Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én "rendszeresen" bár ritkábban szoktam odaát olvasgatni, akkor is csak az engem érdeklő éppen aktuális témákban, fontos, hogy másik nézőpontból is lássunk dolgokat.Realboy94 írta:...
Én megmondom őszintén bírom azt a fórumot is, tény, hogy sok olyan hsz van, ami csak Barca cikizésből áll, de azokkal szimplán nem foglalkozok - általában. Viszont nagyon sok témában jól el lehet beszélgetni/vitatkozni a dolgokról, nekem pl kifejezetten tetszik, hogy az ottani Barca vs Real topicba ennyien írnak, jó a külsős véleményeket is látni, nem csak a hazaiakat.Realboy94 írta:Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.
Ha megnézzük RMCF-et igazán nem lehet hova sorolni. Nagyon ért a focihoz. A két fórumot egybevéve senki nem ért hozzá olyan jól...de az a stílus...
mondjuk azért Ti is kicsit haza beszéltek, mert közel sem olyan vészes a helyzet, de tény, hogy sok a fb szintü felhasználó senkit meg ne bántva. Ha azok átmennének az FB-re kommentelni, máris más lenne a színvonal.
Realboy94 írta:Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.
Ha megnézzük RMCF-et igazán nem lehet hova sorolni. Nagyon ért a focihoz. A két fórumot egybevéve senki nem ért hozzá olyan jól...de az a stílus...
mondjuk azért Ti is kicsit haza beszéltek, mert közel sem olyan vészes a helyzet, de tény, hogy sok a fb szintü felhasználó senkit meg ne bántva. Ha azok átmennének az FB-re kommentelni, máris más lenne a színvonal.
mondjuk itt legalább nincs olyan 2 hangadó, akik a nap 24 órájában csak azt keresik, h messi mikor parkolt tilosba és máris posztolják vérben forgó szemekkel, a többi meg csak bégetve megy utánuk.Realboy94 írta:Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.

Azt írtam, hogy "jól átnézek", magyarra fordítva fogom magam, és jól átmegyek a madridista fórumra.Realboy94 írta:Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.
Természetesen én is erre gondoltam, de igen, vannak normális arcok. Ferninho is normális tud maradni amellett, hogy ha kell, karakánul kiáll az igazáért, de nem tolja orrba-szájba a lekezelő meg provokálós szövegeket. Meg a Daffy, aki már nem igazán aktív. Örülök, hogy valaki a helyén látja a dolgokat, és most sem az elfogultság beszél belőlem, amiért igazat adtál... Ha valaki a helyén tudja kezelni a dolgokat, mint pl. két csapat rivalizálását, annak sosem lesz igazi konfliktusa, mert végig normális marad. Viszont aki sportot űz a másik alázásából ott, ahol éri, és elhatalmasodik rajta bármiféle gyűlölet, annak a fejében nincs rendben valami. Ez a madridista fórum aktív felhasználóinak többségére igaz, de még egyszer mondom, találok teljesen rendben lévő stílusú, objektív kommenteket is, ha néha-néha jól átnézek.Realboy94 írta:Sajnos egyet kell hogy értsek. Bár talán nem a két fórum között, hanem a Mi fórumunk felhasználói között is óriási a különbség. Állandóan csak a lenézés megy, meg ilyenek. Ilyen kommenteket már nem is olvasok. De azért vannak ott is értelmes fórumozók, akik még értenek is a focihoz.hank1ee írta:A két fórum ég és föld, és most rohadtul elfogulatlan voltam...sadudetam írta:Olvasgattam a másik oldalon. Szörnyű ami ott megy. Az a folyamatos fikázás. Az a lenézés ahogy a többi csapatról beszélnek. Gusztustalan. Van pár hangadó, a többinek nincs saját gondolata. Először felb...sztam magam rajta, de már vicc kategóriába tartozik. A 20, 30, 40 éve Madrid drukker vagyok. persze......... egy nagy 'mit is' ?. A legtöbb kb 10 éve szobatiszta. Na mindegy. Az a lényeg hogy nem kell folyamatosan " kis nyomorult köcsögnek" lenni. Lehet néha oltogatni. De csak a fikázást olvasni elég unalmas.
Egytől-egyig zseniális, de Balotellié a legnagyobb, konkrétan olyan, mint egy tarajos vízilóZBarca írta:...

Párszor át szoktam menni és megnézni, hogy miket írnak, néha olyan dolgokat is észrevesznek, amiket mi nem. Ezért elég hasznos tud lenni a dolog. Abban viszont adom, amit írsz, hogy a néhány értelmes ember hozzászólásain kívül csak az utálatot és a folyamatosan gyűlölködést látom. Ennek mi értelme...? Azt nem tudom.Realboy94 írta:Sajnos egyet kell hogy értsek. Bár talán nem a két fórum között, hanem a Mi fórumunk felhasználói között is óriási a különbség. Állandóan csak a lenézés megy, meg ilyenek. Ilyen kommenteket már nem is olvasok. De azért vannak ott is értelmes fórumozók, akik még értenek is a focihoz.
Sajnos egyet kell hogy értsek. Bár talán nem a két fórum között, hanem a Mi fórumunk felhasználói között is óriási a különbség. Állandóan csak a lenézés megy, meg ilyenek. Ilyen kommenteket már nem is olvasok. De azért vannak ott is értelmes fórumozók, akik még értenek is a focihoz.hank1ee írta:A két fórum ég és föld, és most rohadtul elfogulatlan voltam...sadudetam írta:Olvasgattam a másik oldalon. Szörnyű ami ott megy. Az a folyamatos fikázás. Az a lenézés ahogy a többi csapatról beszélnek. Gusztustalan. Van pár hangadó, a többinek nincs saját gondolata. Először felb...sztam magam rajta, de már vicc kategóriába tartozik. A 20, 30, 40 éve Madrid drukker vagyok. persze......... egy nagy 'mit is' ?. A legtöbb kb 10 éve szobatiszta. Na mindegy. Az a lényeg hogy nem kell folyamatosan " kis nyomorult köcsögnek" lenni. Lehet néha oltogatni. De csak a fikázást olvasni elég unalmas.
A két fórum ég és föld, és most rohadtul elfogulatlan voltam...sadudetam írta:Olvasgattam a másik oldalon. Szörnyű ami ott megy. Az a folyamatos fikázás. Az a lenézés ahogy a többi csapatról beszélnek. Gusztustalan. Van pár hangadó, a többinek nincs saját gondolata. Először felb...sztam magam rajta, de már vicc kategóriába tartozik. A 20, 30, 40 éve Madrid drukker vagyok. persze......... egy nagy 'mit is' ?. A legtöbb kb 10 éve szobatiszta. Na mindegy. Az a lényeg hogy nem kell folyamatosan " kis nyomorult köcsögnek" lenni. Lehet néha oltogatni. De csak a fikázást olvasni elég unalmas.
Szerintem ez nagyon szörnyű!palesz77 írta:Hoztam nektek egy videót a túloldalról..Tudom, hogy Real Madrid meg minden, de ezt szerintem vétek emiatt nem megnézni.. Nem tudom mikor láttam ennyire jó videót youtubeon utoljára, a zenék, a képek, a szövegek.. Nagyon össze lett rakva, 'leboakatio'-tól láttam hasonló munkát talán legutoljára.. Hatalmas gratula a készítőjének!
![]()
La Décima - The Story So Far
4:20-tól az a rész a gólig..
Ez egy mestermű. Nagyszerű videó a világ legnagyobb múltú klubjáról (a félreértések elkerülése végett ezt mindenki magában fogalmazza meg). Azt gondolom, hogy tavaly a legjobb csapat ült Európa trónjára a legszervezettebb ellen, és megszerezték ezzel a hőn áhított tizediket, amire olyan rég vártak... Büszkék lehetnek rájuk a szurkolók. De mi is büszkék vagyunk a Barcelonára... Büszkék vagyunk a filozófiára. Az öntudatra. A La Masiára. Kubalára, Cziborra, Kocsisra. A múltunkra, a sikereinkre, az Aranylabdásainkra, az Aranycipőseinkre. A Les Cortsra, a Camp Noura. A Blaugranára. Büszkék vagyunk, hogy egy olyan remek csapat ellen vesszük föl a kesztyűt évről évre, egész történelmünk során, amelyiket ezen a videón láthatjuk, ami bemutatja, miért több a futball egy sportnál, és miért ez a mindenünk... És ami természetesen nem maradhat ki:palesz77 írta:Hoztam nektek egy videót a túloldalról..Tudom, hogy Real Madrid meg minden, de ezt szerintem vétek emiatt nem megnézni.. Nem tudom mikor láttam ennyire jó videót youtubeon utoljára, a zenék, a képek, a szövegek.. Nagyon össze lett rakva, 'leboakatio'-tól láttam hasonló munkát talán legutoljára.. Hatalmas gratula a készítőjének!
![]()
La Décima - The Story So Far
4:20-tól az a rész a gólig..
Mik vannakXanthor írta:Az Adidas az ESPN-nek megerősítette, hogy a médiában megjelent számok a James mezek eladásáról erősen túlzóak. Milyen meglepő, hogy mégse adtak el 48 óra alatt 345 ezer mezt.![]()
http://www.espndeportes.com/news/story/ ... -rodriguez" target="_blank
Elég ha hiszel benne és akkor úgy van...Erxy írta:Mondjuk aki akár egy pillanatra is elhitte ezeket a számokat az nagyon gyorsan szégyellje el magát![]()

Na meglett a napi "aRealalegjobbésazegyetlen" "hír" is a Marcán. Amúgy most komolyan át kellett photoshoppolni a képeket csak hogy itt is a Real drukkerek legyenek fölényben?Capon írta:![]()
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... al-2354477" target="_blank
Ennek mi értelme, kit akarnak ezzel megtéveszteni, a nyugdíjas kevesebbet net előtt ülő szurkolóikat vagy kiket?
Legalább az eredményt helyesen hozták le vagy a "hazai" pályán simán nyert a csapat?

Miért is tennének ilyet ??? Hisz mindenki tudja , hogy a Marca a barca szócsöveCapon írta:![]()
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... al-2354477" target="_blank
Ennek mi értelme, kit akarnak ezzel megtéveszteni, a nyugdíjas kevesebbet net előtt ülő szurkolóikat vagy kiket?
Legalább az eredményt helyesen hozták le vagy a "hazai" pályán simán nyert a csapat?

Van különbség a vicc és a provokáció között . Erxy viccesen megjegyezte , hogy mi tavaly az első meccsen kitömtük a Levantét ahol Navas védett ( de a gólokról ő nem tehetett ) ez rohadtul nem volt provokáció de amit te írtál az a tárgytól totál eltérő dolog volt amivel egyértelműen provokálni akartál . Vitatkozni lehet mint ahogy ezt normálisan teszi pár madridista itt de az általad művelt feszültségkeltésnek nincs semmi értelme .GonzalezRaul írta:Vicces, hogy ezt írod, mert pont TE dobtad fel a labdát és provokáltál az azelőtti hozzászólásoddal.Erxy írta:van egy rossz hírem: Valdesnél gyengébb kapus.GonzalezRaul írta:Valdestől csak jobb lehet!
https://www.youtube.com/watch?v=r3PJDMo3uTo" target="_blank
viszont neked minden második hsz-ed provokáló, kíváncsi vagyok hogy még mennyi ideig emelheted fórumunk színvonalát..Mind1.
Számomra se volt ismeretlen , én akkor figyeltem fel rá amikor Valenciában játszottunk a Levante ellen és ott nagyon magabiztos teljesítményt hozott https://www.youtube.com/watch?v=nAZfePIT7S0 a meccset nem is tudtuk megnyerni ( 1-1 lett ) . Aztán rá két-három napra játszottunk ellenük a kupában de ott már nem ő védett és nyertünk is simán .StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.