Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ugyanakkor meg az idegenben kezdőnek megéri támadni, mert ha gólt szerez, nagy előnyhöz jut. Szóval így nézve mégiscsak a támadófocit ösztönzi, és minden bizonnyal ezért is találták ki, h a vendég ne csak bekkeljen. Más kérdés, h van, aki mégis így tesz, majd meg is szívjaLG írta: Az idegenben rúgott góllal való továbbjutást, amióta az eszemet tudom és focit nézek, sosem tartottam igazságosnak. A támadófocinak meg kifejezetten rosszat tesz, mert az otthon kezdő csapat nem koncentrálhat csak a támadásokra, hiszen ha kap egy gólt kontrából, onnan brutális nagy hátrányban van...
Jó kis meccsek voltak, felváltva néztem őket. A Benficának szurkoltam, örülök, hogy továbbmentek, a döntőben is értük szorítok, megtörhetne már az átok.ozsimiki írta:Annyira azért nem gáz az EL,h egy szó se legyen róla
Juve-Benfica 0-0, 3 piros (abból kettő padról), az emberelőny ellenére sem tudott 1 gólt se lőni sajnos a Juve,így kiestek 1-2vel. Pedig egy lépésre voltak a hazai döntőtől...
Valencia-Sevilla 3-1
brutál meccs volt, azok után,h az előző körben a Valencia 0-3 után továbbjutott egy hazai 5-0al, most 2-0ra vesztette el az első kört Sevillában. Mégis volt már 3-0 is nekik, aztán a 94.percben lőtt egyet a vendég csapat és így estek ki a denevéresek![]()
szóval Sevilla-Benfica döntőt rendeznek Torinóban
sajna nagyon nem értek egyet: Juanfran nálam egyértelműen jobb mint Dani Alves, mindenben - védekezésben össze sem hasonlíthatóan, támadásban is de ami a lényeg a támadás-védekezés összehangolásában messze kimagaslóan.Varatrix írta:Szerintem nem mindenhol van kiemelkedő játékosuk sőt. Én Costát, Kokét, Courtoist Felipe Luist tartom világklasszisnak. Arda határeset...mess2009 írta:az Atmát elnézve talán az a tikuk, hogy minden poszton kimagasló adottságú és tehetségű játékosuk van, de (még!)egyik sem elkényeztetett sztár!
Gabi, Raúl G, Godin, Juanfran stb... a csapat többi részét, szerintem a szíve hajtja.
Mondjuk Juanfran egyértelműen gyengébb képességű mint Alves, ugyanakkor jobb sokkal.
Motiváltabbak és szenvedélyesebbek, mint bármelyik csapat, ez a titkuk, mindez olyan edzővel akiért szeretnek játszani.
brutál az egész, emelem kalapom az atleti előtt.
Igaz!Amúgy is ha a Barca nem szedi össze magát akkor 1-2 éven belül majd ott is bizonyíthat!ozsimiki írta:Annyira azért nem gáz az EL,h egy szó se legyen róla
Ramos fejelhet 80at is egy meccsen, akkor is az egyik leggusztustalanabb játékos lesz a földkerekségen. Sose kívánnám, hogy itt játsszon.mirko1199 írta:iniestan kívül nincs most egy top formában lévő spanyol játékosotok![]()
de örüljél csak hogy van 15 belőle,sokra mentetek velük![]()
![]()
ja,és nálunk az egyik tegnapelőtt kettőt fejelt a bayernek.![]()
Szerintem egy igazi jó csapat az így van összedobva. Pár különleges tehetségből, és zongoracipelőkből akik hajtanak.Szerintem nem mindenhol van kiemelkedő játékosuk sőt. Én Costát, Kokét, Courtoist Felipe Luist tartom világklasszisnak. Arda határeset...
Gabi, Raúl G, Godin, Juanfran stb... a csapat többi részét, szerintem a szíve hajtja.
Igen, nekem is hasonló jár a fejemben. 2-3 év múlva szerintem majd képesek leszünk normálisabb képet alkotni róluk. A 2004-es Porto esetére emlékeztetnek. Az is egy érdekes csapat volt.az Atmát elnézve talán az a tikuk, hogy minden poszton kimagasló adottságú és tehetségű játékosuk van, de (még!)egyik sem elkényeztetett sztár!
Szerintem nem mindenhol van kiemelkedő játékosuk sőt. Én Costát, Kokét, Courtoist Felipe Luist tartom világklasszisnak. Arda határeset...mess2009 írta:az Atmát elnézve talán az a tikuk, hogy minden poszton kimagasló adottságú és tehetségű játékosuk van, de (még!)egyik sem elkényeztetett sztár!
Leon írta:A Real egyébként mióta spanyol csapat?4 hispán volt a kezdőjükben,de ha Marcelo egészséges akkor csak 3 van.
![]()
Belőlük így nem hiszem,hogy sokra lehetne következtetni ami a spanyol labdarúgást (pl válogatott) illeti.![]()
Az Atletiből kb egyedül Costa az aki bent lesz a válogatott keretben. Egyébként a Barcán és a Chelsean átmenni a BL döntőbe úgy,hogy a 4 meccs alatt egyszer sem kaptak ki,az nemsemmi!![]()
A Realnal amúgy az egyik legjobb középpályásuk (Xabi Alonso) nem játszhat a döntőben,az ATM-nél van eltiltott?
Ráadásul az Atletico játéka nem is szimpatikus, kirobbanó formában lévő kis csapat benyomását kelti, mint 2004-ben a Porto és Monaco, illetve az EB-n a görögök. Hanem egy igazi a szűk elitbe tartozó nagy csapatét. Mikor hátrányba kerültek a Chelsea ellen, akkor is tudtak váltani, és fordítani, pedig mi tudjuk jól, ellenük piszok nehéz.Richi írta:Azért ebből le lehet szűrni, h bár az idei mutatott játék az eddigiekhez képest nem volt a legjobb, de csak olyan szintű csapatok tudnak minket megelőzni akik egész európában a legjobbak. A döntővel kapcsolatosan meg annyi, h nekem is volt kétségem az atleticoval kapcsolatosan, de aki átmegy egy Barca-n meg egy cselszin az igencsak esélyes egy real ellen is a döntőben.
Azért a német labdarúgást sem temetném. A Dortmund azért igencsak megszorongatta a Real tökét, a Bayern csúfos kudarcát pedig elsősorban Pep rossz stratégiájának tudnám be.Tavaly, amikor két német csapat játszotta a döntőt, akkor kérdezve mondták, hogy ,,Jön a német labdarúgás aranykora?"... Ideális formaidőzés a spanyoloktól így a Vb előtt
. Nagyon sok kiemelkedően jó játékosuk van továbbra is. Várom a BL döntőt aztán a Vb-t!
Bizony... és még mindig ott van Fernando Torres is, aki tegnap sem játszott rosszul! És azt hiszem tudnék sorolni még pár nevet.CsacsMate írta:Azért reménykedem, hogy Diego Costa-val kicsit gólképesebb lesz a válogatott. Remélhetőleg, így, hogy van igazi csatáruk.Barcelona UnityIsStrenght írta:Tavaly, amikor két német csapat játszotta a döntőt, akkor kérdezve mondták, hogy ,,Jön a német labdarúgás aranykora?"... Ideális formaidőzés a spanyoloktól így a Vb előtt
. Nagyon sok kiemelkedően jó játékosuk van továbbra is. Várom a BL döntőt aztán a Vb-t!
Azért reménykedem, hogy Diego Costa-val kicsit gólképesebb lesz a válogatott. Remélhetőleg, így, hogy van igazi csatáruk.Barcelona UnityIsStrenght írta:Tavaly, amikor két német csapat játszotta a döntőt, akkor kérdezve mondták, hogy ,,Jön a német labdarúgás aranykora?"... Ideális formaidőzés a spanyoloktól így a Vb előtt