noname írta:Ez jó kezdés: mi az egyik legnehezebb pályán nyerünk, a Real döntetlen a kötelezőn.
Így tovább!
Az első félidőt láttam. A Gijon kitett magáért. Támadtak becsülettel, de hiányzott a minőség elöl.
Pontosan. A Bilbao nagyon kellemetlen ellenfél, sérülések tizedelték a csapatot, mégis győztük.
A Realnak meg egy kötelező meccsen hagyott ott 2 pontot, hiába szezon eleje, hiába épül még javában a csapat, ilyen meccseket be kell húzni.
Hát, szerintem játszott ő mindenhol, szabadon mozoghatott, nekem úgy tűnt. Amúgy CR is elég gyenge volt jó 80 percig, egyelőre baromira nincs formában. Pérez meg remélem sose látja be, hogy a Bale mániájával mennyit árt a Realnak, tavaly "csak" kezdetni kellett, idén már köré is építenek úgy tűnik, nem épp egy okos taktika, ha engem kérdeznek
Szerencsétlen walesi meg már lassan közutálatnak örvend. Nagyon kilóg egyébként a csapatból, tavaly amikor sérült volt, akkor játszott a legjobban a Madrid. De épitsék csak rá a csapatot, nekünk az csak jó. Meg ha eladják Benzemát, akivel a legtöbb bajunk volt az utolsó néhány klasszikuson, az is.