amugy nagyon igazságtalan lenne a sors ha semmit nem nyernének. a bl döntőig ugye letolnak minden bajnokit, ha megnyerik a bajnokságot akkor talán felszabadultabban fogják a döntőt játszani és így több esélyük lesz.
szurkolok nekik.
Szerintem egy igazi jó csapat az így van összedobva. Pár különleges tehetségből, és zongoracipelőkből akik hajtanak.Szerintem nem mindenhol van kiemelkedő játékosuk sőt. Én Costát, Kokét, Courtoist Felipe Luist tartom világklasszisnak. Arda határeset...
Gabi, Raúl G, Godin, Juanfran stb... a csapat többi részét, szerintem a szíve hajtja.
Igen, nekem is hasonló jár a fejemben. 2-3 év múlva szerintem majd képesek leszünk normálisabb képet alkotni róluk. A 2004-es Porto esetére emlékeztetnek. Az is egy érdekes csapat volt.az Atmát elnézve talán az a tikuk, hogy minden poszton kimagasló adottságú és tehetségű játékosuk van, de (még!)egyik sem elkényeztetett sztár!
Szerintem nem mindenhol van kiemelkedő játékosuk sőt. Én Costát, Kokét, Courtoist Felipe Luist tartom világklasszisnak. Arda határeset...mess2009 írta:az Atmát elnézve talán az a tikuk, hogy minden poszton kimagasló adottságú és tehetségű játékosuk van, de (még!)egyik sem elkényeztetett sztár!
Leon írta:A Real egyébként mióta spanyol csapat?4 hispán volt a kezdőjükben,de ha Marcelo egészséges akkor csak 3 van.
![]()
Belőlük így nem hiszem,hogy sokra lehetne következtetni ami a spanyol labdarúgást (pl válogatott) illeti.![]()
Az Atletiből kb egyedül Costa az aki bent lesz a válogatott keretben. Egyébként a Barcán és a Chelsean átmenni a BL döntőbe úgy,hogy a 4 meccs alatt egyszer sem kaptak ki,az nemsemmi!![]()
A Realnal amúgy az egyik legjobb középpályásuk (Xabi Alonso) nem játszhat a döntőben,az ATM-nél van eltiltott?
Ráadásul az Atletico játéka nem is szimpatikus, kirobbanó formában lévő kis csapat benyomását kelti, mint 2004-ben a Porto és Monaco, illetve az EB-n a görögök. Hanem egy igazi a szűk elitbe tartozó nagy csapatét. Mikor hátrányba kerültek a Chelsea ellen, akkor is tudtak váltani, és fordítani, pedig mi tudjuk jól, ellenük piszok nehéz.Richi írta:Azért ebből le lehet szűrni, h bár az idei mutatott játék az eddigiekhez képest nem volt a legjobb, de csak olyan szintű csapatok tudnak minket megelőzni akik egész európában a legjobbak. A döntővel kapcsolatosan meg annyi, h nekem is volt kétségem az atleticoval kapcsolatosan, de aki átmegy egy Barca-n meg egy cselszin az igencsak esélyes egy real ellen is a döntőben.
Azért a német labdarúgást sem temetném. A Dortmund azért igencsak megszorongatta a Real tökét, a Bayern csúfos kudarcát pedig elsősorban Pep rossz stratégiájának tudnám be.Tavaly, amikor két német csapat játszotta a döntőt, akkor kérdezve mondták, hogy ,,Jön a német labdarúgás aranykora?"... Ideális formaidőzés a spanyoloktól így a Vb előtt
. Nagyon sok kiemelkedően jó játékosuk van továbbra is. Várom a BL döntőt aztán a Vb-t!
Bizony... és még mindig ott van Fernando Torres is, aki tegnap sem játszott rosszul! És azt hiszem tudnék sorolni még pár nevet.CsacsMate írta:Azért reménykedem, hogy Diego Costa-val kicsit gólképesebb lesz a válogatott. Remélhetőleg, így, hogy van igazi csatáruk.Barcelona UnityIsStrenght írta:Tavaly, amikor két német csapat játszotta a döntőt, akkor kérdezve mondták, hogy ,,Jön a német labdarúgás aranykora?"... Ideális formaidőzés a spanyoloktól így a Vb előtt
. Nagyon sok kiemelkedően jó játékosuk van továbbra is. Várom a BL döntőt aztán a Vb-t!
Azért reménykedem, hogy Diego Costa-val kicsit gólképesebb lesz a válogatott. Remélhetőleg, így, hogy van igazi csatáruk.Barcelona UnityIsStrenght írta:Tavaly, amikor két német csapat játszotta a döntőt, akkor kérdezve mondták, hogy ,,Jön a német labdarúgás aranykora?"... Ideális formaidőzés a spanyoloktól így a Vb előtt
Nagy kérdés, hogy a Real mennyire bírja majd pszichésen a terhet. A jubileumi serleg, a relatíve kisnevű ellenfél, CR hazai pályája mind-mind olyan tényező, ami nagyon komoly pszichés terhet rakhat egy-egy játékosra. A másik oldalon viszont Simeone még mindig zseniálisan a háttérben tartja a csapatát, még mindig képes elhitetni velünk, hogy ők egy kiscsapat, akiknek nincs veszítenivalójuk. Valójában viszont véleményem szerint most ők Európa legerősebbje. Minden ponton tökéletesen megalkotott gépezet, a legmegfelelőbb emberekkel és valami elképesztő koncentráltsággal és kitartással. Aki ezt a Chelsea-t (amelyik -a City elleni FA-kupa meccset leszámítva - nem vesztett idén komoly rangadót) a Stanford-on képes így megalázni, az nagyon tud valamit. Ha sikerül fejben "tét nelkül" játszaniuk, nyert ügyük lesz. Most több mint 3 hétig minden a Realról szól majd, de kérdés, hogy a meccs után is így lesz-e...Boixos írta:Nem tudom, h mi fog erősebben motiválni, a realnál a tizedik, v az atmánál az, h egyáltalán ott vannak? És akkor még ott van a sokéves "haverság" is, ugye.
csak nehogy valenkia-real fíling legyen...