Hihetetlen amit pár ember itt nyomat. Most ki se térek arra, hogy még mindig azon vagyunk kiakadva, hogy kaptak egy jogos büntetőt. Hogy miért kell ezt ennyire erőltetni azt nem értem. Utolsó 20 percben 3-1 nekik Pedro röhög, Alves le se kakilja hogy Cr7 hova futkoss, Messi meg köszöni szépen sétálgat a 20 milláért. De majd tavaszra minden megváltozik, mert Suárez összeszokik Messiékkel. Aha igen, két hónapja más dolga sincs, ehhez képest 2 normális passzt nem váltottak egymással(leszámítva Messi helyzetét). De ehhez képest bár Barcás még mindig azt írja, hogy ha Messi jó napot fog ki, meg ha a Barca úgy játszik ahogy tudd. Akkor most leírok valamit: ez a Barca NEM rosszabb mint a 3 évvel ezelőtti. Sőt, Messi SEM rosszabb mint volt 3 éve. Egyszerűen csak azóta nem fejlődtünk semmit(plusz motiválatlanok vagyunk), és a világ rájött hogyan lehet megverni minket. Mi meg tátott szájjal, nyál csorgatva nézelődünk ahogy elhúznak mellettünk. Meg kell nézni, "pár" éve Ronaldinho és társai játszották a gyors,erős és eredményes játékot, és oktatták a Madridot, de elég ha csak az 5-0-hoz visszamegyünk. Most minden fordítva van. Ráadásul nem tudom emlékeztek-e rá, de Benzema szétforgácsolta a kapufát, a végén a Real pedig 2-3 elleni hozhatták kontrából a labdát, és elrontottak vagy 5-öt. Egyszóval a Real is messze nem játszott fantasztikusan tegnap, de így is simán leléptek minket. Fogadjuk már el emberek, hogy nem mi vagyunk az etalon, hogy a világ lehagyott minket, mert csak így kerülhetünk újra a csúcsra(vagy annak közelébe). Az úgy nem megy, hogy minden vesztes meccs után azt írjuk, de ha Ini meg Messi így játszik, vagy ha ez meg az így történik. Talán tovább kéne gondolni, és azt kérdezni: De vajon miért nem tudtak megint úgy Isten igazából jól játszani? Mi lehet az oka annak, hogy megint megszívtuk.
Először is szerény véleményem szerint Busquetset meg Pedrot el kell felejteni. Nem elég hogy töketlenek és rengeteg hibával játszanak,de még csak az akarást sem nagyon látja rajtuk az ember

. Őket szépen ki kéne rakni, és mondjuk erőltetni egy ilyen felállást:
Bravo
Alves(Montoya)-Bartra(Piqué)-Vermaelen(Mathieu)
Rakitic-Mascherano-Alba
Messi-Iniesta
Neymar-Suárez
És Alba nyugodtan támogathatná a baloldalt, és besegíthetne Ininek. Közben Neymar meg jöhetne befele. Igaz ez 3 védő, és elég egyoldalasak lennénk, vagyis csak magunknak szűkítenénk a teret, de egy próbát lehet megérne. Csak Pedrito meg Busi húzzon innen.
2.Messi: Valami nagyon nem okés vele. Sem fejben, és igazából fizikailag sem. Sajnos nem látszik rajta az akarás. Ha azt mondanánk Roncinak, hogy a következő meccsen fut 20 km-t akkor megvan az Aranylabda, tuti csinálna vagy 30km-t. Ugyanaz Messivel valszeg az lenne, hogy az elején elkezdené majd megállna valahol 12 km-nél és az utolsó félórát legyalogolná. Nem csak mert nem érdekli annyira, ha nem mert (talán) nem is bírja. Félreértés ne essék tudom hogy nagy számokat mondtam, ez csak szemléltetés. Sajna Ronaldo hozzáállása dicséretes, Messié nagyon nem. És lehet jönni a pletykákkal meg a kritikákkal és az adócsalással is, de ugye nem tudom ismeritek-e ezt a mondást: "a szeretetetek erőssé tesz. A gyűlöletetek megállíthatatlanná." Messinek 27 évesen csúcson kellene lennie, ehhez képest csak az arrogáns magatartása és a kihagyott ziccerei maradnak meg az emberben egy-egy meccs után. Rengeteg cselt elront, és rengeteg helyzetben rossz megoldást választ, ott is ahol eddig zsigerből jött a varázslás. És most lehet hogy nekem fogtok támadni, azért mert ilyet merek írni, de könyörgöm szálljon már fel a rózsaszín köd pár ember agyáról(akinek nem inge,nem veszi magára). Messi nem a régi, és jó kérdés hogy valaha lesz-e már az. Megkockáztatom, hogy a 11-12-es szezonbeli Messit már sosem fogja "legyőzni", de valszeg utolérni se.

. Szóval igenis ő felé is meg kell említeni a kritikákat, és nem azt mondani, hogy ha jó napot fog ki,akkor ez meg ez van. És ami vicces, hogy rengeteg ilyen embert ismerek, és a nagy részük jön mindig azzal, hogy a politikában az emberek nem látják a fátol az erdőt

.
3: Az edző: Nem LE-t akarom kiemelni. Ő is mondjuk komoly hibákat csinált(ismét) ami leginkább a tapasztalatlanságából ered. De ott tartunk hogy 3 év alatt a harmadik edzőt fogyasztjuk és nem vagyunk képesek oda, egy teljes értékű, rutinos Mestert lerakni a padra. Ha nem majd megoldják a nulla km-teres szakemberek, akiknek ahhoz is engedély kell,hogy Leot lemerjék hozni a pályáról és nagy újítást csinálnak ha mégis megmerik ezt lépni. Legalábbis annak van beállítva. Ja látjuk, hogy ez mennyire működik. Változtatni kéne, de jelenleg nem nagyon tudunk változtatni. Ultra gáz

.
És közben szidjuk a Realt, mert igazolnak és változtatnak. Ha máshogy nem megy akkor nekünk is ezt kéne csinálni. Ami pedig számomra a legérdekesebb, hogy ezek után ha 1 Madridista leírja az egyértelműt akkor beszólunk, hogy minek kötekedik, meg hogy mi ilyet nem csinálunk. Persze sok múlik a megfogalmazáson, de azért akkor is. És persze majd most én is fogom kapni az ívet, hogy nem is vagyok Barcás, meg hogy csak szítom a feszültséget. Hát hogyne

. fel kéne ébredni gyerekek, és szembe nézni a kegyetlen valósággal: Ez a Barca így, olyan mint egy nagy rakás kaki. És kész, ennyi.