Richi írta:Azért ebből le lehet szűrni, h bár az idei mutatott játék az eddigiekhez képest nem volt a legjobb, de csak olyan szintű csapatok tudnak minket megelőzni akik egész európában a legjobbak. A döntővel kapcsolatosan meg annyi, h nekem is volt kétségem az atleticoval kapcsolatosan, de aki átmegy egy Barca-n meg egy cselszin az igencsak esélyes egy real ellen is a döntőben.
Ráadásul az Atletico játéka nem is szimpatikus, kirobbanó formában lévő kis csapat benyomását kelti, mint 2004-ben a Porto és Monaco, illetve az EB-n a görögök. Hanem egy igazi a szűk elitbe tartozó nagy csapatét. Mikor hátrányba kerültek a Chelsea ellen, akkor is tudtak váltani, és fordítani, pedig mi tudjuk jól, ellenük piszok nehéz.
A döntő emiatt megjósolhatatlan! A kupameccsekből én nem indulnék ki, akkor volt az Atletico egyetlen hullámvölgye a szezonban, az Osasunától is akkoriban kaptak hármat.
Én kb. egy szintnek érzem jelenleg a két csapatot, ezért borzasztó szoros döntőre számítok. Bár egy meccsen bármi előfordulhat, lehet vmelyik csapat kifog egy pocsék napot, és a másik nyer sima 3-0ra.
Ja, és igen, ami minket illet, így azért nem lesz olyan csúnya a 3. hely (feltéve, hogy csak azok leszünk), hogy a két BL döntős van előttünk. Remélem az tendencia is folytatódik, hogy a később BL győztes ejt ki minket.
Tavaly, amikor két német csapat játszotta a döntőt, akkor kérdezve mondták, hogy ,,Jön a német labdarúgás aranykora?"

... Ideális formaidőzés a spanyoloktól így a Vb előtt

. Nagyon sok kiemelkedően jó játékosuk van továbbra is. Várom a BL döntőt aztán a Vb-t!
Azért a német labdarúgást sem temetném. A Dortmund azért igencsak megszorongatta a Real tökét, a Bayern csúfos kudarcát pedig elsősorban Pep rossz stratégiájának tudnám be.
Ami a spanyolokat illeti: igen, ez az ő évük. Kérdés, hogy a VB-n hogyan fognak játszani, hisz korábban ők is a Barca féle tiki-takával nyertek meg mindent, Idén viszont egyértelműen megbukott ez a taktika, váltaniuk kéne.