2014.10.24. 23:18:15
Üdvözlet mindenkinek! Én holnapra a következő kezdő csapattal állnék ki:
Bravo - Alves, Matyi, Masc/Piqué, Alba - Busi, Rakitic, Xavi/Masc - Iniesta, Messi, Neymar
Én mindenképpen elől játszatnám Iniestát, mert középen nagyobb fölényt tudunk kialakítani, míg elől jobb alternatíva, mint Pedro. Sandro és Munir nem kezdő szint, míg Suarez jobb, ha csereként ugrik be. A kérdőjel az, hogy hol játszon Masc. Mivel Iniesta feljebb menne az én kezdőmben, így maradna egy üres hely, mert a rakitic . Busi páros tuti kezdő lesz. Itt vagy Xavi, vagy Masc juthatna szerephet. Nekem tetszene az is, ha az argentín szűrne, míg Busi előrébb játszana egy kicsit, így egy kellően agresszív középpályával állnánk fel. Hátul viszont lehet hiányozna az ő gyorsasága, és ez egy kicsit xavi felé billenti a mérleg nyelvét. A védelemben Piqué magassága sokat érhet, de Maschoz képest ő egy csiga, ami a gyors kontrák miatt bajt jelenthet. Nem tudom melyikkel járnánk jobban...
A Madrid valószínűleg a Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Khedira/James - Cr, Benzema, James/Isco.
Én azért is örülnék, ha 4 középpályással játszanék, mert Alves oldalán Rakiticnek rengetegszer be kell majd segítenie a védekezésben. Abban azért bízom, hogy LE rászól a brazilra, hogy csak okosan futkorásszon előre. Bízom benne, hogy Rakitic hatékonan kisegíti majd, mert Cr bombaformában van. Utolsó 30 percre jöhet előre Suarez, aki szerintem gólt fog lőni holnap! Valahogy ezt érzem, és sok gólt, és sajna mi is kapunk. De remélem legalább annyit rúgunk is...