Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Modric és a rotáció is egyben. Reméljük, nem 22-én térnek észhez...MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek mi lehet az oka a Real mostani viszonylag gyenge játékának?
Modric hiányozna ennyire, vagy pedig igaz a mondás hogy" egy fecske nem csinál nyarat"?
Esetleg a rotáció hiánya?
Én a legutolsóra tippelnék, reméljük ellenünk nem nyerik vissza a csúcsformájukat és mi jó formában leszünk.
Betörhettünk volna vele az óvszer és fogamzásgátló piacrakanty írta:Az igaz, hogy a Madrid egy brand és emiatt pl. plusz érték számukra, ha valaki reklámszempontból is jól eladható. De ez azért elég messze áll attól, hogy Di Mariának emiatt kellett távoznia.
Ez biztos az elrúgás pillanata?csababarca írta:http://estaticos01.marca.com/eventos/ma ... 30x354.jpg
Mondjuk véleményes, elsőre nem tűnt annak...pár centin múlott, ha nekünk csak ilyeneket húztak volna be tegnap...
Persze hogy nem volt ideje ranezni, mivel azzal foglalkozott, hogy elvegye Benzema teljesen szabalyos ollozos goljat.Leon írta:Ronaldo Golden Globe-ra esélyes előadást produkál az Elche ellen,16 perc alatt 4szer dobta fel magát de bíró még csak rá se nézett!
Az a baj, hogy a pályára se néz az a szerencsétlen a partjelzőjével együtt...Leon írta:Ronaldo Golden Globe-ra esélyes előadást produkál az Elche ellen,16 perc alatt 4szer dobta fel magát de bíró még csak rá se nézett!
mar arrol videot kell linkelni, ha CR szogletet harcolt ki?!
kár, hogy már alig látni tőle ilyeneket. én kedvelem az embert, de az utóbbi néhány évben nagyon "elgépiesedett". csak a gól, és ennyi.
Látszik, h visszafele indulna el, de a szél visszafújja a labdát. Szimpla szerencse.
Nem rossz, de ez a tuti: Alves vs. Ronaldo
Nos kb ennyi meg egy gólpasz. Azért ezt elég nehéz egy 5 perces videóban lehozni
Aranylabdás megmozdulás
Onnan tudni, h rossz formában van, h még a tizit se fújják be neki.
elmúlt rohadt sok meccséhez képest játszott végre értékelhetően, nagyjából ennek kéne nála lennie a minimunak...StickyFingaz írta:A túloldalt Balet agyon dicsérik,pedig szerintem elég [auto_cenzúra] meccset hozott le.Vagy talán nem Neymarhoz kéne mérnem a walesit?