Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak ez nem egy Betis elleni Spanyol Kupa meccs volt, hanem egy BL Döntő... lehet talán nem is a góljának örült annyira (na jó deAlcantara írta: Undorító volt már akkor is és most ugyanez villan be. Ehhez egy meccsen belül meg hozzájön amikor "Ő" lövi a tizit és mint "akinek elmentek otthonról", úgy ünnepelteti magát, egy már simán megnyert meccsen.
Ferni!ferninho írta:ja és a nem ünneplésre visszatérve...
ne felejtsük el, hogy 1-1 volt, tudta ő még, hogy nincs meg... örült ő, lehet látni a felvételen, nehogy már azért legyen szidva, mert nem ugrott be a tömegbe a 93. percben 1-1nél... ő ilyen és kész, kiörülte magát és szépen ment vissza a térfélre, mert még csak X volt az állás... meg lehet nézni Bayern elleni Ramos gólokat, ott se sprintelt oda egyszer sem, szépen odakocogott, gratulált és kész... Marcelo góljánál, amikor eldőlt érdekes módon odament... komolyan szánalmas, hogy minden egyes sz.rba próbálnak belekötni, amivel lehet szidni CR-t és a Real.... folyamatosan próbálják kisebbíteni az érdemeiket minden hülyeséggel és lehúzni az egész klubot... és most, hogy leesett 1 BL meg lehet nézni mi megy bakker.... gusztustalan.
Nálam például szó sincs itt gyűlöletről, egyszerűen nem szimpatikus a klub úgy en bloc, ahogy van, és nem utálom, csak néha egy-egy megnyilvánulás hoz ki belőlem komolyabb ellenérzéseket az antipátiánál. Persze, a Real is biztos szimpatikusabb lenne, ha 11 Raúl szaladgálna a pályán, de még két egyforma ember sincs, nemhogy 11... Szerk.: A Fenoménért pl. egyenesen rajongtam.punci írta:Akkor azért gyűlölitek a Realt
igen. Konkrétan elég volt látnom Uli stielikétpunci írta: Akkor a realt előbb utáltad, mint a barcát szeretted?
Akkor a realt előbb utáltad, mint a barcát szeretted?Boixos írta:nem egy kimagasló egyéniség volt/van a madridban, úgyhogy nálam is a csapatról, vagy inkább a klubról szól. és az, h ilyen szimpi gyerekek is vannak/voltak ott, akiket felsoroltál, csak megerősít ebben. részemről a madridot meglátni és megutálni egy pillanat volt és ez már kb 81-óta tart, ezért nem annyira fog ez megváltozni sztem.
punci írta:Én megértem, hogy utáltátok Mourinhot, én sem csíptem emberileg, és azt is megértem, hogy CRt utáljátok, szerintem is vannak hülyeségei. Ha Mou után Cr is elmenne, esetleg Pepe is, akkor is utálnátok a RM-t? Szóval ez a cspatról szól, vagy az egyénekről?
(madridista vagyok)
Nyilván a csapatról elsősorban, az egyének módosíthatnak ezen pozitív vagy negatív irányban (Modric, Isco, Casillas vs Pepe, Coentrao, Ronaldo például), de az összképet szerintem annyira nem befolyásolják.punci írta:Én megértem, hogy utáltátok Mourinhot, én sem csíptem emberileg, és azt is megértem, hogy CRt utáljátok, szerintem is vannak hülyeségei. Ha Mou után Cr is elmenne, esetleg Pepe is, akkor is utálnátok a RM-t? Szóval ez a cspatról szól, vagy az egyénekről?
(madridista vagyok)
Ha csak a pálya maradna meg, akkor se szeretném.punci írta: Én megértem, hogy utáltátok Mourinhot, én sem csíptem emberileg, és azt is megértem, hogy CRt utáljátok, szerintem is vannak hülyeségei. Ha Mou után Cr is elmenne, esetleg Pepe is, akkor is utálnátok a RM-t? Szóval ez a cspatról szól, vagy az egyénekről?
Nálam a csapatról szól.punci írta: Ha Mou után Cr is elmenne, esetleg Pepe is, akkor is utálnátok a RM-t? Szóval ez a cspatról szól, vagy az egyénekről?
(madridista vagyok)
Én megértem, hogy utáltátok Mourinhot, én sem csíptem emberileg, és azt is megértem, hogy CRt utáljátok, szerintem is vannak hülyeségei. Ha Mou után Cr is elmenne, esetleg Pepe is, akkor is utálnátok a RM-t? Szóval ez a cspatról szól, vagy az egyénekről?Boixos írta: biztos már azon filózott, h melyik kamera felé feszítsen, ha meg lesz a várvavárt tizenegyese.
vagy hogy hol a rákban is ül a véletlenül bekamerázott bratyesza?
sokkal több olyan cikk jelenik meg, ahol úgy ünneplik, mint állat.ferninho írta:...komolyan szánalmas, hogy minden egyes sz.rba próbálnak belekötni, amivel lehet szidni CR-t és a Real.... folyamatosan próbálják kisebbíteni az érdemeiket minden hülyeséggel és lehúzni az egész klubot... és most, hogy leesett 1 BL meg lehet nézni mi megy bakker.... gusztustalan.
már várom, ahogy jön a cikk, hogy nem ment oda a 2. gólnál se....
az persze majd le lesz hagyva, hogy épp akkor ment vissza balhátvédbe és már menni nem tudott azután a sprint után és akkor még Iker nekiállt vele passzolgatniés még épp cammogott gyökkettővel felfelé balhátvédből a gólnál és még a félpályánál se volt a gólnál... már várom az erről szóló cikket is.
tiszta 11es volt... amikor szemből mutatják tisztán látszik.... de azt vhol sehol nem látom, hogy azt reklámálnák, hogy az miért nem volt 11es a 85. percben, amikor Juanfran tisztán fejberúgta Marcelot és színtisztán eltalálta és a labdához köze nem volt.... erről ennyit.Szerintem nem volt tizenegyes, de ez az eredmény szempontjából teljesen irreleváns. Adtak neki egyet, hogy legyen gólja
1. Ne azert legyen mar tobb eselyunk a gyozelemre, mert meg sosem volt cimvedes, hanem mert jobbak vagyunk.don70at írta:Bár az Atletinek szurkoltam, kicsit örülök a BL végeredményének:
1. Még egy csapat sem nyert egymás után BL-t, így statisztikailag nagyobb az esélyünk a következő szezonra a megerősített keretünkkel
2. Azt hiszem az Atleti nem fogja feldolgozni ezt a vereséget, ezért a bajnokságban is nagyobb az esélyünk, főleg ha szétszedik a csapatot. Talán a Real étvágya is csillapodik.
Mi a véleményetek?
Azt hiszem ő harcolta ki a tizit, ha azt kiharcolásnak lehet nevezni, hogy dobta magát. Szerintem nem volt tizenegyes, de ez az eredmény szempontjából teljesen irreleváns. Adtak neki egyet, hogy legyen gólja (bekerüljön a filmbe) , aztán kész. Ezen már nem fog vitatkozni senki.Engem speciel nem az zavart, hogy levette a mezét, sokan megcsinálják még ha tiltva van is, de az a show amit rendezett elég gusztustalanra sikeredett. Főleg annak fényében, hogy szinte jelentéktelen (ha lehet ilyet mondani) volt és "csak" egy tizenegyes, amit ráadásul nem is ő harcolt ki.
Jester írta:Ezt eddig nem láttam. De nem hiszem, hogy pusztán azért nem ment oda mert nem ő lőtte, vagy tényleg ekkora f*sz? Nem hiszem. Van olyan, hogy az emberben így tör a felszínre a feszültség. Ritka de van ilyen.Alcantara írta:
Jól látod, éppen ezért linkeltem be, mert iszonyatosan szemet szúró az egoizmusa.
Ráadásul jól tudjuk, hogy azon a meccsen a 4., semmit nem jelentő tizit, hogyan ünnepelte.
Ezt eddig nem láttam. De nem hiszem, hogy pusztán azért nem ment oda mert nem ő lőtte, vagy tényleg ekkora f*sz? Nem hiszem. Van olyan, hogy az emberben így tör a felszínre a feszültség. Ritka de van ilyen.Alcantara írta:Jól látod, éppen ezért linkeltem be, mert iszonyatosan szemet szúró az egoizmusa.visca el barca írta:és ez nála nem az első ilyen
Ráadásul jól tudjuk, hogy azon a meccsen a 4., semmit nem jelentő tizit, hogyan ünnepelte.
A Sport Gézán azt írták, hogy ő a bátyja és volt már elvonón is...palesz77 írta:Itt egy cikk arról, hogy kinek adta meccs után a mezét Ronaldo. Nem tudom, hogy igaz-e, de ha igen, akkor azért Ronci előtt le a kalappal. Persze neki gondolom fel se tűnik, hogy eltart +1 embert, de szép dolog, hogy nem feledkezik meg arról honnan jött..
Jól látod, éppen ezért linkeltem be, mert iszonyatosan szemet szúró az egoizmusa.visca el barca írta:és ez nála nem az első ilyen
és ez nála nem az első ilyenAlcantara írta:CR téma felmelegítve:
Nem tudom kinek mi a véleménye egy ilyen sorsdöntő gólnál a BL döntőben, de engem megerősít abban amit CR emberi kvalitásairól gondolok. Más kérdés, hogy mint focistát sokra tartom.
http://www.youtube.com/watch?v=dBwiSWB_krI" target="_blank
Fiútestvére nincs, két nővére van, ha ez még érdekel valakitSanama írta: Én azt olvastam, hogy a testvére volt az.