Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ha azt nézzük, hogy egy emberhátrányban játszó Peruval szemben sem volt magabiztos a győzelmük, de legalábbis fölényes játékot semmiképp sem mutattak, akkor Argentina dolga könnyü lesz. Mégis azt mondom, hogy csupán 1 gól dönt majd a fináléban, s ezt remélem Messiék szerzik.Akkor jól tudtam, de közben utána néztem, a 2007-es Copában játszottak döntőt a brazilokkal, de simán kikaptak 3-0ra. Ezért rémlett hogy vajon van e neki vagy nincsDe remélem Chile nem fog nekik nagy gondot jelenteni

Akkor jól tudtam, de közben utána néztem, a 2007-es Copában játszottak döntőt a brazilokkal, de simán kikaptak 3-0ra. Ezért rémlett hogy vajon van e neki vagy nincsAlfa írta:Huszon valahány éve nyert utoljára Argentína bármiféle rangos kupát ( pont egy Copa volt) . Nemcsak Messinek de a komplett csapatnak ez lenne az első Copája.Messithebest írta:hat Argentina megmutatta hogy hogy kellett vna megverni ezt a Paraguayt a braziloknak.. Remélem innen már tényleg behúzzák Messiék, ha jól tudom még nincs neki Copája

Huszon valahány éve nyert utoljára Argentína bármiféle rangos kupát ( pont egy Copa volt) . Nemcsak Messinek de a komplett csapatnak ez lenne az első Copája.Messithebest írta:hat Argentina megmutatta hogy hogy kellett vna megverni ezt a Paraguayt a braziloknak.. Remélem innen már tényleg behúzzák Messiék, ha jól tudom még nincs neki Copája

Azért Kolumbia ellen se volt rossz (legalábbis az 1. félidőben).Csaron írta:Pastorenak van egy jo napja ez az első jo meccse a Copán amugy en láttam minden meccsét az Argentinoknak és pont minden meccsem tiszta ideg voltam annyira idegesitett a középpálya (mármint inkabb Biglia es Pastore).de most jol játszik Pastore, Biglia se rosz. Meg eddig szerintem az Argentinoknak a legjobb meccsük messze a legjobb a Copán. Messi meg alkot rendesen meg ketőt hint meg a döntőbe rúg eggYet meg egy gólpassz es ott az aranylaszti.

MessiNeymarSuarez írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 9048a33dd2" target="_blank ... e=56234773
Milyen igaz...
Kezdem érteni miért Neymarnak adta Dunga a csk karszallagot. Ebben a brazil válogatottban nincsen egy vezér. A kiállìtása kapcsán a múltkor kifogásoltam, hogy Ney a csk, de elnézve ezeket kezdem érteni.Messithebest írta:hat ez siralmas volt... Brazil fanként ezt szornyu volt nezni... kik ezek a jatekosok? nem valogatott szint... csalodott vagyok... innentől hajra Messi, hajra Argentina!

Alfa írta:Ez a Dunga állítom ,hogy nem normális. Hogy bír ilyen játékosokat bevalogatni mint Ribeiro és meg be is cseréli. Szégyen , hogy egy Dubai klubból belehet kerülni a Brazil válogatottba...