Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.03. 21:10:16

Mekkora labdát adott Boateng előbb...

Most is szép átlövés volt, nekünk is ilyeneket kellene a betömörülő védelem ellen, remélem nyáron ráállnak hogy erre is rágyúrnak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 20:56:25

Egyedül a hosszabbításra tudom azt mondani, hogy ott már tényleg felesleges és ne büntessük ezzel a hazai csapatot. lement 2*90 perc onnantól legyen tiszta lap.

És pont ez hogy miért most nem fordíthatnak, vagy mi? :D Értem mire gondolsz, de hát pont ezt mondom hogy teszem azt 2-1 a vége akkor ne hosszabbítsunk még meg ilyenek. Legyen minél hamarabb eldöntve, s pont erre nagyszerű az idegenbeli szabály. És bakker ez hogy nehezebb fordítani, ezzel nem tudok most mit kezdeni mert pont erre van a szabály. Nehogy már az Atletico tegyen arról hogy otthon első meccsen nem kapott gólt és utána esetleg még idegenben is gólt lő akkor nehezebb fordítani az ellenfélnek. Ugyanazt tudom írni mint az első mondathoz. Valaki megtiltotta hogy gólt lőjön a Bayern az első meccsen? És pont így rövidülnek meccsek, hogy nem játszunk év végéig hanem oda-visszavágós és 2-2 eredmény esetén persze hogy menjen tovább az, aki nehezebb felkészülési körülmények között tudott gólt rúgni.

Hosszabbításra hangsúlyozom az túlzás szerintem is. Ott két meccsen volt "eldöntetlen", nem szabadna sújtani a hazait, mert érdemben nem tudták eldönteni. De 2*90 esetén hogy 1:0 és majd 1:2 az nálam egyértelmű hogy ott nincs kérdés hogy az aki idegenben betalált egyértelműen menjen tovább.

Ez nagy lehetőség volt, ha jobban leteszi Müller akkor tiszta ziccer.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.03. 20:36:52

Amúgy úgy érzem, hogy ha Bayern-Real döntő lesz, akkor lényegében biztosra vehető a Real győzelem.
Guardiola gyengéje mindig is a kontrák voltak, és a buszfoci, márha a Real beáll buszozni aggresszivan mint ellenünk, és beinditják a kontravasutat, akkor joeséllyel Pepék belemennek megint a pácba, (mint a 0-5-nél pl)
A 5-0-ás párharcnál Ancelotti volt a Real edzője, és jóval szervezettebbek voltak, mint most Zidane-nal. Csapatszinten egyelőre nagyon messze vannak a két évvel ezelőtti Realtól, ez még változhat itt a végén, de én sem az Atletico, sem a Bayern ellen nem tartanám őket esélyesnek.

Ronaldo felépült, ez bizony rossz hír a Citynek. Azért még mindig bízok vmi bombameglepetésben.
Nincs ebben semmi felkészülés, de valamelyik nap épp ecseteltük, hogy sok meccs van. Az idegenbeli szabály pont ezért van, mert idegenben nehezebb játszani és legyenek eldöntve a párharcok.
Abban igazad van, hogy ez segít eldönteni a párharcokat, csak az nem biztos, hogy ez jó.
Nézzük a mai meccset: ha Atletico egyet lő, akkor szinte eldőlt, ha nem lenne ez a szabály, akkor viszont sokkal nagyobb esélye lenne a bajoroknak megfordítani a párharcot, több lenne az izgalom.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 20:34:36

Nincs ebben semmi felkészülés, de valamelyik nap épp ecseteltük, hogy sok meccs van. Az idegenbeli szabály pont ezért van, mert idegenben nehezebb játszani és legyenek eldöntve a párharcok.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.03. 20:29:12

MessiNeymarSuarez írta:Amúgy csak szerintem kéne törölni az idegenbeli gól jelentősségét?
Valahogy szerintem ennélkül sokkal őszíntébb foci lehetne, nem az lenne hogy a hazai csapat inkább kivár, és arra koncentrál h ne kapjon gólt, ehelyett a saját stadionjában hazai közönség előtt jól nekirontana az ellenfélnek.

Bob felkészül.
3....2....1....

Amúgy ki ez a nagyon okos a sporttévén?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.03. 20:19:06

Amúgy csak szerintem kéne törölni az idegenbeli gól jelentősségét?
Valahogy szerintem ennélkül sokkal őszíntébb foci lehetne, nem az lenne hogy a hazai csapat inkább kivár, és arra koncentrál h ne kapjon gólt, ehelyett a saját stadionjában hazai közönség előtt jól nekirontana az ellenfélnek.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.03. 20:10:09

Hát, félig bejött a BM kezdőre a tippem, Coman-Müller csere.
De a két rombolót bent hagyta, Thiagot küldte padra, érdekes.

Meglátjuk, inkább bayernnek drukkolok Pep miatt, de ha AtMa megy tovább se leszek szomorú. Csak ne pirosozzák akkor ki magukat a döntőre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.03. 20:09:40

visca el barca írta: nehezen, nem kezdő

neuer - lahm, j. martinez, boateng, alaba - alonso - costa, muller, vidal, ribery - lewa

oblak - juanfran, gimenez, godin, f. luis - saul, gabi, augosto, koke - grizi, torres

Az nem probléma, igazi nagy legendák már a beállásukkal képesek eldönteni egy kupa sorsát, lást Cheryshev :lol: :lol:

Amúgy úgy érzem, hogy ha Bayern-Real döntő lesz, akkor lényegében biztosra vehető a Real győzelem.
Guardiola gyengéje mindig is a kontrák voltak, és a buszfoci, márha a Real beáll buszozni aggresszivan mint ellenünk, és beinditják a kontravasutat, akkor joeséllyel Pepék belemennek megint a pácba, (mint a 0-5-nél pl)

Ellenben egy Atleti képes tönkretenni a játékot és megfojtani az ellenfelet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 20:06:41

visca el barca írta:
Chino írta:Én semleges vagyok, de egy kicsit talán a németeknek szurkolok, majd Thiago elintézi favágóékat.
nehezen, nem kezdő

neuer - lahm, j. martinez, boateng, alaba - alonso - costa, muller, vidal, ribery - lewa

oblak - juanfran, gimenez, godin, f. luis - saul, gabi, augosto, koke - grizi, torres
Juventus ellen is sokáig nem volt, aztán beállt és utána nyertek. :D Természetesen nincs egyenlőség jel a kettő között, de az hogy nem kezdő még nem jelent semmit.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.03. 20:04:22

Bob_Marley írta: Spanyol házi döntőket az idei nemzetközi kupákba!!!!!
Mivan? Ha a Real BLt nyerne, az úgy befeketítené a szezonunkat, hogy egy bajnokság+kupa kombó se tudna gyógyír lenne rá.

Ma nemtudom kinek szurkoljak. Az Atletico szimpatikusabb, de a Bayernnel se lennék csalódott Guardiola miatt, na meg azért mert szerintem a döntőbe több esélyük lenne a Real ellen ha holnap tovább mennek.

Na látom Pep azért kapcsolt, és rájött hogy nem baj ha a posztjaikon játszanak a játékosok....
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.03. 19:59:47

Chino írta:Én semleges vagyok, de egy kicsit talán a németeknek szurkolok, majd Thiago elintézi favágóékat.
nehezen, nem kezdő

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 18:57:31

Ezt nem nagyon értem miért érdemelt volna kiesést az ATMA a PSV ellen, kapásból egy eléggé vitatható döntés született és nem adtak meg nekik egy idegenbeli gólt. A visszavágón volt a hollandoknak lehetőségük, de mindkét meccse sokkal inkább a spanyolok kapartak. Igen, csak tizenegyessel mentek tovább, de továbbmentek. És hogy érdemtelen lett volna azt nagyon vitatom. Alapból megfoghatatlan ez a szó, hogy érdem meg nem érdem, mert aki berúgja onnantól nincs miről beszélni. Alakulhatott volna másképp? Igen, ráadásul ha jól rémlik nem volt rövid tizipárbaj, de egy kupasorozat ilyen. Mind a két meccsen sokkal inkább spanyol lehetőségekre emlékszek mint hollandra. De ilyet hogy nem érdemelték volna meg? Kapásból annyit mondok, ügyesebbek voltak olyan szituban amiben ugyanannyi esélye volt a hollandoknak. Így hogy lenne érdemtelen mikor jobban rúgták a tiziket a spanyolok. És mérhető "érdemi" kérdés, mert ugyanannyi lehetősége mindkét csapatnak, ugyanonnan. Mindegy, pont Siemonet meg a többit nem fogja érdekelni, hogy ki mit gondol róluk. És ma is ezt várom, hogy magasról tegyenek arra mit akar a Bayern, ők játsszák a kis játékukat, váltogatva a letámadást meg területvédekezést hátul és eltesznek egyet aztán kicsengettek a németeknek és tőlem érdemesen rá vagy érdemtelenül, de kiesnek. :D
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.03. 18:40:42

roby122 írta:Guardiolanak szorítók én is, viszont nem érzem azt rajtuk jelenleg, hogy a döntőben megtudnák fogni a Realt.
Az Atleticoban látom azt a pluszt, amivel gallyra vághatnák a balettokat. 2 éve is majdnem sikerült, és azóta még egységesebbek lettek, tehát így a matracosokat várom a döntőbe, akár mennyire is nem szimpatizálok velük.

Az Atma a párharcokban igazán jó, idegenbeli/semleges pályán, egy meccsen nem fogadnék rájuk. A döntőben több esélyt adnék a Bayernnek a Reallal szemben.
Én semleges vagyok, de egy kicsit talán a németeknek szurkolok, majd Thiago elintézi favágóékat.

Valahogy ennek az Atletico-nak nem tudok szorítani spanyol csapat ide vagy oda. Az, hogy a Bayern mit csinált eddig a kieséses szakaszban inkább hagyjuk, A matracosok sem büszkélkedhetnek például az Eindhoven elleni párharccal. Ott megérdemelték volna, hogy kiessenek, de ha odahaza mi is egy kicsit pontosabbak vagyunk egy két-három gólos előnyt is kiharcolhattunk volna, az pedig egész más visszavágó.

A Real-MC meg sima liba. A City újra impotens lesz, a Madrid bevág 2-3 gólt aztán irány a döntő.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 18:02:52

Egész éves teljesítményt és főleg formát tekintve nagyon meglepődnék ha ezt a a lehetőséget nem tudná kihasználni az Atletico és ne jusson tovább. Gyakorlatilag minden a kezükre játszik, otthon nem kaptak gólt, egyik legjobb védelmük van, Girezmann-Torres páros bármikor kapható egy jó kis kontrára és onnantól "páholy". Én előtte is azt mondtam ebben a párharcban az dönt ki képes idegenben gólt lőni, mert szoros meccsek lesznek. Ezt elkerülte az Atletico hogy a németek gólt lőjenek, szerencsére. Innentől kezdve "csak" be kell végezni, amit elkezdtek és rutinosabbak is nemzetközi szinten is, még egységesebbek mint valaha. Ha nem történik valami eget rengető (kiállítás rögtön az elején, vagy öngól, vagy bármi gyors megingás) akkor ez az előny ki kell tartson. Pep miatt nem bánkódnék, mert megérdemli a kopasz, de németeknek soha nem szurkolok. :D Ha megint felállnak és legyűrik ráadásul az egyik legmasszívabb csapatot akkor kalapemelés és gratuláció, de amúgy meg ezerrel hajrá Tico. Spanyolok menjenek csak szépen tovább, ez nem is kérdés nálam. Spanyol házi döntőket az idei nemzetközi kupákba!!!!!
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.05.03. 17:53:29

érdekes, hogy a Citynek ezerrel szurkolok de itt egyelőre semlegesnek érzem magam. ha a Bajorok nyernek ok. kiesett aki minket kivert, ha a matracosok nyernek ok. egy döntős csapatról estünk ki.
nehéz valóban tippelni, alapból a München képes otthon ledolgozni egy gólt de az Atletico viszont bárkinek képes egy gólt lőni és így már azonnal más lesz a leányzó fekvése. azt hiszem emiatt inkább a Spanyolok továbbjutását látom biztosabbnak.
gg86
Jugador d'estrella

2016.05.03. 14:47:53

MessiNeymarSuarez írta: Amugy én Pep miatt a Bayernnek szurkolnék, de mivel nem látom ezen a Bayernen hogy döntőben ne adják oda a kupát a Realnak
Ha a Bayern ebből a vesztett állásból tovább tud jutni, akkor nem hiszem, hogy a Real ellen kevesebb esélyük lenne. Én is a németeknek szorítok, de nem vagyok túl optimista, egyrészt az Atletico szervezettsége miatt, másrészt azért, mert a Bayernnek tavasszal kevés meggyőző meccse volt. Egy lépésre vannak a döntőtől és eddig a kieséses szakaszban van egy db győzelmük (1-0 otthon a Benfica ellen). Kiváncsian várom.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.03. 14:45:41

visca el barca írta:pep nem fog óvatoskodni, lesz egy szűrő vidal vagy csabi személyében, előre meg tolja ami a csövön kifér: müller, ribéry, costa, coman, lewa
Engem meglepne,ha így rakná fel a csapatot.
Szerintem felteszi ugyanazt mint Madridban, csak maximum Coman helyett Müller játszik.
Persze adja az ég hogy tökös legyen,és azt a csapatot rakja fel amit te vizionálsz. Én sem raknám fel Vidalt és Alonsot egyszerre, teljesen felesleges. Már Madridban is legkésőbb félidőben lehoztam volna valamelyiket.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.03. 13:49:14

Robben lesérült megint , és vége az idényének, egybehangzó sajtóértesülések szerint.

Amugy én Pep miatt a Bayernnek szurkolnék, de mivel nem látom ezen a Bayernen hogy döntőben ne adják oda a kupát a Realnak, igy az Atletinek szurkolok, mert szerintem ők képesek gallyra vágni a Realt, aztán ha megint az utolso percekben képesek odaadni a Realnak a trofeát( pláne egy Roma-Wolfsburg-City ág után), akkor nem tudom mit csinálok... :D

2014-ben még azért oké, mert jol leverték a Bayernt(nameg egy üreskapus kapufán mulott a Dortmund ellen h ne essenek ki), legalább volt nagy teljesitményük, de egy ilyen ágon igy BL-t nyerni szerintem a foci/UEFA szánalma lenne.
Nem szeretem az Atletit, de ők legalább ha nyernének, ugy tennék hogy minket, és a Bayernt is hazaküldtek.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.03. 13:25:20

visca el barca írta:pep nem fog óvatoskodni, lesz egy szűrő vidal vagy csabi személyében, előre meg tolja ami a csövön kifér: müller, ribéry, costa, coman, lewa
Robbennel mi a helyzet, nem épült fel? Egy jó Robben segíthetné rajtuk, ő az, aki talán leginkább megtudja bontani a betömörülő védelmeket, + kiharcolhat sárga lapokat, esetleg kiállítást, büntetőt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.03. 12:55:58

pep nem fog óvatoskodni, lesz egy szűrő vidal vagy csabi személyében, előre meg tolja ami a csövön kifér: müller, ribéry, costa, coman, lewa
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.03. 12:26:08

Tippem mára :

Félidőben 1-0 a Bayernnek, második félidőben egyenlít a Tico, és a végén még vág egyet a Bayern.

Atléticónak fogok szurkolni amúgy. :)
Kicsit ellentmondok magamnak, nem szeretem ezt a stílusú focit, de mégiscsak spanyol csapat, és nem a Real. :twisted: :mrgreen:
roby122
Entrenador del Barça

2016.05.03. 10:17:21

Guardiolanak szorítók én is, viszont nem érzem azt rajtuk jelenleg, hogy a döntőben megtudnák fogni a Realt.
Az Atleticoban látom azt a pluszt, amivel gallyra vághatnák a balettokat. 2 éve is majdnem sikerült, és azóta még egységesebbek lettek, tehát így a matracosokat várom a döntőbe, akár mennyire is nem szimpatizálok velük.
Viszont ha ma a Bayern továbbjut több góllal, vagy ha a City is továbbmegy akkor nincs több kérdésem. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.03. 08:48:46

Én inkább a Bayernnek szoritok, de Atletico továbbjutásra jóval nagyobb esélyt látok.

Még mi sem tudtuk őket két góllal megverni, sem a BL-ben, sem a Bajnokságban, pedig emberelőnyünk (sőt, bajnokin kettős) is volt.
Ha hasonló lefolyású lesz a meccs, mint az odavágó, vagy mint amiket mi játszottunk velük, akkor biztos kiesik a Bayern. Muszáj lenne nekik nagyobb intenzitással, gyorsasággal játszani, a helyzeteket pedig kegyetlenül kihasználni, mert túl sok nem valószínű, hogy lesz. És ebben az esetben is tartatnak az Atletico kontráktól.

Szerintem lőnek is egyet matracosok, tehát 3 gól kéne a bajoroktól. A tavaszi szezonban meg nem nagyon volt olyan meccsük, ami alapján ez bennük lenne. A Juventus elleni visszavágón játszottak úgy legutoljára, amivel most lehetne keresnivalójuk. Ha Pep feltudná úgy pörgetni őket, akkor lenne esélyük, és jó kis meccsre lenne kilátás. De sajnos nagyobb esélyt látok a lötyögésre, a meddő labdafölényre a Bayern részéről, ami egyrészt az AM malmára hajtja a vizet, másrészt egy jóval szürkébb, unalmasabb, felejthetőbb meccset eredményez.
Alcantara
Director del Fútbol

2016.05.03. 06:42:10

Ma óriási meccsre van kilátás az Allianzban.
Mindkét csapat bombakezdővel nyomul.
Atleticonak szurkolok, de nem tudnám megmondani előzetesen ki lesz a továbbjutó, teljesen kétesélyesnek látom a párharcot.

Tippem: 2:1 a Bayern javára és matracos mámor a végén.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.05.02. 14:25:34

LG írta:Megnéztem a Bayern meccsét. Egy dolog, hogy tartalékosan álltak fel, de borzasztóan életlenek voltak, kb. olyan lötyögés ment, mint nálunk szokott rosszabb időkben.

Ok, hogy nem volt igazán nagy tétje a meccsnek (mondjuk ünnepelhettek volna bajnoki cimet, de valszeg így is fognak majd), de innen nehéz lesz olyan szinte felpörögniük, ami a párharc megfordításához kell. Főleg, hogy a lötyögés nem most kezdődött, hanem már hetek óta megy.
Ezt a Bayern ne megyszer játszotta már el. Mivel toronymagasan nyerik a bajnokságot ,képesek kiengedni és most úgy látszik, Pep megint ne mtud ezzel mit kezdeni. Bár én még azt mondom, otthon sima győzelmet is arathatnak, egyáltalán nem lesz egyszerű...
Yokozuna írta:Nekem szörnyű volt látni ezt a legújabb reklámot! Messi valami chipset szorongat, közben hallani a BL szignál zenét, és ezek után jön a legborzasztóbb kép, csapatunk ásza leül a TV elé, és nézi feltehetően a trófeáért zajló mérkőzést.Neki a pályán lenne a helye, a döntőben, és nem a képernyő előtt, de hát ismerjük a szomorú valóságot.
Hát istenem, szurkol Pepnek 8)
Kép
Válasz küldése