LG írta: ↑2024.06.17. 10:08:41
Ránk viszont nem vet jó fényt, hogy nálunk gyengébben jegyzett csapatoknak is összejött a tisztes helytállás, nekünk viszont nem. A németek ellen nagy javulás kellene.
Svájc egy erősebb és stabilabb válogatott, mint a miénk. A szerbek azért jól nyomták az tény, de azért a szlovének nem alkottak akkorát a dánok ellen, ott ők szerintem teljesen maguknak köszönhetik a pontvesztést. A mi esetünkben, nem is az eredménnyel van a baj, mert Svájctól ki lehet kapni. Ránk szerintem az nem vet jó fényt, hogy a szurkolók és a média is elhitte, hogy mi kimegyünk és simán kijutunk a csoportból, és szerintem ez a realitást vesztett hozzáállás bejutott az öltözőkbeni fejelbe.
Lettem volna pók a falon a félidőben, mert szerintem ott ment a va fanciullo. Látszott is a második félidőben, hogy igen csak változott a hozzáállás.
Az Eb előtt amikor mindenkin hurráoptimizmus volt egy Realos haverommal beszéltünk, hogy az baj ( legalábbis szerintünk), hogy a kulcsembereink szezon végére, vagy sérültek voltak, vagy kikerültek a kezdőből, vagy csak simán formán kívül vannak. Nem tudom pl. Nagy Ádám, vagy Kleinheisler, mit keres még mindig a keretben, amikor az egyik egész évben égett mint a rongy az olasz másodosztályban, a másik meg játszott 699 percet.
Azt se értem miért kezdetünk egy Fiolát úgy, hogy egész tavaszi szezonban talán két meccse volt amúgy sérült volt végig. Nem tudom miért Szalai Attila játszott úgy, hogy egész szezonban ült. Azért Dárdai, Balogh Botond, játszottak egélsz szezonban és nem is rosszul. Itt volt edzői hiba is ( megkövetem Rossit mert általában ül amit kitalál, de ez most nem sült el jól) , meg szerintem a játékosok fejében is gond nem kevés. Az első félidőben konkrátan nem tudtam eldönteni, hogy egyébként mi lenne a játék.
A formajavulás meg... Oké hátha. De valahogy nem látom magam előtt ahogy Rüdiger, meg Tah közül Varga kilép és bólint egy olyat, hogy jujj. Az se nagyon van előttem, hogy Wirtz, meg Musiala megkettyen Lang meg Fiola előtt... Ahogy azt se látom, hogy Kroos nem tudja eltenni a labdát oda ahova akarja, Nagy Ádám mellett. Az már inkább előttem van, hogy Kroos, Kimmich, meg Gündi úgy elölik a középpályánkat, hogy mindenki tanácstalanul fog álldogálni. De ne legyen igazam. Szerintem már simán kiestünk most. Két vereséggel nem lesz senki legjobb harmadik. Én szerintem egy tisztes helytállás kéne a németek ellen, meg el kéne kapni a skótokat és ebben ennyi volt most, így sikerült, vissza kell szállni a földre és folytatni tovább az építkezést.