Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Boixos
Llegenda del Barça

2014.05.28. 16:29:35

na, ki nem ment ünnepelni a real egyenlítő gólját?
biztos már azon filózott, h melyik kamera felé feszítsen, ha meg lesz a várvavárt tizenegyese.
vagy hogy hol a rákban is ül a véletlenül bekamerázott bratyesza?
PUYOL-XAVI-INIESTA
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.28. 15:39:33

don70at írta:Bár az Atletinek szurkoltam, kicsit örülök a BL végeredményének:

1. Még egy csapat sem nyert egymás után BL-t, így statisztikailag nagyobb az esélyünk a következő szezonra a megerősített keretünkkel

2. Azt hiszem az Atleti nem fogja feldolgozni ezt a vereséget, ezért a bajnokságban is nagyobb az esélyünk, főleg ha szétszedik a csapatot. Talán a Real étvágya is csillapodik.

Mi a véleményetek?
1. Ne azert legyen mar tobb eselyunk a gyozelemre, mert meg sosem volt cimvedes, hanem mert jobbak vagyunk. :twisted:

2. Atleti jatekosoknak mar az is akkora eredmeny volt, hogy a dontoig meneteltek, nem kis csapatokat kiejtve. Viszont abban igazad lehet, hogy meg egy ilyen szezonjuk nem lesz, ez egyszeri volt es megismetelhetetlen.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.05.28. 15:37:36

Engem speciel nem az zavart, hogy levette a mezét, sokan megcsinálják még ha tiltva van is, de az a show amit rendezett elég gusztustalanra sikeredett. Főleg annak fényében, hogy szinte jelentéktelen (ha lehet ilyet mondani) volt és "csak" egy tizenegyes, amit ráadásul nem is ő harcolt ki.
Azt hiszem ő harcolta ki a tizit, ha azt kiharcolásnak lehet nevezni, hogy dobta magát. Szerintem nem volt tizenegyes, de ez az eredmény szempontjából teljesen irreleváns. Adtak neki egyet, hogy legyen gólja (bekerüljön a filmbe) , aztán kész. Ezen már nem fog vitatkozni senki.
Kép
don70at
Barça B

2014.05.28. 15:35:11

Bár az Atletinek szurkoltam, kicsit örülök a BL végeredményének:

1. Még egy csapat sem nyert egymás után BL-t, így statisztikailag nagyobb az esélyünk a következő szezonra a megerősített keretünkkel

2. Azt hiszem az Atleti nem fogja feldolgozni ezt a vereséget, ezért a bajnokságban is nagyobb az esélyünk, főleg ha szétszedik a csapatot. Talán a Real étvágya is csillapodik.

Mi a véleményetek?
Chino
Llegenda del Barça

2014.05.28. 15:27:12

Jester írta:
Alcantara írta:
Jól látod, éppen ezért linkeltem be, mert iszonyatosan szemet szúró az egoizmusa.

Ráadásul jól tudjuk, hogy azon a meccsen a 4., semmit nem jelentő tizit, hogyan ünnepelte.
Ezt eddig nem láttam. De nem hiszem, hogy pusztán azért nem ment oda mert nem ő lőtte, vagy tényleg ekkora f*sz? Nem hiszem. Van olyan, hogy az emberben így tör a felszínre a feszültség. Ritka de van ilyen.

Nem hiszem, hogy ennek köze lenne bármilyen feszültséghez. Szerintem egyszerűen frusztrálta, hogy egész meccsen kuka volt és nem ő lett a hős. Amúgy nem igazán érdekel, de ahogy veb is írta nem egyszer fordult már elő ilyen.

Engem speciel nem az zavart, hogy levette a mezét, sokan megcsinálják még ha tiltva van is, de az a show amit rendezett elég gusztustalanra sikeredett. Főleg annak fényében, hogy szinte jelentéktelen (ha lehet ilyet mondani) volt és "csak" egy tizenegyes, amit ráadásul nem is ő harcolt ki.

Mindenesetre gratulálok a Realnak, abba a vitába pedig nem kívánok belemenni, hogy mi megérdemelt és mi nem.
Forca Barca!!!!
Jester
Barça B

2014.05.28. 15:07:33

Alcantara írta:
visca el barca írta:és ez nála nem az első ilyen
Jól látod, éppen ezért linkeltem be, mert iszonyatosan szemet szúró az egoizmusa.

Ráadásul jól tudjuk, hogy azon a meccsen a 4., semmit nem jelentő tizit, hogyan ünnepelte.
Ezt eddig nem láttam. De nem hiszem, hogy pusztán azért nem ment oda mert nem ő lőtte, vagy tényleg ekkora f*sz? Nem hiszem. Van olyan, hogy az emberben így tör a felszínre a feszültség. Ritka de van ilyen.
100% pure awesomeness
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.05.28. 15:03:07

palesz77 írta:Itt egy cikk arról, hogy kinek adta meccs után a mezét Ronaldo. Nem tudom, hogy igaz-e, de ha igen, akkor azért Ronci előtt le a kalappal. Persze neki gondolom fel se tűnik, hogy eltart +1 embert, de szép dolog, hogy nem feledkezik meg arról honnan jött..
A Sport Gézán azt írták, hogy ő a bátyja és volt már elvonón is...

Még mindig CR:
Valahol azt írták (már nem találom, hogy hol), hogy azért pózolt be a gólja után, mert filmet forgatnak róla, amiben a "tizedik" megnyerése is benne lesz. Állítólag egy kamerát állítottak rá és ahhoz ment oda ünnepelni a tizije után.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.05.28. 14:14:18

visca el barca írta:és ez nála nem az első ilyen

visca el barca
Presidente del Barça

2014.05.28. 14:10:28

Alcantara írta:CR téma felmelegítve:

Nem tudom kinek mi a véleménye egy ilyen sorsdöntő gólnál a BL döntőben, de engem megerősít abban amit CR emberi kvalitásairól gondolok. Más kérdés, hogy mint focistát sokra tartom.

http://www.youtube.com/watch?v=dBwiSWB_krI" target="_blank
és ez nála nem az első ilyen
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.05.28. 14:06:09

CR téma felmelegítve:

Nem tudom kinek mi a véleménye egy ilyen sorsdöntő gólnál a BL döntőben, de engem megerősít abban amit CR emberi kvalitásairól gondolok. Más kérdés, hogy mint focistát sokra tartom.

http://www.youtube.com/watch?v=dBwiSWB_krI" target="_blank
hank1ee
Director del Fútbol

2014.05.28. 13:46:14

Sanama írta: Én azt olvastam, hogy a testvére volt az.
Fiútestvére nincs, két nővére van, ha ez még érdekel valakit :lol:

szerk.: tévedtem, elvileg van egy Hugo nevű bátyja is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hank1ee 2014.05.28. 16:08:18-kor.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Sanama
Llegenda del Barça

2014.05.28. 13:28:07

palesz77 írta:Itt egy cikk arról, hogy kinek adta meccs után a mezét Ronaldo. Nem tudom, hogy igaz-e, de ha igen, akkor azért Ronci előtt le a kalappal. Persze neki gondolom fel se tűnik, hogy eltart +1 embert, de szép dolog, hogy nem feledkezik meg arról honnan jött..

Más: Isco nekem személyes kedvencem a Realból, a Bl döntőn is az a labdalevétele.. Valamelyik idelátogató Madrid drukker leírná, hogy milyen volt a szezonja összességében? Azt tudom, hogy a kezdeti lendület után a szerkezetalakítás miatt kikerült a kezdőből, aztán mi lett vele? Hogy teljesített?
Én azt olvastam, hogy a testvére volt az.

Isco: év elején nagyon beindult, aztán nem játszott. Én ennyit tudok róla. Én is bírom amúgy.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.05.28. 13:22:50

Remek történet, Oscar díjas!

Én már túl öreg vagyok ehhez, hogy az ilyeneket benyeljem. Nyilván nagyrészt igaz, ami a barátságot és a felfedezést illeti. Komoly klubok játékosmegfigyelői azonban nem teljesen olyanok, mint nálunk, akiben tehetség van, többnyire észreveszik.
Lehet előtte benyomták ösztönzésnek ezt a dumát, de abban biztos vagyok, hogy nem ez alapján lett CR leigazolva.

Ott bukik a mutatvány, hogy az említett barátnak itt végett is ért a pályafutása.
Nyilván a tehetségét azért hamar megszűrték.

Jól hangzik így és az imázsnak is jót tesz, amolyan népmese szerű.

Kell ilyen is egy profi játékosnak.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.05.28. 13:10:47

Ez a történet túl szép, hogy igaz legyen! :D Persze nem kérdőjelezem meg, hogy így volt... Hát ezek a nagy dolgok :)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.05.28. 12:09:25

A sztori tuti igaz, már nem egyszer volt szó róla. Szép, bár a Sportingot nem értem, miért ne migazolták le a srácot is, ha látták, hogy ilyen önzetlen.... Na mindegy :D
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.05.28. 11:59:33

Itt egy cikk arról, hogy kinek adta meccs után a mezét Ronaldo. Nem tudom, hogy igaz-e, de ha igen, akkor azért Ronci előtt le a kalappal. Persze neki gondolom fel se tűnik, hogy eltart +1 embert, de szép dolog, hogy nem feledkezik meg arról honnan jött..

Más: Isco nekem személyes kedvencem a Realból, a Bl döntőn is az a labdalevétele.. Valamelyik idelátogató Madrid drukker leírná, hogy milyen volt a szezonja összességében? Azt tudom, hogy a kezdeti lendület után a szerkezetalakítás miatt kikerült a kezdőből, aztán mi lett vele? Hogy teljesített?
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.05.25. 13:12:39

Nos, hadd gratuláljak a Real Madridnak a győzelemért!

Tegnap a 75. p körül mondtam haveroknak, h itt vagy nem lő gólt a Real és a semmi nem jön össze meccs lesz vagy az utolsó percben. Sajnos utóbbi jött be. Onnan még már egyértelmű volt, akkora lélektani előnyt kaptak.
mess2009
Director del Fútbol

2014.05.25. 13:02:53

Andris írta:Alapvetően le voltam sújtva tegnap, de azért még így is örültem amikor láttam Casillast. :)
És lássuk be, ha egész év meg szimpátia alapon inkább az Atletico, akkor is abszolút megérdemelték ők ezt. Számunkra a pozitívum csak annyi, hogy megvan a 10., és ez egy komoly motivációs tényezőt húz le a listáról. Di Maria, Marcelo és Ramos előtt is le a kalappal.

Bale szerintem egészen katasztrófálisan játszott, de Ronaldo itt a főkolompos. Annyit se csinált 120 perc alatt, mint Messi az idei legrosszabb meccsének első 10 percében, bármelyik is legyen az. Ez persze hagyján, Messinek se szoktam felróni, de amit utána művelt, az egészen elképesztő. Hogy valaki hogy tud ilyen undorító módon örülni valaminek, egyszerűen hihetetlen :D
Engem nem hat meg, hogy az éves fizetése kb 1%át elajándékozza (meggyőződésem hogy ez nem is jutna eszébe, ha nem lenne körülötte pár szakember), amikor százmilliók nézik (köztük nyilván sokan példaképként) akkor kéne egy kicsit tudni viselkedni.
én is sokat elgondolkodom, hogy egy ilyen varangy akinek a puszta látványa undort kelt hogy lehet ennyire népszerű? a dolog egyszerű: ilyen a szimpátia, a szurkolói "státusz". látom mit nem csinál Messi manapság mégse utálom, viszont ez a zselés majom ahogy írtad : undorító.
ráadásul, tudja hogy minden mozdulatát rögzítik és ezért már játék közben is állandóan pózol a kameráknak!
több ilyen csapat kellene, mint a matracosok, talán le törné ezt az esztelen és megállíthatatlan sztárolást amiben egyébként sajna Messi révén most mi is élenjárunk.
Kerlon el Blanco
Barça C

2014.05.25. 12:56:15

Andris írta:Alapvetően le voltam sújtva tegnap, de azért még így is örültem amikor láttam Casillast. :)
És lássuk be, ha egész év meg szimpátia alapon inkább az Atletico, akkor is abszolút megérdemelték ők ezt. Számunkra a pozitívum csak annyi, hogy megvan a 10., és ez egy komoly motivációs tényezőt húz le a listáról. Di Maria, Marcelo és Ramos előtt is le a kalappal.

Bale szerintem egészen katasztrófálisan játszott, de Ronaldo itt a főkolompos. Annyit se csinált 120 perc alatt, mint Messi az idei legrosszabb meccsének első 10 percében, bármelyik is legyen az. Ez persze hagyján, Messinek se szoktam felróni, de amit utána művelt, az egészen elképesztő. Hogy valaki hogy tud ilyen undorító módon örülni valaminek, egyszerűen hihetetlen :D
Engem nem hat meg, hogy az éves fizetése kb 1%át elajándékozza (meggyőződésem hogy ez nem is jutna eszébe, ha nem lenne körülötte pár szakember), amikor százmilliók nézik (köztük nyilván sokan példaképként) akkor kéne egy kicsit tudni viselkedni.
Nem értek egyet, mert tény, hogy Ronaldo rosszul játszott, de dolgozott becsülettel. A legjobb példa, hogy Bale gólja előtt ő zárt vissza, szerezte meg a labdát, passzolgattak ki hátul és a felívelt labdával iramodott meg Di Maria. rosszul játszott, de akarattal, vitte a szíve előre, Messin ilyet idén nem láttál szerintem, főleg az utolsó két hónapban.

Tisztelettel és becsülettel,
Kerlon el Blanco
Andris
Adminisztrátor

2014.05.25. 12:32:55

Alapvetően le voltam sújtva tegnap, de azért még így is örültem amikor láttam Casillast. :)

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2014.05.25. 11:27:34

A Varane-Simeone balhé mi miatt volt?
Azt láttam, hogy Varane kirúgta a labdát, de az még játékidő alatt volt, vagy Simeone azért kapta fel a vizet, mert neki rúgta?
MyShadow
Jugador del Barça

2014.05.25. 08:53:37

Hát hogyne, csak hogy a foci csapatjáték, és lám, egy Atma, aki elviekben semelyik poszton még cska meg sem közelít minket, vagy a Realt, képes volt megnyerni a bajnokságot, 93 percig győzelemre állni a BL döntőben, odaúton kiverve minket, a Mou féle Chelsea-t, és nem is akárhogyan, és tartam, h ha csak egy kicsit hosszabb a pad, vagy teszem azt, korábban megnyerik a bajnokságot, a Bl-t is behúzták volna.
Tehát össze lehet itt hasonlítani ilyen alapon bárkit bárkivel, de míg ők jók vmiben, mi is jók vagyunk vmiben, a kérdés, h ki tudja érvényre vinni a játékát!
Azért ez nem a Fifa, h pontozzuk az embereket, aztán akinél magasabb az átlag, az a jobb csapat...:D
Tény, hogy erős keretük van, de ha az eredményeket vesszük, akkor az Atmának is erős kerete van, sőt a Chelseanek simán a 'pool előtt kellett volna végeznie, legkevesebb kapott és egyik legtöbbet lőtt csapatként. A Tottenhamnek szintén jóval előrrébb kellett volna végeznie, ehelyett egy jóval gyengébbnek gondolt Everton és Southampton hozta a meglepetést!

Kell egy erős keret, ez vitathatatlan, ebben a hsz.-ben le is írtam, h miért, de ez semmiképp sem elég a diadalhoz, sem a bajnokságban, sem egy kupában, BL-ben!
mess2009
Director del Fútbol

2014.05.25. 08:26:04

nem fárasztom magam holmi gratulációval, de hamis reményekkel sem, ami az összehasonlítást illeti!
a jövőre nézve: a Cr. -Bale kettős sajna sokkal hatékonyabb, mint a Messi-Neymar kettős
Marcello sokkal jobb játékos(régi vesszőparipám)mint Alves, DiMaria sajna szintén hatékonyabb mint Iniesta (és itt nem véletlenül a hatékony szót használom!!!) a Ramos - Varane - Pepe hármas már most jobb mint akármilyen Pique - ?? - Alba hármas lesz, Benzema helyére pedig már most jobb a Morata - Jesé páros mint a Pedro-Alexis kettős és akkor még nem beszéltem Busquets ről aki csak egy régi rozsdás szeg a Barca közepén...
lehet lehurrogni, hogy ...mégis megvertük őket.....?!
GonzalezRaul
Barça B

2014.05.25. 07:18:09

Hát Messinek is lehetne abból a horribilis fizujából. Ha már ritkán focizik mostanság. A vezetőség emelt a fizuján, pedig nem nyújt elfogadható teljesítményt. Máshol ez fordítva van. De hát ha a csapat nem nyert semmit, muszáj volt a vezetőségnek villantani valami. Nagy hiba volt szerintem. Az idő meg majd rámcáfol, vagy nem.
Kép
ferninho
Madridista

2014.05.25. 03:00:52

Game90 írta:Ronaldo earns a £750,000 bonus for tonight which he is donating to the Real Madrid staff and to charity.
és még a héten 6,5 millió eurót adományozott a balkáni árvízkárosultaknak is.
madridista
Válasz küldése