De a kárörvendés csúnya dolog!Nem. A Barca szurkolók többsége nem szereti a Realt, és szeretnek kárörvendeni, ha esetleg kikapnak. Fordítva is így van. Nyilván nem olyan öröm, mintha mi nyerünk, de azért az is jól esik, megmondom őszintén.

De a kárörvendés csúnya dolog!Nem. A Barca szurkolók többsége nem szereti a Realt, és szeretnek kárörvendeni, ha esetleg kikapnak. Fordítva is így van. Nyilván nem olyan öröm, mintha mi nyerünk, de azért az is jól esik, megmondom őszintén.
Nem. A Barca szurkolók többsége nem szereti a Realt, és szeretnek kárörvendeni, ha esetleg kikapnak. Fordítva is így van. Nyilván nem olyan öröm, mintha mi nyerünk, de azért az is jól esik, megmondom őszintén.Nem rohadt mindegy, így hogy már kiestünk? De
Tényleg mind1, de azért ekkora mákot. Ez már akkora, hogy szinte szőrmekabát.Alcantara írta:Nekünk mindegy, ki kivel játszik, nem értem miért kell elméleteket gyártan itt is.
Semmivel nincs több esélyük BL-t nyerni, mint a többi csapatnak.
Én nem sajnálom tőlük, ha nyernek, nekem a saját csapatom a fontos.
Nyerjük meg a ligát és a kupát.Jövőre meg legyen egy olyan kibővített keret és felkészülés, akikkel újra esélyesek lehetünk a BL-re.
Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy megy itt a sírás ki-kit kapott miközben nulla szinten vagyunk benne érdekeltek.Alcantara írta:Nekünk mindegy, ki kivel játszik, nem értem miért kell elméleteket gyártan itt is.
Semmivel nincs több esélyük BL-t nyerni, mint a többi csapatnak.
Én nem sajnálom tőlük, ha nyernek, nekem a saját csapatom a fontos.
Nyerjük meg a ligát és a kupát.Jövőre meg legyen egy olyan kibővített keret és felkészülés, akikkel újra esélyesek lehetünk a BL-re.
PLusz sajnos a pálya is kicsit lejtős lett, minden labda a jobb oldali kapuba gurul automatikusan, és véletlen most elsőként lesz hogy félidőben nincs térfélcserevisca el barca írta:perez majd elintézi, hogy a san siroban is épp brúszszpringsztín koncert legyen, és kiderül, hogy az európai csapatok közül, csak a bernabeu alkalmas a döntő megrendezésére. a vendégknek fenntartott 50%-os hely meg pont átalakításon fog átesniS.Agüero írta:Kár, hogy a döntőben már nem lesz sorsolás.
perez majd elintézi, hogy a san siroban is épp brúszszpringsztín koncert legyen, és kiderül, hogy az európai csapatok közül, csak a bernabeu alkalmas a döntő megrendezésére. a vendégknek fenntartott 50%-os hely meg pont átalakításon fog átesniS.Agüero írta:Kár, hogy a döntőben már nem lesz sorsolás.
Kisorsolnák, hogy a BL és EL elődöntőkből továbbjutók közül kit kapjon a Real a BL döntőben, biztos az EL továbbjutót kapná...S.Agüero írta:Kár, hogy a döntőben már nem lesz sorsolás.
Úgy, hogy nem tudom elképzelni, hogy bárki is megverje őketTripleH írta: Az a 80% nem tudom mi alapján jött ki, de én inkább azt mondanám hogy 30-30 az esélye a BM/Realnak most, és 25-15 az atma-Citynek.
Rosszul számoltál, nem vetted figyelembe, hogy a Real Madridról van szó. Igy az eredmény 91.19%.visca el barca írta:MessiNeymarSuarez írta:Valaki kiszámíthatná hogy mekkora az esélye hogy a Real folyton a legkönyebbet kapta.
ott van, lentebb írtam, csak az, hogy idén így jöjjön ki nekik, valami 1.19% volt
Az kemény...visca el barca írta:MessiNeymarSuarez írta:Valaki kiszámíthatná hogy mekkora az esélye hogy a Real folyton a legkönyebbet kapta.
ott van, lentebb írtam, csak az, hogy idén így jöjjön ki nekik, valami 1.19% volt
MessiNeymarSuarez írta:Valaki kiszámíthatná hogy mekkora az esélye hogy a Real folyton a legkönyebbet kapta.
Mindhárom? Szerencsére csak 2, a BL és a Bajnokság, a Spanyol Kupa döntő az Barca-Sevilla lesz.barcami írta:Az eddgi és a további sorozatterhelésről most talán csak annyit, hogy az Atletico mindhárom sorozatban talpon van.
Melegített golyó, hűtött golyó, rezgő golyó, akármi lehet...eimenis1212 írta:azt hittem ezt a kört már nem merik elcsalni, mert annyira átlátszó. Tévedtem. Ez hihetetlen, és pofátlan. Egyébként sokan kételkednek a csalásban, mert nem tudják, hogy hogyan csinálják. Szerintem tök mindegy hogy hogyan csinálják, a bűvész is megcsinálja úgy a trükköt h csak arra figyelsz (direkt arra koncentrálsz), mégsem jössz rá h hol vert át. Itt még elvileg arra sem koncentrálsz h átvernek. Ráadásul ahol ekkora pénz van olyan módszerekhez férhetnek hozzá ami még nem nyilvános (katonai célokra történő kutatás eredményeit is akár felhasználhatják). Vannak tippjeim, de lényegtelen h jók-e. De akinek ez erős (azt mondják ez egy szimpla idióta összeesküvés elmélet) azok nézzenek rá a tényekre. A tények magukért beszélnek. És mint páran felvetették aki a véletlenekben hisz, nézze meg a matematikai esélyét az utóbbi 6 év BL sorsolásának reál fronton.
pezZy írta:
Egyébként 80%, hogy az Atletico nyeri. Annyira együtt vannak és annyira jól játsszák a játékukat, hogy meglepődnék, ha most nem ők nyernének.
Az a 80% nem tudom mi alapján jött ki, de én inkább azt mondanám hogy 30-30 az esélye a BM/Realnak most, és 25-15 az atma-Citynek.pezZy írta: Egyébként 80%, hogy az Atletico nyeri. Annyira együtt vannak és annyira jól játsszák a játékukat, hogy meglepődnék, ha most nem ők nyernének.