Remélhetőleg az EL még tartogat valami focit magában idén, mert én a BL döntőtől már nem várok sokat. Atma rugdalózik és időt húz majd a bekkelés mellett, a Realtól meg ívelgetést várok egy 20-25 percnyi középen való meddő próbálkozás után.
Fun Fact: Az a csapat, amelyik Pep aktuális csapatát kiütötte, az eddig mindig behúzta a BL-t.
ferninho írta:Egyértelműen látszott, hogy a Realban több van, sokkal több helyzetük is volt, ezért se értem itt minek van ennyire lehordva itt a Madrid.
Vezetést szereztek onnan meg lehoztak egy biztonsági focit, de olyat ahol egyértelműen domináltak és gólhelyzetek is voltak.
Hát, én egy BL elődöntőn focit is vártam volna, ehelyett 180 perc alatt kaptam egy nagy adag semmit. Minden féle irónia nélkül mondom, hogy a nyári felkészülési meccsetek a City ellen színvonalasabb volt, mint ez a párharc.
A döntő szerintem is más lesz amúgy, ott egy élesebb Realt fogunk látni - mondjuk jó meccs az se lesz szerintem -, de én ilyen szagtalan párharcot nem láttam még. Volt már rá példa, hogy 1 öngóllal jusson tovább valaki 2 meccs alatt..? City is 0 kaput eltaláló lövéssel zárt..
Nevetséges volt, remélem minél hamarabb elfelejtem ezt a 2 találkozót. És ez nem a Realnak szól, mielőtt félreértenéd, hanem annak a ténynek, hogy BL elődöntő címszóval ezt kaptuk a képünkbe 2 meccsen..
TripleH írta:Mi az, hogy mindig triplázott, 2014ben volt házidöntő és eddig 2x triplázott összesen a Barca az első elött pedig nem madridi házidöntő volt.

1-ből 1..