palesz77 írta:Hát mondjuk én azért tartok tőle, hogy CR mit fog alkotni, mert mostanában mezőnyben is jól teljesít, és ha lendületből ráviszi Danira, vagy Matyira, ott komoly gondjaink lehetnek..
én mondjuk mindig azon mosolygok magamban, hogy milyen ritkán tud kicselezni valakit, pedig régen ez volt amiben talán a legjobb volt. most csak próbálkozik, megáll, elindul, átlép, aztán odaadja másnak. szóval talán ettől kell a legkevésbé tartani. amiben sokkal veszélyesebb, az amikor beteszik a védők mögé a labdát, és érkezik. vagy amikor csak simán beívelik neki, mert iszonyatosan jól fejel, vagy amikor egy szélről jövő lapos labdánál megelőzi a védőjét. ezekben baromi jó, zsákszámra termeli a gólokat ezekből a helyzetekből.
ő már rég nem az a "szélső", akire kettőzni kell, mert cselezgetni fog és abból majd gólt lő, ugyanmár, hamarabb adja le a labdát másnak, hogy aztán ő érkezhessen és így is lesz. remélem erre készülünk rá, akár piquével, akár bartrával, akár mathieuval vagy mindhárommal és nem pedig mezőnyben akarunk vele kezdeni valamit. mert ott tök fölösleges, már régóta nem vészes ott.
de ezt nem úgy értem, hogy ezért rosszak, mert nem, egyszerűen más típusú játékot játszanak már és cé is. elfut az egyik a szélen, aztán megy a labda a hosszúra. megy a kontra és ívelik a túlsónak át a labdát, aki 45456el már fut is, és be is jön. ezeket variálják, mert nagyon illik a játékosaikhoz, plusz azt, hogy ugyanígy szélre pakolják ki a labdákat, aztán egyből vissza középre lövőhelyzetre modricnak, kroosnak, balenek, cének. és baromi eredményesek ezzel.
ami viszont magabiztossá tesz, és amiért nem félek semmilyen elpicsázástól, hanem szerintem egy hajtós szoros meccs lesz az az, hogy volt eddig három nehezebb meccsük (atletico, sociedad, villarreal), abból kétszer kikaptak, a harmadik alkalommal meg az ellenfélnek még több ziccere is volt, mint nekik és veszélyesebbek, jobbak voltak. még mindig tartom, hogy erős csapat ellen ez a james, modric, kroos középpálya hihetetlenül kevés és eddig be is jött mindig. remélem mi is kihasználjuk ezt.