2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
és mi van ha megint jön egy 0 kapura tartó lövéses meccs? Simán benne van, azért ennyire nem kell elégedettnek lenni szerintem. Vagy ha azt nézem a PSG személyében jött egy komolyabb ellenfél, és simán kikaptunk, ráadásul Cavani(?) hány kontrát szerencsétlenkedett el? CR nem fog .S.Agüero írta:A helyzetkihasználásunk lesz a kulcs, ha belőjük legalább a helyzeteink felét, nyerhetünk.
Elégedett lennék egy 1-1-el.
Igazából annyi, hogy jelenleg tényleg nem igazán csinál mást, mint elkezd futni, megpróbálja visszatenni a labdát a bal lábára -ami vagy sikerül, vagy nem- esetleg fogja és visszagurítja egy középpályásnak. Illetve annyi eladott labdája van egy meccsen, mint Alvesnek kettőn.hank1ee írta:Bale állítólag elég gyengén játszik mostanában. Erről tud valaki pár szót mondani?
megtanulták a védők mit kell csinálni az egysíkú buta játéka ellenhank1ee írta:Bale állítólag elég gyengén játszik mostanában. Erről tud valaki pár szót mondani?
Bale vagy James után közvetlenül...cr tökmind1 kire viszi rá a labdát, lehet az akár mangala is, uis megveri egyvéegyben. nem véletlenül ő a világ második legjobbja
cr tökmind1 kire viszi rá a labdát, lehet az akár mangala is, uis megveri egyvéegyben. nem véletlenül ő a világ második legjobbjapalesz77 írta:Hát mondjuk én azért tartok tőle, hogy CR mit fog alkotni, mert mostanában mezőnyben is jól teljesít, és ha lendületből ráviszi Danira, vagy Matyira
én mondjuk mindig azon mosolygok magamban, hogy milyen ritkán tud kicselezni valakit, pedig régen ez volt amiben talán a legjobb volt. most csak próbálkozik, megáll, elindul, átlép, aztán odaadja másnak. szóval talán ettől kell a legkevésbé tartani. amiben sokkal veszélyesebb, az amikor beteszik a védők mögé a labdát, és érkezik. vagy amikor csak simán beívelik neki, mert iszonyatosan jól fejel, vagy amikor egy szélről jövő lapos labdánál megelőzi a védőjét. ezekben baromi jó, zsákszámra termeli a gólokat ezekből a helyzetekből.palesz77 írta:Hát mondjuk én azért tartok tőle, hogy CR mit fog alkotni, mert mostanában mezőnyben is jól teljesít, és ha lendületből ráviszi Danira, vagy Matyira, ott komoly gondjaink lehetnek..
most jol ertem, hogy 5 gollal van Messi lemaradva az idei evet tekintve?csababarca írta:messivsronaldo.net/calendar-year.php
47 gól kellene még neki. Van kb 16-17 meccs hátra.
Hát mondjuk én azért tartok tőle, hogy CR mit fog alkotni, mert mostanában mezőnyben is jól teljesít, és ha lendületből ráviszi Danira, vagy Matyira, ott komoly gondjaink lehetnek.. Jelenleg Baletől annyira nem tartok, mert idén annyira egysíkú, hogy még lehet én is levédekezném. Vagy futóverseny, vagy visszahúzza - ezek után evidens, hogy ellenünk lendül formábaLeon írta:...
CR 2014-ben: 42 meccs, 44 gól, 12 gólpasszP.Kluivert9 írta: De csak kíváncsiságból mégis számszerűleg mennnyire lehet a 91től?
De csak kíváncsiságból mégis számszerűleg mennnyire lehet a 91től?Leon írta:Penaldo sosem éri be Messi 91 gólját,Leo akkor csak a bajnokságban 46 gólt termelt,Cr idén tavasszal 31et.Ráadásul Messi úgy lőtte a 91et,hogy nem volt világesemény sem,pl VB. Idén mondjuk épp volt de hányat is lőtt ott CR,1et?![]()
Ettől függetlenül Divelando most csúcsformában van és nem bénázik a kapu előtt mint Leo,de az is igaz,hogy idén ősszel eddig egyetlen erős ellenfél sem bizonyított;a vesztes hazai Atletico elleni meccsükön lévő ajándéktizit meg hagyjuk. Ha ellenünk is parádézik akkor el lehet kezdeni félni de úgy tűnik az utóbbi időben a Klasszikus nem az ő sportja. Ha most se menne neki akkor remélem megkapja a grátisz büntit mint a múltkor is.![]()
Egyébként meg az egyemberes (Modric) kpval nagy gondban lesznek mert erősen kétlem,hogy a fogalmatlan Hamesz+Kroos Duo fogja megnehezíteni a Neymar -Messi -Suarez trió előretöréseit!
Pont erre gondoltam, hogy úgy termel Cé mint Messi fénykorában, aztán kicsit gondolkoztam hogy hogy is van ez és rájöttem, hogy Messi kb harmad-negyed annyi gólt lőtt büntetőből mint Ronaldo, plusz ő kicselezett úgy 6-7 embert aztán elfektette a kapust, vagy elképesztő csapatjáték után szerzett gólt, Cé pedig inkább szerencsésebb, jó persze itt is csapatjáték, de azért más (legalábbis számomra) az az "összjáték" amikor az a taktika hogy a középvonalról megindítom az meg majd lefutja a védőt és bepasszolja középre , mint a tiki-taka.kristop írta:céronaldo nagyon durva, úgy termel az elmúlt hetekben, mint messi amikor csúcsformában volt (ami nem kis szó). persze gonoszkodásból muszáj hozzátennem, hogy csak a gólmennyiség van meg, mutatott játékban, mezőnyben feleannyit nem tesz hozzá, csak bepofozza a labdákat, meg a tiziket. de ez még így is durva, megkockáztatom, hogy ők ketten a futballtörténelem legjobb befejezői között vannak úgy, hogy igazából nem is csak befejezők. habár talán cé már igen.
Azért csak óvatosan, pont most előzte be Nemanjáthank1ee írta:Mivel Mennyei>BBVA, így sajnos Nikolic>Ronaldo
Azt biztosan nem fogja beérni, de 91.P.Kluivert9 írta:A gerd muller fele Messi rekord az hogy is van? 1naptari even belull hany gol? Penaldo hogyan all?hank1ee írta:Ronaldonak pár szezonnál több lehet, hogy már nincsen a Real Madridban, ő pedig egy olyan ember, aki nem fogadja el, hogy bárki is mögötte legyen bármilyen rangsorban. Szvsz meg akarja dönteni az összes rekordot, amivel főleg Messit szárnyalhatja majd túl. Egyébként a 46 gólos szezonja után ő úgy gondolhatta, hogy ezt úgyse dönti meg senki, aztán rögtön jött az 50-es válasz a törpétől. Ha a luzitán ilyen ütemben termel, ezt még simán elkaphatja. Remélem, nem fogja!
Mivel Mennyei>BBVA, így sajnos Nikolic>Ronaldo
A gerd muller fele Messi rekord az hogy is van? 1naptari even belull hany gol? Penaldo hogyan all?hank1ee írta:Ronaldonak pár szezonnál több lehet, hogy már nincsen a Real Madridban, ő pedig egy olyan ember, aki nem fogadja el, hogy bárki is mögötte legyen bármilyen rangsorban. Szvsz meg akarja dönteni az összes rekordot, amivel főleg Messit szárnyalhatja majd túl. Egyébként a 46 gólos szezonja után ő úgy gondolhatta, hogy ezt úgyse dönti meg senki, aztán rögtön jött az 50-es válasz a törpétől. Ha a luzitán ilyen ütemben termel, ezt még simán elkaphatja. Remélem, nem fogja!
Mivel Mennyei>BBVA, így sajnos Nikolic>Ronaldo