mess2009 írta:szerintem kissé túl van dimenzionálva a Madrid gyengélkedése. a nyerő sorozatok igenis megszakadnak és minél tovább tartott annál nagyobb pszichés nyomást jelent az illető alakulatra. aztán ott volt zselés ámokfutása az aranylabdáért ebből a csapat profitált de most hogy kidurrant a lufi szívja a csapat is.
sajnos baromi erős az állományuk semmi komoly hullámvölgyre ne számítsatok. nem állítható, hogy nincs még egy-két csapat aki meglepheti őket de reális esélye csak a Barcának van és ebből a szempontból lesz óriási jelentősége a Clássicónak, mint ahogy általában.
különben meg a reváns okán is nagy derbi lesz!
Ezzel én is így vagyok. Nem olyan gyenge ez a Real, mint azt itt (és odaát is) sokan gondolják. Az viszont szerintem túl van dramatizálva, hogy kiesett Modric és azért van hullámvölgy, ha meg visszatér minden happy. Nagyon sokat számít, ez igaz, de nem miatta kezdett mélyrepülésbe több játékos és esett vissza Cr is. A Bilbao ellen pedig szinte legalább 80 %-ra veszem, hogy lesz közte három a Madrid javára.
Nem fog sokáig tartani ez a lejtmenet, ahogy mi is, úgy ők is kilábalnak belőle és ehhez nem feltétlenül a sérültek visszatérése lesz a kulcs. A védelemben is rendben, hiányzott Ramos, meg volt Pepe is, de nem ott volt igazán a gond, sőt ott volt a világlegjobbja Varane, aki mellett mindegy, hogy ki van.
Azt se mondanám, hogy jelenleg is annyival esélyesebbek lennénk egy Clasícón. Talán valamivel igen, a hazai pálya is felénk billent valamennyit, de olyan nagy különbség nincs. Az ilyen 5:0-ás beszólások meg még túlzásnak is komolytalanok.
Sokan átestek is a ló túlsó oldalára. Nemrég még attól zengett a fórum, hogy fikarcnyi esélyünk sincs a Real ellen, örüljünk, ha három alatt megússzuk, minden poszton jobbak stb.
Én Carlo-nál látok elég amatőr hibákat. Nyilván nem vagyok top edző, de azért sok minden elég feltűnő. A rotálás egy dolog. Gyakorlatilag kijelenteni, hogy a támadótrió mindig kezdő, a másik pedig Kroos. De vannak még ott érdekes dolgok. Lehet még most is azzal jönni, hogy sok a sérült és rövid a pad. Könyörgöm, az ilyen kis csapatok ellen, akik a padon vannak is komoly játékerőt képviselnek, de az 50-60. perc körül majd' minden esetben lehetne cserélni, de ő folyamatosan vár a 75-85-ig az elsőre.
A másik pedig, hogy soha nem nyúl bele a csapatba, a taktikába meccs közben. Lehet, hogy én nem láttam azokat a meccseket, de mindig folyamatosan ugyanaz ment. Akár minimális változtatások, Marcelot mondjuk följebb tolni eggyel vagy bármi kis lépés, de én csak azt a folyamatos 4-3-3-at látom. Mondjuk nem bánom, amíg ez a ti károtokra megy, de Ancelotti szerintem top 5-ös, ha nem top 3-as edző mégse látni tőle bármilyen pluszt, a játékosok motiválásáról pedig még kevesebbet.
De ez legyen a ti bajotok, mindezek ellenére én akkor is 50-50-re saccolom a Klasszikust, a jelenlegi állapotban is, főleg, hogy mi még akkor kapunk egy Cityt is.
A bajnokságról pedig annyiból dönthet, hogy nekünk lesz-e még esélyünk. Ha marad a 2 pont, akkor is inkább nekünk lesz vesztenivalónk. -5-el több, mint csoda kellene a bajnokságra, a +1 pedig pont arra jó, hogy mindkét csapat kezdhet mindent a nulláról.