daffy írta:Bob_Marley írta:
Én Kovacicot nem tartom nagyra, viszont még fiatal és fejlődhet.
Pont ezért gondolom,hogy nem rossz igazolás. Alapvetően az tiszta,hogy nem a kezdőbe érkezik,ha mindenki egészséges és pihent. Gyakorlatilag Illarramendi szerepét veheti át. Viszont míg a spanyol nem tudott élni a lehetőséggel,addig az utóda megteheti. Sokat elmond Illarra képességeiről,hogy Ramos is előbb kapott szerepet a kp-n,mint ő. A padon is kell pörgetni a srácokat,mert ha nem elég jók,akkor mennek. Ha elég jók,akkor pedig jó áron lehető őket értékesíteni,ha a kezdőbe nem férnek be. Manapság azt mindenképp elmondhatjuk a Realról,hogy ugyan rengeteget költ igazolásokra,de a játékosait többnyire jó áron értékesíti. Ilyen szempontból nem gondolom,hogy a horvát nagy bukó lehet. A legrosszabb esetben ül 2 évet,majd elmegy 15-20ért a Lazioba.
Én abból indulok ki, amit az Interben láttam. 30+ millió nagyon jól jön az olaszoknak, Milánóban abszolút nem tudott kitűnni ennyi pénz érte remek összeg. Én pl sokkal jobban örülök, hogy Kondogbia az Interben van, s őt is összehozták a Real Madriddal, na szerintem ő tényleg nagy erősítés lett volna nektek. Szerencsére az Interbe jött.

Én Kovacicért egyáltalán nem bánkódok, Hernanes, Medel, Kondogbia, Guarin és még ott a másik horvát is, plusz lehet jön Ljajic, jó lesz ez.