada ellen is a kezdőbe találta magát, úgylátszik Ancelotti számít rá. Mata pedig nem fog elmenni,legfőképp Mou végett. Tudjuk hogy milyen. Az Arsenal egy nagy riválisa a Chelsea-nek, oda biztos nem fogja elengedni. (meg szerintem máshova sem).
Úgyhogy a 'Senal-nak be kell érnie Sanogo-val, mást már nem tudnak hozni szerintem. Esetleg egy újabb tehetséges,tizenéves francia-angol játékost...Csak hát a szurkolók nem ezt várnák el... :roll:
Kép

Titi - The Legend!
Initom
Entrenador del Barça

2013.08.28. 11:48:42

ab1daL írta:
Initom írta:Egyre több helyen olvasom ,hogy Di Mariaért érdeklődik Wenger. Tájékozottabb Arsenal drukkerek kérdeznék a témában...van valami alapja?
Valamint Podolskit tegnap le kellett cserélni,fájt a combja,kb ott mint Messinek, + Wilshere a bokáját fájlalta végig a meccsen,egyik sérülés sem jönne jól a hétvégén esedékes Spurs elleni meccs miatt.
szerda, 08:03
Angel Di María meggyőzte Carlo Ancelottit, írja a Marca. A lap szerint az olasz szakember a következőket mondta a vezetőségnek: “Bár igaz, hogy Bale jön, nem akarom, hogy Di María távozzon.”

Persze ettől, lehet távozik, mondjuk pont az ágyúsokhoz..
25 millióról cikkeznek. Annyit megér,bőven ! :)

+
Wenger: "Mint ahogyan önök, én is azt hallottam, hogy Juan Mata elérhető lehet a piacon. Kedvelem a játékost. Ugyanakkor nehéz egy hazai riválistól ilyen nagy játékost leigazolni." - több forrás szerint egyébként Mata édesapja - aki az ügynöke is egyben - a helyszínen tekintette meg a Fenerbahce elleni mérkőzésünket.

Újságíró: "Mata édesapja az Arsenal vendégeként volt ott az Emiratesben?"
Wenger, nagy vigyorral az arcán: "Nem tudom. Talán."

forrás: Arsenalfan.hu

szerk.: Annak pedig nagyon örülök,hogy úgy látszik Wazza' marad a seggén...
Abi & Tito
ab1daL
Director del Fútbol

2013.08.28. 11:31:33

Initom írta:Egyre több helyen olvasom ,hogy Di Mariaért érdeklődik Wenger. Tájékozottabb Arsenal drukkerek kérdeznék a témában...van valami alapja?
Valamint Podolskit tegnap le kellett cserélni,fájt a combja,kb ott mint Messinek, + Wilshere a bokáját fájlalta végig a meccsen,egyik sérülés sem jönne jól a hétvégén esedékes Spurs elleni meccs miatt.
szerda, 08:03
Angel Di María meggyőzte Carlo Ancelottit, írja a Marca. A lap szerint az olasz szakember a következőket mondta a vezetőségnek: “Bár igaz, hogy Bale jön, nem akarom, hogy Di María távozzon.”

Persze ettől, lehet távozik, mondjuk pont az ágyúsokhoz..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Initom
Entrenador del Barça

2013.08.28. 11:19:11

Egyre több helyen olvasom ,hogy Di Mariaért érdeklődik Wenger. Tájékozottabb Arsenal drukkerek kérdeznék a témában...van valami alapja?
Abi & Tito
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.27. 14:12:41

Schürrle :arrow: Mikel
Hazard :arrow: Azpilicueta

Mourinho time. :lol:

Igazságos döntetlen született szerintem, taktikus, szoros meccs volt.

Rooney tetszett, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz végül vele.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.08.26. 23:12:30

Nagyon éreztem, hogy X lesz. Látszott, hogy idény eleje van, mindkét csapat puhatolózott inkább, ténylegesen kockáztatni egyik sem akart. Szvsz ez a két csapat fog idén küzdeni a bajnoki címért, az erőviszonyok közel azonosak, úgyhogy marha kiélezett lesz egészen a végéig. De szerintem Mourinho rutinja döntő lesz Moyes-szal szemben, ahogy az NST is fogalmazott, ez az év amolyan ziccer Zsózénak és a Dinamonak.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
miihii
KHAL

2013.08.26. 22:58:51

Nos, egy idény eleji, visszafogottabb, takitkus jellegű rangadó lett. Nem volt egy nagyon jó meccs, kevéske helyzettel. A megérzésem bejött, x született, bár azért gólos döntetlenre gondoltam.
Hiányozhat ez a 2 pont, mert hozható meccs lett volna akár, bár a cselszkij is húzhatta volna. De a Volna nevű játékos nem játszik :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.26. 19:57:51

MAN UNITED: De Gea - Phil Jones, Ferdinand, Vidic, Evra - Carrick, Cleverley - Valencia, Rooney, Welbeck - van Persie.
CHELSEA: Cech - Ivanovic, Cahill, Terry, Cole - Ramires, Lampard - De Bruyne, Oscar, Hazard - Schürrle.

Mata? Valami bűzlik itt. :D

Heinrich írása: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... invallasa/

Mata lehet a nyerőember: Juan Mata has scored in each of the last three Barclays Premier League games between Chelsea and Manchester United.

Nagyon kíváncsi vagyok az összecsapásra, közhely, de ez tényleg az a meccs, ahol minden megtörténhet. Talán a Chelsea most erősebb, a Unitednak viszont van egy RvP-je... :D

2-2 a tippem.

HAJRÁ, UNITED!!!
miihii
KHAL

2013.08.26. 19:40:04

Érdeklődéssel várom az esti rangadót, kíváncsi leszek mire mennek a felek.
Moyesnek, mint új seprűnek, elég hatalmas árnyékból kellene kilépnie, a hazai premierén pedig pont a korábbi csodás párost kéne lenyomnia, a cselszkijt Jo5éval...

Nincs bombaformában a MU, a kékek meg nem tudni még hol járnak és mennyi van bennük, így mondjuk egy x-es csörtére számolok, inkább az idegek csatájának. De azért le kéne mákolni vhogy őket, otthon minden 3 pont kellene, pláne a nagyok ellen.

GO MU!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.08.26. 18:52:32

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2274385

Ha ez igaz, komoly erősítés érkezne Liverpoolba, de már Moses nélkül is eléggé sokat erősítettek a vörösök, de kit nem érdekelne egy minőségi Chelsea középpályás? :D Amúgy látom, hogy ma rangadó lesz az Old Trafford-on, Manchester Utd. vs Chelsea. Érdekes meccs lesz, nem vitás, szerintem a végeredmény x lesz, vagy Chelsea győzelem. :)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.08.26. 00:29:14

City égett egy nagyot, bár azért Wales-ben nem lesz egyszerű a többieknek sem, akkor is betli.

Holnap,ill már ma, M.U.-Chelsea, a Sir nélkül nem is érzem akkora nagy rangadónak,de azért még is csak két bajnokesélyes csatája lesz, remélem Moyes is felkerül Josecska azon listájára,"akitutálnikellmertlegyőzött"...

ettől függetlenül sajnos 50-50nek érzem a meccset, United még nem valami éles, bízok benne,h odahaza azért elverjük Lampardékat.

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messideco
Presidente del Barça

2013.08.25. 20:19:06

Állandósul ez a Spurs-tizenegyes taktika? :roll: A szövetség csapatot váltott, a MU helyett most a csirkések a kedvencek?
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.25. 20:14:01

A Palace után a Swansea-t is 1-0-ra vertük, ismét Soldado döntött, ismét büntetőből. :D
Ez a Walker-Dawson-Vertonghen-Rose védelem remekül funkcionál, állandósítani lehetne ezt a négyest. (Ezen a meccsen talán Walker volt a legjobb közülük.) Townsend a Tbiliszi elleni remeklésének köszönhetően kivételesen kezdett, ezt nagyszerű játékkal hálálta meg, ahogy a másik szélen Chadli is jól játszott.
Paulinho fantasztikus box-to-box munkát végzett, védekezett, ahogy tudott, 89%-os pontossággal passzolt, bátran ment előre, 7 (!) lövése volt, a játékot is ügyesen szervezte mélységből, egyelőre hatalmas pozitívum ebben az idényben a brazil középpályás játéka. Capoue is tetszett, ő most főleg a védekezéssel törődött, többnyire sikeresen.
Soldadónak is jár a pacsi, már három mérkőzés után biztos vagyok benne, hogy klasszisokkal jobb lesz Defoeéknál, csak így tovább, Robbie.

Következhet szeptember elsején az Arsenal-Spurs! :)

Közben a Cardiff igencsak meglepte a Cityt. :lol:
Game90 írta:GT, köszi a meccselemzést :wink:

David Ornstein ‏@bbcsport_david
Chelsea agree £30m deal to sign Willian subject to work permit. Medical this weekend, hearing next week.

Ő nehezen, mert ő pont a ManUnited legendája.
1. Nincs mit, szívesen máskor is. :D
2. Hivatalos, köszönjük, José, Willian meg majd biztosan többet fog játszani ott, mint amennyit nálunk játszott volna. =D>
3. Őt is leigazoltuk, fizettünk érte 45 millió eurót, nem olvastad? :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2013.08.23. 17:21:35

GT, köszi a meccselemzést :wink:

Chelsea agree £30m deal to sign Willian subject to work permit. Medical this weekend, hearing next week.

Gareth Tello írta:Fortuna mellénk áll, a United pedig pontvesztést pontvesztésre halmoz, akkor talán.
Ő nehezen, mert ő pont a ManUnited legendája.
Gareth Tello írta:Wenger jókor jött rá, hogy igazolni kellene valakit. :mrgreen: Benzema szerintem esélytelen, tuti maradni fog. Di María meg mehet felőlem, Danny Rose ellen esélye sem lesz az észak-londoni rangadókon. :D

Flamini? Valahogy nem az igazi... Bár csereembernek jó lehet.
Most lett biztos a BL.

Benzema-ra szerintem csak akkor lenne halvány esélyünk (0,1%), ha a Real leigazolná Suárez-t. Di María meg nekem nem kéne.

Amennyit fog majd játszani, arra tökéletes. Amúgy ha már visszahoztuk Flamini-t, akkor jöhetne Sol Campbell, Hleb és Henry is. És kész is lenne a csapat.

Amúgy 1, most jutott eszembe, hogy nem értem, hogy miért nem próbálkozunk be Demba Ba-nál, a Chelsea-ben úgyis csak 3. számú csatár Torres és Lukaku mögött, szerintem 10 millióért hozható lenne.

Amúgy 2, Podolski-t vinné kölcsönbe a Schalke.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.22. 21:22:36

A Chelsea-City-United hármassal szerintem nem fogjuk tudni felvenni a versenyt, ez a három csapat kiemelkedik most a mezőnyből. Ha jön Willian és Lamela, Fortuna mellénk áll, a United pedig pontvesztést pontvesztésre halmoz, akkor talán.
Game90 írta:Amúgy Willian-ért bejelentkezett a Chelsea is.
A Special Five elmehet melegebb éghajlatra... Ott van neki Mata, Hazard, Schürrle, De Bruyne, Óscar... Willian jöjjön csak ide.
Game90 írta:David Ornstein ‏@bbcsport_david
Arsenal working on deals for Real Madrid duo Benzema & Di Maria. Also pursuing GK & defender, could spend £100m:

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23790314
Na persze... :lol:
Wenger jókor jött rá, hogy igazolni kellene valakit. :mrgreen: Benzema szerintem esélytelen, tuti maradni fog. Di María meg mehet felőlem, Danny Rose ellen esélye sem lesz az észak-londoni rangadókon. :D

Flamini? Valahogy nem az igazi... Bár csereembernek jó lehet. Ha Ramsey olyan formában fog játszani, mint tette azt az utóbbi mérkőzéseken, akkor nem lesz gond a középpálya védekező szekciójával nálatok, igaz, a Wilshere-Arteta-Ramsey-Flamini négyes nem ér fel a Dembélé-Paulinho-Capoue-Sandro kvartettel. :D

@indykaila
Exclusive Manchester United football club transfer details coming up.

@indykaila
#LFC have offered Luis Suarez new contract with UCL clause (£55m). The player is hoping Madrid can match 55m tag this summer. Ongoing talks.
PCsabi
aka Game90

2013.08.22. 20:40:28

VElBarca írta: Akár lehetne Lamela is,vagy Willian,de akár meg oldhatják csapatként is a dolgokat.A MU-ban sincs olyan igazi klasszis aki a semmiből hozza a meccseket,maximum Persie,de ő sem egyéni alakítások után rugdossa inkább a góljait.Szerintem idén a Mu lehet bajban,egyáltalán nem erősítettek,pedig erre a csapatra bőven ráfért volna.Moyest én nem tartom klasszis edzőnek,szerintem ezzel a kerettel a Spursel harcolhatnak majd,de a Chelsea-City párossal szerintem nem tudják majd felvenni a versenyt.Jó a dobogó talán kicsit túlzó,ennek ellenére bizakodó vagyok,és mindenképpen esélyesnek tartom magunkat a 4-be kerülésre.
Majd meglátjuk :wink: :)

Amúgy Willian-ért bejelentkezett a Chelsea is.

Arsenal working on deals for Real Madrid duo Benzema & Di Maria. Also pursuing GK & defender, could spend £100m:

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23790314
Na persze... :lol:

Mathieu Flamini set to rejoin Arsenal - talks ongoing, should be finalised in coming days.

Ez meg várható volt, már 2 hete ott van a Senal edzésein. Végül is nagy kockázatot nem vállalnánk vele, mert ingyen jönne, kiegészítő embernek meg tökéletes. Utolsó Senal-os éve nagyon jól sikerült, az egyik legjobb játékosunk volt, de ahogy olvastam, a Milan-os korszaka nem volt a legtökéletesebb, de még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább ő jöjjön ingyen, mint Cabaye 18-20 millióért.

Jamie Sanderson ‏@Sanderson
Arsenal trying to get paper work to sign Mathieu Flamini done before 12 tomorrow so he can be in squad v Fulham. Will be tight.

Jamie Sanderson ‏@Sanderson
Flamini far from ideal, but fit, versatile and comes with tenacity, fight and experience. Decent short-term back up.

@GoonerJay29
We've spend five years trying to replace Flamini and now we finally have... with Flamini.
VElBarca
Barça C

2013.08.21. 20:54:32

Game90 írta:
VElBarca írta: Egy szó mint száz,nagyon jó lesz ez,ha megy Bale ha marad,szerintem a Spurs dobogós lesz idén!
És ki lesz akkor a 4.? Chelsea/ManCity/ManUnited?

Azt azért ne felejtsük el, hogy a tavalyi Spurs Bale-re épült, nélküle sehol sem lettetek volna. Most meg ok, hogy új taktika lesz, de ki lesz az, aki a klasszisával eldönti majd a meccseket? Szóval lehet, hogy minőségi a Tottenham kerete, de ha megy Bale, akkor nekem hiányzik valami plusz.

Akár lehetne Lamela is,vagy Willian,de akár meg oldhatják csapatként is a dolgokat.A MU-ban sincs olyan igazi klasszis aki a semmiből hozza a meccseket,maximum Persie,de ő sem egyéni alakítások után rugdossa inkább a góljait.Szerintem idén a Mu lehet bajban,egyáltalán nem erősítettek,pedig erre a csapatra bőven ráfért volna.Moyest én nem tartom klasszis edzőnek,szerintem ezzel a kerettel a Spursel harcolhatnak majd,de a Chelsea-City párossal szerintem nem tudják majd felvenni a versenyt.Jó a dobogó talán kicsit túlzó,ennek ellenére bizakodó vagyok,és mindenképpen esélyesnek tartom magunkat a 4-be kerülésre.
"Engem a foci megtanított győzni és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, hogy a gól maga a boldogság, a megkönnyebbülés és a gyógyír, minden addigi kihagyott helyzetre."
PCsabi
aka Game90

2013.08.21. 17:19:08

VElBarca írta: Egy szó mint száz,nagyon jó lesz ez,ha megy Bale ha marad,szerintem a Spurs dobogós lesz idén!
És ki lesz akkor a 4.? Chelsea/ManCity/ManUnited?

Azt azért ne felejtsük el, hogy a tavalyi Spurs Bale-re épült, nélküle sehol sem lettetek volna. Most meg ok, hogy új taktika lesz, de ki lesz az, aki a klasszisával eldönti majd a meccseket? Szóval lehet, hogy minőségi a Tottenham kerete, de ha megy Bale, akkor nekem hiányzik valami plusz.
Gareth Tello írta: (Maffia jó volt amúgy?)

Cabaye: Sky sources understand that Arsenal would need to offer between £18-20 million before Newcastle would be tempted to do business. És elvileg a francia sem zárkózik el az átigazolás elől. Nem mondom, hogy kiemelkedően jó futballista, Fellainit jobbnak tartom, de Artetával és Wilshere-rel jól lehetne rotálni.

Nem is értem, hogyan lehetett eltökölni azt a Higu-transzfert anno...
Jaja, jól szórakoztam, ráztam a popómat rendesen :mrgreen:

Cabaye jó gyerek, de vele kapnánk egy Arteta 2.0-át, nekünk meg most inkább egy Fellaini-szintű emberre lenne szükségünk.

Állítólag Higuain-nal már megvolt az egyezség is... Vártunk, gondolom minél olcsóbban akartuk leigazolni őt, közben a Napoli egy zsák pénzt kapott Cavani-ért, aztán beajánlottak 37 milliót Higu-ért, amit mi nem tudtunk/nem akartunk überelni. (Mondjuk Wenger helyében ennyit én sem adtam volna érte, akkor már inkább jöjjön Rudolf Geri ingyé'.)
Válasz küldése