2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A meccsekbe beletette magát, az edzésekbe már annyira nem, úgy pedig nehéz szinten maradni.bence0330 írta: ↑2024.03.19. 14:22:52Neymar problematikussága szerintem kicsit túl van tolva, amikor elment, a PSG akár háromszoros BL-győztes is lehetett volna, volt ott sportszakmai perspektíva is, más kérdés, hogy nem jött össze. Rajta nem múlt, ő mindig minden erejét beletette minden lényeges meccsbe. A végefelé látszott, hogy félrecsúszott valami, amikor el is hízott. Addig szerintem inkább volt peche, félig a PSG sikertelenségével, félig meg azzal, hogy a francia védőkhöz képest a spanyolok kiscserkészek, és folyamat úgy mentek rá, hogy széttörhették volna többször is a lábát, le is sérült mindig tavaszra.
Pontosan, ez legyen az ő bajuk. Azt sem értem, hogy miért halmozzák a jobblábas csatárokat, ugyanarra a posztra. Már így is problémás, hogy sem Vinicius, sem Rodrygo nem tud ballal lőni, ugyanazon a poszton éreznék jól magukat, a másik lábukkal meg nullák. De hát ez legyen az ő bajuk.
Egyrészről Neymar nem a góllövésben volt kiemelkedő, ráadásul Vinicius sem tudom hány gólnál tartana, ha két olyan gólfosó mellett játszana, mint Suarez és Messi.LG írta: ↑2024.03.19. 06:49:42Neymar utolsó szezonjában: 13 gól a Ligában, 2 a BL-ben
Vinicius ebben a szezonban eddig: 12 gól a Ligában, 3 a BL-ben
Vini 22/23: 10 Liga, 7 BL gól
21/22:
Neymar: 13 gól a Ligában, 0a BL-en
Vini: 17 Liga, 4 BL gól
Vinicius az utolsó 3 szezonjában hasonló, sőt kicsit jobb számokat hoz (főleg a BL miatt), mint a Neyar a PSG-s és az utolsó barcás szezonjában.
Szerintem is legyen ez az ő bajuk vagy éppen annak a csapatnak a baja, amelyikben szerepel.
Szerintem Neymar nem csak azzal cseszte el, (sőt, nem is biztos, hogy az volt a legfőbb probléma) Nála is először (már a Barcában is a vége fele) a pályán jöttek a hisztik, kakaskodások az ellenfélle, odamondogatások, az ellenfél közönségének hergelése, provokatív viselkedés stb. Tehát kicsit hasonló dolgok, mint Vininél, annyi, hogy előbbi a rasszimus kártyát azért nem játszotta ilyen szinten. A PSG elleni visszavágón remek volt, de ha az utolsó barcás szezonjának összteljesítményét nézzük, teljesítményben is visszaesett az előző két szezonhoz, és a viselkedése is megváltozott. Szóval én a madridiak helyében Vini problémáit sem venném félvállról, mert elindulhat ő is a lejtőn.Sinya22 írta: ↑2024.03.18. 19:45:28Vinicius ezt már sosem fogja kinőni, ennél maximum rosszabb lesz. Főleg mikor Ancelotti is ilyeneket nyilatkozik, értem én, hogy hazudni kell a nyilvánosság előtt, de mivel tavaly is így viselkedett, idénre sem változott, látszólag senki nem beszélt erről vele, tehát maradhat továbbra is az áldozat szerepében. A bírók is sokszor asszisztálnak ehhez, kivételezés van sok ítéletnél.
Skillek alapján lehetne top 5 játékos, de sosem lesz az emiatt. Neymar abban a 2 szezonban simán ott volt a legjobbak között, ő elcseszte azzal, hogy a pénzt választotta.
Szerintem nem. Jóval több volt Neymar karrierjében attól, ami lett vele végül; 24 éves korában lekerült a futballtérképről. 1 db jó szezonja volt azóta, amikor a Bayernnel döntőzött a csapata.MatyiG írta: ↑2024.03.18. 16:32:41Szerintem szeretne úgy a levesbe menni, mint Ney.NovaProspekt írta: ↑2024.03.18. 15:50:05Valószínűleg valahol, bizonyos szemszögből igazak is ezek rá, ha el tudott jutni erre a szintre. Viszont a sértődősdit ki kell most már nőnie lassan, különben ugyanúgy megy a levesbe, mint Neymar.![]()
Hát én Dembélét butának gondoltam, de Vinicius rátesz egy lapáttal, ami már önmagában is elég durva. Meg Dembélé legalább nem produkálta magát ennyit, hogy a fél világ megutálja.Chino írta: ↑2024.03.18. 17:23:54A játékában és a megnyilvánulásaiban túl sok alázatot nem vélek felfedezni, komolyságot és intelligenciát még kevesebbet. A jelenlegi világfutballban nem sok nála butább focistát tudok mondani. Ha nem is Balotelli-szint, de lassan kezdi megközelíteni.
Az utóbbi 5 meccsén 5 sárga (közte jóindulatú is) és mindegyik balhézásért, dumálásáért, vergődésért.
A játékában és a megnyilvánulásaiban túl sok alázatot nem vélek felfedezni, komolyságot és intelligenciát még kevesebbet. A jelenlegi világfutballban nem sok nála butább focistát tudok mondani. Ha nem is Balotelli-szint, de lassan kezdi megközelíteni.NovaProspekt írta: ↑2024.03.18. 15:50:05Valószínűleg valahol, bizonyos szemszögből igazak is ezek rá, ha el tudott jutni erre a szintre. Viszont a sértődősdit ki kell most már nőnie lassan, különben ugyanúgy megy a levesbe, mint Neymar.
Szerintem szeretne úgy a levesbe menni, mint Ney.NovaProspekt írta: ↑2024.03.18. 15:50:05Valószínűleg valahol, bizonyos szemszögből igazak is ezek rá, ha el tudott jutni erre a szintre. Viszont a sértődősdit ki kell most már nőnie lassan, különben ugyanúgy megy a levesbe, mint Neymar.
Okés, de Carlo az egyik legdiplomatikusabb edző, ráadásul azt amúgy sem mondhatta, hogy egy buta, rossz ripacs, de amíg a pályán teljesít elviseljük.Chino írta: ↑2024.03.18. 14:52:55Komolyan felnevettem Ancelotti nyilatkozatán Viniciusról, amikor a balhéiról kérdezték:
„ Képesnek érzem arra, hogy ezen a területen is látványos fejlődést mutasson Vini, mert egy alázatos, komoly és intelligens srác!”
![]()
![]()
![]()
Kb. ez a három jelző, amit sosem mondanék a brazilra
Igen, ma játszik a BL-ben, utána kimarad a Celta Vigo (o) és az Osasuna (i) elleni bajnoki, és legközelebb 31.-n játszhat a Bilbao ellen. 25 nap off. Hát nem tudom, nem egyértelmű számomra, hogy nem jól jönnek ki ebből. Majd kiderül.
Ma még játszik, 1 hét pedig pihenő mindenkinek, szóval szerintem nem olyan vészes. A ligában mondjuk így is hiányozhat nekik, nincsenek nagy formában mostanság.
Az biztos. Akkor minden arról szólna, hogy a Real Madriddal akarják megnyeretni a bajnokságot stb.LG írta: ↑2024.03.05. 14:15:54A bíró elmeszélese teljesen jogos, ő maga is elismerte, hogy hibázott, ezzel szerintem le is zárhatjuk a másik topicban néhány napja történt vitát. Hozzáteszem, ha minket loptak volna meg így, biztos vagyok benne, hogy itt néhány ember véleménye is 180 fokban térne el a mostanitól.