Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. De nem ám... Pár éve a lelkemet eladtam volna egy ilyen középpályáért.Game90 írta:Azért ez a Paulinho/Dembele/Sandro/Capoue négyes nem hangzik rosszul.
Bale-ért kapott 90 millióból (OMFG) meg leigazoljátok Willian-t vagy Lamela-t, aztán jók lesztek.
Aston Villa elleni meccset szerencsére nem láttam, éppen sütögettem meg alapoztam Irie Maffia koncertre...![]()
Még egy hosszabb összefoglalót sem néztem meg, kb. annyit tudok, hogy a Villa második büntetője nem igazán volt az ill. hogy Ox összeszedett egy sérülést és 3 hónap out.
Igazolásokkal meg szerintem most már várunk és megnézzük, hogy mire megyünk a Fener ellen. De akikkel ezen a héten szóba hoztak minket...Guaita semmivel sem jobb, mint Szczesny, cserekapusért meg ne fizessünk már 8-10 millió, Ashley Williams oké, 4. számú CB-nek tökéletes, Richards régebben nagy kedvencem volt, most nem tudom, hogy mi van vele, Cabaye nem lenne előrelépés, semmi pluszt nem tudna adni, Michu-t meg nagyon gyorsan felejtsük el 30 millióért. De igazából elég rossz helyzetben vagyunk, mert mindenki tudja, hogy muszáj igazolnunk, ezért ki akarnak majd használni minket és csak 2-3 millióval drágábban tudunk majd játékost szerezni.
Egyébként túl egyszerű lett volna egy Ashley Williams, Fellaini/Bender, Higuain/Soldado hármast igazolnunk júliusban 65 millióért...
Azért ez a Paulinho/Dembele/Sandro/Capoue négyes nem hangzik rosszul.Gareth Tello írta: Parker távozott, a Fulhamben folytatja. Sajnálom, mert nagyon kedveltem, sokat tudott adni a Spursnek, igaz, rajta is meglátszik, hogy már nem 25 éves, illetve Paulinho és Capoue érkezésével tényleg nem lett volna meg a helye a csapatban. Sok sikert neki a továbbiakban!
Ez így igaz, ha Bale megy, az mindenképpen hatalmas csapás lesz, amelyen talán enyhíthet egy olyan irányító középpályás érkezése, aki különösen intelligens, jól lát a pályán, össze tudja fogni a csapatot, egy igazi fazonszabász kellene. (Eriksen!?)Taibi írta:Ha Bale távozik akkor mindenképpen kell igazolnia egy játékmestert a Spursnek, mert az érkezők ellenére is úgy gondolom, hogy a walesi kiesésével gyengülni fog összességében a Tottenham.
Ő is remek játékos, örülnék neki, ha jönne, bár így már tényleg kicsit sok lenne az emberünk a támadó középpályára.Taibi írta:Willian
Sérült.shutterisland írta:paulinho és soldado is kezd a spursben (rájuk kíváncsi leszek), viszont bale még a padon sincs.
sérült, vagy jelzés, hogy megy a madridba aug 31.-ig ?
Még nem tudom, milyen siget adjak neked a szezon végén.bence-barca írta:U mad, GT?![]()
Initom írta: Az lesz a nagy pofon ha idén nem lesz meg a BL
már rég megérdemelte volna...tavaly is kellett hozzá egy óriási Spurs lejtmenet,h ne sikerüljön...Initom írta: Az lesz a nagy pofon ha idén nem lesz meg a BL
Egy szóval sem mondtam,hogy nem tesz meg mindent.socio66 írta:Hát nem tudom, Wenger egy intelligens ember, kétlem hogy ne tenne meg mindent a klub, és saját érdekében a lehetőségeihez mérten.
Ha pedig tényleg ő lenne a fék a csapat építésében, már rég nem lenne a helyén szerintem.
A pénz történetesen meg van,csak Wenger kijelentette ,hogy nem fog horribilis összeget kiadni senkiért. Szerinte ha Higany ér x et akkor nem fog kiadni 2x etsocio66 írta:Nem vagyok tájékozott a témában, de most akkor az van, hogy Wenger direkt nem erősíti meg a csapatot, saját magával szúr ki, pedig rendelkezésre áll egy valag pénz?Initom írta:Monnyon' le...
Ez valahogy nehezen elképzelhető, de egy tájékozottabb ember véleményét szívesen olvasnám.
Nem vagyok tájékozott a témában, de most akkor az van, hogy Wenger direkt nem erősíti meg a csapatot, saját magával szúr ki, pedig rendelkezésre áll egy valag pénz?Initom írta:Monnyon' le...
Igen, legfőképp ezért lett volna fontos egy ilyen kvalitású játékos megszerzése. A klubimázs a jövőre nézve is lényeges, hacsak nem akarja a csapat, hogy a "holland játékosgyárak" szintjén említsék (és ezzel nem akartam az Ajaxot, PSV-t stb. lehúzni, épp ellenkezőleg).Game90 írta:...arról meg már nem is beszélve, hogy kb. presztízskérdés, hogy le tudunk-e igazolni egy ekkora klasszist.
Ebből a Chelseaből sztem egy vérbeli befejező hiányzik csak. A védelem jó, a kp jó. Ha Rooney megtalálja a régi önmagát (és persze létrejön az üzlet) -amire nem kis esély van-, ha végre ismét a rendes posztján játszik, akkor elég komoly kis csapat lehetne Kék gárda. Legalábbis azt vhogy nem tudom elképzelni, hogy az Arsenalba igazolna.ZBarca írta:Hmm...Hmm...Ezek árulkodó jelek! Mindenesetre Rooney-t elég nehéz lenne a Chelsea színeiben elképzelni, ugyanígy vagyok az Arsenal-al is.
Mindenesetre reméljük, hogy holnap már okosabbak leszünk!
![]()
http://www.goolfm.net/wp-content/upload ... elsea1.jpg
Hát...Mégsem olyan olyan nehéz!