Ligue 1 - Franciaország
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Zola elfogadom a véleményedet, nem értek vele egyet, mert ma IS rácáfol az elméleteidre,de nem baj ilyen ez.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mármint volt három meccse, ahol nem volt jó? mert kábé ez felel meg a valóságnak.
a két ember közül az egyik gondolom neymar. aki iszonyat jól tolja idén, de azért, hogy úgy meghatározza a játékot, mint jelenleg messi (mármint a nem élete formájában játszó messi
) és hogy emellett még ilyen eredményes is legyen gólok és gólpasszok tekintetében, neki azért ehhez még egy pár év kell. de jó irányba tart az biztos. a másikra tippem sincs.
a két ember közül az egyik gondolom neymar. aki iszonyat jól tolja idén, de azért, hogy úgy meghatározza a játékot, mint jelenleg messi (mármint a nem élete formájában játszó messi

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Neymar és Mascherano. Ha leültetnénk egy olyan embert a tv elé, aki még életében nem hallott focistákról, és az lenne a feladata, hogy mondja meg kik emelkednek ki a csapatból, Ney-t és Masch-ot említené. Természetesen Messi a múltja miatt istenkirály az én szememben is, viszont 2 éve már nem emelkedik ki a csapatból. Természetesen csak én látom így és szubjektív vélemény.csababarca írta:zola8787 írta:
Hogy ő a világ legjobbja, közben meg csak a Barcelonában van 2 játékos akik jobbak nála.
![]()
és ki az a kettő?
csababarca: értem, hogy mit mondasz, csak sajnos nem tudok azonosulni vele. Mióta Messi sorban nyerte az aranylabdákat (kettőt megérdemelten), onnantól kezdve nem Barcelona volt, hanem Messi csapata. Ez ismét szubjektív vélemény, mert akárhány Barca unszimpatizánssal (létezik ilyen szó?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2015.01.18. 19:01:08-kor.
- csababarca
Azért nem három ilyen meccse volt, de jah persze nincs élete formájában. De ettől azt mondani hogy túlértékelt, az ilyenektől ledobom a láncot.
Fórumon is eléggé helyén van kezelve, ha nem megy neki kapja a savat ő is rendesen. meg ment az adjuk el kampány is bőven az okosoktól, akkor mi alapján van itt a fórumon túlértékelve?!
De nekem mindegy, csak ez szemet szúrt.
Fórumon is eléggé helyén van kezelve, ha nem megy neki kapja a savat ő is rendesen. meg ment az adjuk el kampány is bőven az okosoktól, akkor mi alapján van itt a fórumon túlértékelve?!
De nekem mindegy, csak ez szemet szúrt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem arra célzott, hogy egész ősszel volt 3 hasonló meccse talán, mint most az Atletico elleni, de amúgy annak ellenére, hogy javult a tavaszihoz képest, nem élete formájában játszik idén sem.. Gondolom ezt azért te is belátod.csababarca írta:Oké.
Azért kérdezd meg Godinékat erről, hogy Messi mit tud kihozni magából még mindig, tudna mesélni múlthétről.
Leon írta:Alulértékelt még: Mangala,Benatia

- csababarca
Oké.hajnesz írta:Akkor mi alapján itéljük meg a játékosokat,ha nem a forma alapján? Mégegyszer leirom, Messiben hiába van sokkal több,ha egyszer nem tudja már kihozni magából.
Azért kérdezd meg Godinékat erről, hogy Messi mit tud kihozni magából még mindig, tudna mesélni múlthétről.
- Leon
- Director del Fútbol
Alulértékelt még: Mangala,Benatia 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- csababarca
hajnesz írta:Hát jelenleg szerintem jobb formában van nála Neymar és Mascherano is... Csúcsformájában persze nem, de szerintem más sose lesz abban, de ez már nem ide tartozik...
jah,hogy formákról van szó, az meg messze nem ugyanaz, mint hogy ki a jobb játékos. Az egyik egy pillanatnyi dolog, másik meg sokkal összetettebb.
Túlértékelt: Cavani, David Silva, David Luiz, Hámesz, Oscar, Lewandowski, Ribery,
Aluértékelt: Mascherano, Kroos, Benzema, Keylor Navas, Isco, Blind, Ramsey
Aluértékelt: Mascherano, Kroos, Benzema, Keylor Navas, Isco, Blind, Ramsey
- csababarca
zola8787 írta:
Hogy ő a világ legjobbja, közben meg csak a Barcelonában van 2 játékos akik jobbak nála.

és ki az a kettő?
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Messi kérdésben azért szerintem ilyen egyszerüen nem lehet állást foglalni. Egyrészt igen, sokan a múltja miatt ítélik meg úgy,ahogy. Viszont ő ebben kitünik a többi felsorolthoz képest, mert ő legalább letett valamit az asztalra. Ezzel az erővel Maldini is túlértékelve volt 40évesen, mert már csak az nem futotta le, aki nem akarta. Szóvak egyrészt Messinek megvan a nagy hype-ja, viszont ő szerintem már tekinthető klublegendának, amit nem lehet ugyanúgy értékelni, mint pl. Agüerót.
(lehet kicsit furcsán fogalmaztam,vizsgaidőszak átka
)
(lehet kicsit furcsán fogalmaztam,vizsgaidőszak átka

Hogy ő a világ legjobbja, közben meg csak a Barcelonában van 2 játékos akik jobbak nála.Messi2015 írta:Miben és kihez képest van túlértékelve Leo?zola8787 írta:Túlértékelt: Alves, Budquets, DAVID SILVA (jó ég az a pali), Özil, Messi (itt a fórumon)
Alulértékelt: Khedira (eskü), Schürrle, Nainggolan, Arda Turan. + Oleguer meg Csigrinszki
S.Agüero: például még VDB, hogy még válogatott tag

- MatyiG
- Adminisztrátor
Busquetset ki értékeli még túl rajtam kívül?zola8787 írta:Túlértékelt: Alves, Budquets, DAVID SILVA (jó ég az a pali), Özil, Messi (itt a fórumon)
Alulértékelt: Khedira (eskü), Schürrle, Nainggolan, Arda Turan. + Oleguer meg Csigrinszki

ez az egész játék attól függ, hogy mi és ki szerint nézzük a túlértékeltséget. fórum? akkor leo inkább alulértékelt. közvélemény? itt talán a helyén van. rakitic véleménye alapján? akkor túlértékelt, szerintem ő le is pippantanápalesz77 írta:Mondjuk amikor ilyeneket olvasok, hogy ő akkora király, hogy nem gáz amikor sétálgat, akkor én is egyetértek zolával..Messi2015 írta:Miben és kihez képest van túlértékelve Leo?

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
-
- Capitá del Barça
Mekkora vita volt ebből 1-2 éve te jó ég.visca el barca írta:alulértékelt még masi is

Bár azóta Depay elég szépen fejlődik,Masiról viszont nem tudok semmit.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk amikor ilyeneket olvasok, hogy ő akkora király, hogy nem gáz amikor sétálgat, akkor én is egyetértek zolával..Messi2015 írta:Miben és kihez képest van túlértékelve Leo?

- visca el barca
- Presidente del Barça
alulértékelt még masi is 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Miben és kihez képest van túlértékelve Leo?zola8787 írta:Túlértékelt: Alves, Budquets, DAVID SILVA (jó ég az a pali), Özil, Messi (itt a fórumon)
"Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt." Simeone
Túlértékelt: Rooney , Müller, Mangala
Alulértékelt: Godin, Chicharito, Depay
Alulértékelt: Godin, Chicharito, Depay
Túlértékelt: Alves, Budquets, DAVID SILVA (jó ég az a pali
), Özil, Messi (itt a fórumon)

Még két elég alulértékelt szerintem: Mertens, Brahimi
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
1 kérdés, páran írtátok Piqué miért alulértékelt? Simán top5-ös védő, a többi meg csak szubjektív vélemény...
Túlértékelt: Cavani , Mangala , Lallana
Alulértékelt: Cabaye , Piqué , Schürrle
Falcao-ról annyit , hogy nagyon elcseszte azzal a pályafutását , hogy elment Monacoba nyaralni milliókért + még a sérülés. Egyébként én nem tartom túlértékeltnek.
Alulértékelt: Cabaye , Piqué , Schürrle
Falcao-ról annyit , hogy nagyon elcseszte azzal a pályafutását , hogy elment Monacoba nyaralni milliókért + még a sérülés. Egyébként én nem tartom túlértékeltnek.