Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neymar és Mascherano. Ha leültetnénk egy olyan embert a tv elé, aki még életében nem hallott focistákról, és az lenne a feladata, hogy mondja meg kik emelkednek ki a csapatból, Ney-t és Masch-ot említené. Természetesen Messi a múltja miatt istenkirály az én szememben is, viszont 2 éve már nem emelkedik ki a csapatból. Természetesen csak én látom így és szubjektív vélemény.csababarca írta:zola8787 írta:
Hogy ő a világ legjobbja, közben meg csak a Barcelonában van 2 játékos akik jobbak nála.
![]()
és ki az a kettő?
Szerintem arra célzott, hogy egész ősszel volt 3 hasonló meccse talán, mint most az Atletico elleni, de amúgy annak ellenére, hogy javult a tavaszihoz képest, nem élete formájában játszik idén sem.. Gondolom ezt azért te is belátod.csababarca írta:Oké.
Azért kérdezd meg Godinékat erről, hogy Messi mit tud kihozni magából még mindig, tudna mesélni múlthétről.
Leon írta:Alulértékelt még: Mangala,Benatia
Oké.hajnesz írta:Akkor mi alapján itéljük meg a játékosokat,ha nem a forma alapján? Mégegyszer leirom, Messiben hiába van sokkal több,ha egyszer nem tudja már kihozni magából.
hajnesz írta:Hát jelenleg szerintem jobb formában van nála Neymar és Mascherano is... Csúcsformájában persze nem, de szerintem más sose lesz abban, de ez már nem ide tartozik...
zola8787 írta:
Hogy ő a világ legjobbja, közben meg csak a Barcelonában van 2 játékos akik jobbak nála.
Hogy ő a világ legjobbja, közben meg csak a Barcelonában van 2 játékos akik jobbak nála.Messi2015 írta:Miben és kihez képest van túlértékelve Leo?zola8787 írta:Túlértékelt: Alves, Budquets, DAVID SILVA (jó ég az a pali), Özil, Messi (itt a fórumon)
Alulértékelt: Khedira (eskü), Schürrle, Nainggolan, Arda Turan. + Oleguer meg Csigrinszki
Busquetset ki értékeli még túl rajtam kívül?zola8787 írta:Túlértékelt: Alves, Budquets, DAVID SILVA (jó ég az a pali), Özil, Messi (itt a fórumon)
Alulértékelt: Khedira (eskü), Schürrle, Nainggolan, Arda Turan. + Oleguer meg Csigrinszki
ez az egész játék attól függ, hogy mi és ki szerint nézzük a túlértékeltséget. fórum? akkor leo inkább alulértékelt. közvélemény? itt talán a helyén van. rakitic véleménye alapján? akkor túlértékelt, szerintem ő le is pippantanápalesz77 írta:Mondjuk amikor ilyeneket olvasok, hogy ő akkora király, hogy nem gáz amikor sétálgat, akkor én is egyetértek zolával..Messi2015 írta:Miben és kihez képest van túlértékelve Leo?
Mekkora vita volt ebből 1-2 éve te jó ég.visca el barca írta:alulértékelt még masi is
Mondjuk amikor ilyeneket olvasok, hogy ő akkora király, hogy nem gáz amikor sétálgat, akkor én is egyetértek zolával..Messi2015 írta:Miben és kihez képest van túlértékelve Leo?
Miben és kihez képest van túlértékelve Leo?zola8787 írta:Túlértékelt: Alves, Budquets, DAVID SILVA (jó ég az a pali), Özil, Messi (itt a fórumon)