Boixos1981 írta:Ha nekem kéne megtippelnem a végső győztest, akkor 2 tippem van, a Liverpool és a Chelsea. A Liverpool szerintem nagyon jól fektette be a Suárezért kapott pénzt, szinte minden posztra igazoltak.
Patrik!
Nagyon kedvelem a Poolt, de szerintem nem lesznek ott a végső elszámolásnál.
Egyrészt Suarez kegyetlenül fog hiányozni elölről. A Pool játékának alfája és omegája volt a tavalyi szezonban.
Az eladott világklasszis árán, sok ígéretes nevű játékos vásárlása nekem mindig zsákbamacska, a mennyiség nem lesz minőség.
Másrészt, ( ez kizárólag az én szubjektív véleményem) Gerrardnak már nincs helye ebben a csapatban stabil kezdőként.
Harmadrészt, ami a legfontosabb, tavaly 1 küzdelemre kellett összpontosítaniuk, esélyesség terhe nem nyomta őket.
Az idén többfrontos helytállás kell, főleg a BL fog belőlük sokat elszívni, a hétközi fordulók után, sok apró pont mehet el szombatonként, mert rutintalan a gárda a szerda-szombat menetrendben. Emellett a tavalyi szezon után a bajnokságban már számottevő csapatként lesz elkönyvelve, sokkal nehezebb dolguk lesz így.
Én örülnék a legjobban, ha május környékén a háromban lennének, de ebben az évben ez nem lesz realitás, max. szerencsével a legalja.Talán jövőre, ha a sok új nem okoz csalódást és megfelelően össze lehet rakni ez idő alatt a csapatot, mert az sem megy 2-3 hónap alatt.
A Chelsea esélyével viszont egyetértek, magam részéről ide sorolom az Arsenalt hosszú idő után. A City nyilván nem lesz gyengébb, tehát ők sem fognak leszakadni.
A MU egyelőre még talány nekem, ott is csapatépítés zajlik, kérdés mennyi idő alatt lesznek készen, ott is rámehet ez az év.