Bob_Marley írta:
Észak-Írország is kemény diónak ígérkezik, azért nem nagyon szoktak ők egyhamar megfeküdni, s futásban erőnlétben meg tuti odateszik magukat. Kicsit tartok a meccstől, pedig muszáj lenne hozni a 3 pontot.
Én is úgy gondolom, hogy nehéz meccs lesz, de ha ezt sem tudjuk hozni az elején, akkor mehetünk a levesbe, ahová egyébként kerülni is fogunk.
Én abszolút nem értem a magyar foci vezetését a Szalai ügyben.
Tetszik, nem tetszik a legmagasabban jegyzett játékosunk. A válogatottnak egyszerűen szüksége lenne rá. Egyrészről a vezetésnek lépéseket kellett volna tenni az ügy érdekében mindkét fél irányába házon belül, nem publikálva mindent. Okos diplomáciai érzékkel rendelkező vezetés ezt levezényelte volna. Mindkét félnek kellett volna gesztust tenni a másik irányába, Szalainak egyrészt visszavenni kicsit az arcából, Pintérnek pedig kicsit nem személyes bosszúként kezelni ezt az egészet.
Ezzel a lemondással Szalai teljesen elvágta magát, egyrészt felesleges nyilatkozat volt, a közvélemény talán támogatta volna, ha csendben marad és olyan nyilatkozatot tesz inkább, ami arra utal, minden vágya, hogy újra válogatott legye és ezért bármit megtenne.
Sértett kisgyerekként duzzogni, majd ostobaságokat makogni a honlapján, na ez teljességgel nevetséges volt. Innentől csak feladta Pintérnek a magas labdát, akinek a diplomáciai érzéke a nulla körül mozog.
Tudom, hogy ettől nem változna a válogatott, de ennek a gyereknek akkor is ott lett volna a helye, ahogyan Egervárinál Husztinak.
Olyan a vezetőségünk, mint a labdarúgásunk nagyjából.