2014.10.25. 20:15:21
Megérdemelte a Madrid a győzelmet, bár inkább mi csesztük el. Mind a 3 gól szinte ajándék. Piqué nem tudom kinek képzelte magát? Bravonak? A szöglet csak a szokásos, de Pepe-t hogy hagyhatták ilyen szabadon! A harmadik gól meg vicc. Ilyen az év végi humor-összefoglalókban szokott lenni.
Mindent összevetve valamivel jobb volt a Real, és nem azért mondom mert savanyú a szőlő, de egyik gól sem abból született, hogy úgy elvertek minket játékban. Talán a szögletre lehet mondani.
Ami pozitívum, hogy Alves nagyon fegyelmezetten játszott, csak a vége felé ragadt többet fönt, de ez érthető, ha szorít az idő és hátrányban vagyunk. Inkább Mathieu volt az akit ki kellett volna hajítani. Kb. annyiszor ment fel támadásba, mint Alba szokott, csakhogy ő nem igazán ért vissza, ha ott is volt csúnyán meg tudták keverni. Nagyon érett egy Piqué-Alba csere, csodálkozom, hogy nem lépte meg Lucho. Illetve Xavi is jól mozgatta a csapatot, szerintem jó ötlet volt a kezdetése. Iniesta szürkült inkább bele a mezőnybe. És a szegény embert az ág is húzza szépen le is sérült. Aztán persze nézhettük egy Clasícón hátrányban Robit meg Pedrot.
Mindent összevetve annyira nem vagyok elkeseredve, főleg, hogy az első félidőben föléjük tudtunk kerekedni, ami azért köszönhető volt Suareznek is. Nekem személy szerint tetszett a játéka, de látszott, hogy egyelőre 60 percnél nem bír többet.
Amúgy a bíró parancsba kapta, hogy a Realnak nem adhat sárgát? Modric, Kroos, Pepe, Isco minimum kiérdemelt egyet, de Carvajal is megkaphatta volna már jóval korábban. Ezt csak úgy zárójelesen, mert nekem nagyon feltűnt.
Forca Barca!!!!