Barcaman1993 írta:StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.

Én csak azt nem értem, hogy őt miért nem mi igazoltuk le? Vagy az Atletico? Többért, nála szerényebb képességű kapusokat igazolt a 2 csapat (Bravo, Oblak). Legalábbis én ezt gondolom. Kiemelkedően jó kapusnak tartom, aki szerint meg hirtelen felkapott, akkor az az elmúlt évben nem sok spanyol bajnokit nézett.
mondjuk Oblak még nagyon fiatal és nagy kapus lehet belőle...
(ez van ter Stegen esetében is amúgy )
mondjuk Bravonál jelenleg én jobbnak tartom Keylort, de sokat fog számítani, hogy most fognak-e elegendő játékidőt kapni és ahhoz alkalmazkodni, hogy a legnagyobb csapatoknál vannak és nem meccsenként 20 lövést kapnak... ezek azért elég nagy változások.
Ez mindig így szokott lenni. Bravo is csak egy átlagos kapus nekik, de ha mondjuk mi hozzuk Navast, ők Bravot, akkor Navas az átlagos, Bravo az istenkirály.
ne általánosíts, én már régóta nagy Keylor fan vagyok

meg mondjuk a Realnak nem lett volna szüksége Bravóra, ő már 31, Keylor azért 3 és fél évvel fiatalabb.
Egyébként ez elég méltatlan volt Diego Lopez felé...
igazad van, de ő is jól tudja, hogy mire vállalkozott, de büszkén távozhat Madridból, mert ő megtett mindent... de ez az Iker-Lopez duót nem elhet tovább fenttartani, már idén is csoda volt, hogy Carlonak így sikerült ezt kezelnie.
bár reménykedek egy csodában és egy Keylor-Lopez duóban jövőre.
Keylornál bármi közbejöhet elméletileg (gyakorlatilag nem fog

) és jobb lenne mögé egy biztos pont, mint Lopez és nem Casillas, akit láthattunk, hogy miket művel... tegnap is a MU ellen mind a 3 gólt meg lehet nézni...