Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.15. 18:00:47

Nem. A Barca szurkolók többsége nem szereti a Realt, és szeretnek kárörvendeni, ha esetleg kikapnak. Fordítva is így van. Nyilván nem olyan öröm, mintha mi nyerünk, de azért az is jól esik, megmondom őszintén.
De a kárörvendés csúnya dolog! [-X
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.15. 17:58:43

Nem rohadt mindegy, így hogy már kiestünk? De
Nem. A Barca szurkolók többsége nem szereti a Realt, és szeretnek kárörvendeni, ha esetleg kikapnak. Fordítva is így van. Nyilván nem olyan öröm, mintha mi nyerünk, de azért az is jól esik, megmondom őszintén.

+ a többi csapat sikerének amúgy is jobban örülnék. A Bayernek Pep miatt. Az Atleticonak a küzdeni tudásuk miatt. A Cityt nem nagyon szeretem, de pl. Tourétól nem sajnálnám a BL címet. A Real Madridot pedig egy arrogáns, szarházi csapatnak tartom, beleértve játékosai, vezetői, szurkolói többségét is. Ha most behúzzák a BL-t, csak még irritálóbbak lesznek.
Castiel
Capitá del Barça

2016.04.15. 17:46:59

Én is így vagyok ezzel, a kutyát nem érdekli hogy mi lesz a bl-ban! Engem olyan szinten ne érdekel, hogy azt is elfelejtettem h ma volt sorsolás! Onnantól kezdve hogy kiestünk felőlem jászkarapuszta is nyerheti, semennyire nem érdekel... Nem is szoktam követni ha kiestünk, most is így vagyok ezzel...
viszont a tegnapi Pool-Bvb meccs mekkora volt már! :D
Rég láttam ilyen jó mérkőzést! A 2 sokat kritizált belső védő tovább fejelte a Poolt! Szegény Dortmund idegenben rúgnak 3 gólt, és kiesnek... ilyen létezik??? :D
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Normandia
Director del Fútbol

2016.04.15. 17:34:59

Alcantara írta:Nekünk mindegy, ki kivel játszik, nem értem miért kell elméleteket gyártan itt is.
Semmivel nincs több esélyük BL-t nyerni, mint a többi csapatnak.
Én nem sajnálom tőlük, ha nyernek, nekem a saját csapatom a fontos.
Nyerjük meg a ligát és a kupát.Jövőre meg legyen egy olyan kibővített keret és felkészülés, akikkel újra esélyesek lehetünk a BL-re.
Tényleg mind1, de azért ekkora mákot. Ez már akkora, hogy szinte szőrmekabát.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.15. 16:12:46

imádom ezt a kloppot, óriási fazon :lol:

meccs utáni sajtótájékoztató:

- meglesz a liverpoolnak az EL győzelem?
. jaj, el ne kezdjétek már ezt a s*art!

:lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.15. 15:43:50

Alcantara írta:Nekünk mindegy, ki kivel játszik, nem értem miért kell elméleteket gyártan itt is.
Semmivel nincs több esélyük BL-t nyerni, mint a többi csapatnak.
Én nem sajnálom tőlük, ha nyernek, nekem a saját csapatom a fontos.
Nyerjük meg a ligát és a kupát.Jövőre meg legyen egy olyan kibővített keret és felkészülés, akikkel újra esélyesek lehetünk a BL-re.
Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy megy itt a sírás ki-kit kapott miközben nulla szinten vagyunk benne érdekeltek. :D Ha bent lennénk és úgy akkor még valahol el is tudnám fogadni, de így szimpla "irigységnek" gondolom.

És igen a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy valaki csak tizenegyesekkel csak "könnyű" csapatokon keresztül, csak emberelőnyben csak bárhogy megnyeri. Attól nem leszel nagyobb király ha nyakadba veszed a haverod és úgy futsz le 100 métert vagy simán lefutod. Nyerjék meg, őrüljenek, mi meg húzzuk be a bajnokságot és grátiszként a kupát és jóccakát. Pont emiatt is a bajnokság értékesebb, mert nincs semmilyen kifogás, hogy de hát ez ellen meg az ellen meg ekkor meg akkor. Mindenki mindenki ellen, akinek több pontja van, győztes. Ez ilyen rém egyszerű.

És ha bármi más van szintén lehetne mondani, hogy csalás....City maximum könnyebb, de nehogy azt higgyük hogy majd feltett kezekkel mennek. És ha már itt tartunk és azt mondjuk a City-PSG elég gyenge párharc volt, hozzáteszem nem lettek sokkal rosszabbak idénre ezek a csapatok, de érdekes módon mikor velük kerültünk össze akkor hú hát végigmentünk Európán, meg a bajnokokat vertük le. Most meg már milyen mák ha egy Real megkap egy Cityt. És igen, hangsúlyozom könnyebb mint egy Atletico, de pl tavaly meg kiejtették az Atleticot...Vagy előtte Bayernt és Peppel. Szóval csak kifogást látok ebben, meg hogy hú hát így milyen eljutni a döntőig. Nem rohadt mindegy, így hogy már kiestünk? De
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.15. 14:44:19

Megmondom most már szurkolok a Poolnak.Nagy eredmény lenne egy totálisan vesztett évben év kozi edzocserevel EL.t és ezzel BL helyett nyerni.

De amúgy ettől a BL sorsolastól az ideg mindjárt kettévág.Ha a Real ugy nyer BL-t hogy a döntőben egy szetvagott Bayern vagy Atlético lesz az ellenfél akkor én komolyan mondom nem nézek tobb BL-t csak a mi meccseinket.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.15. 14:13:59

visca el barca írta:
S.Agüero írta:Kár, hogy a döntőben már nem lesz sorsolás. :lol:
perez majd elintézi, hogy a san siroban is épp brúszszpringsztín koncert legyen, és kiderül, hogy az európai csapatok közül, csak a bernabeu alkalmas a döntő megrendezésére. a vendégknek fenntartott 50%-os hely meg pont átalakításon fog átesni :D
PLusz sajnos a pálya is kicsit lejtős lett, minden labda a jobb oldali kapuba gurul automatikusan, és véletlen most elsőként lesz hogy félidőben nincs térfélcsere :lol:
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.15. 14:09:26

Aki esetleg nem látta volna a Pool-Borussia meccs elejét annak itt egy videó a szurkolókról Katt. Felejthetetlen meccs, felejthetetlen hangulat....
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.15. 14:08:26

perez majd elintézi, hogy a san siroban is épp brúszszpringsztín koncert legyen, és kiderül, hogy az európai csapatok közül, csak a bernabeu alkalmas a döntő megrendezésére. a vendégknek fenntartott 50%-os hely meg pont átalakításon fog átesni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.04.15. 14:06:59

Real Madrid sorsolása: Roma, Wolfsburg, City
Liverpool sorsolása: United, Dortmund, Villareal

Mindenki döntse el, melyik csapatnak volt/van nehezebb dolga. :lol:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.15. 14:02:09

Kisorsolnák, hogy a BL és EL elődöntőkből továbbjutók közül kit kapjon a Real a BL döntőben, biztos az EL továbbjutót kapná... :lol:

Javárjunk, így is igazából El szintű csapatokat kaptak, de sebaj =D> :mrgreen:
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.15. 13:59:10

Kár, hogy a döntőben már nem lesz sorsolás. :lol:
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2016.04.15. 13:57:13

TripleH írta: Az a 80% nem tudom mi alapján jött ki, de én inkább azt mondanám hogy 30-30 az esélye a BM/Realnak most, és 25-15 az atma-Citynek.
Úgy, hogy nem tudom elképzelni, hogy bárki is megverje őket :mrgreen: :mrgreen:
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.15. 13:53:50

visca el barca írta:
MessiNeymarSuarez írta:Valaki kiszámíthatná hogy mekkora az esélye hogy a Real folyton a legkönyebbet kapta.

ott van, lentebb írtam, csak az, hogy idén így jöjjön ki nekik, valami 1.19% volt
Rosszul számoltál, nem vetted figyelembe, hogy a Real Madridról van szó. Igy az eredmény 91.19%.

Jó, amúgy kár ezen lovagolni. Csak én úgy gondolom, hogy az Atletico és Bayern jelenleg jobb csapatok, és 2 meccsen inkább kijött volna, mint 1-en. De én bizok benne, hogy a kettő közül egyik csak leveri őket, illetve én abban is, hogy az elődöntő sem lesz olyan sima, mint a többség gondolja. A Wolfsburgot is lesanálták, kis hiján ráfaragtak, és lehet megint beleesnek ebbe a hibába, hiszen most megint a világ legjobbjainak hiszik magukat. Becsüljék csak le az ellenfelet, a City meg fogjon ki egy jó napot otthon, és akkor legalább 1 meccs után nem dől el a párharc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.04.15. 14:00:26-kor.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.15. 13:52:45

visca el barca írta:
MessiNeymarSuarez írta:Valaki kiszámíthatná hogy mekkora az esélye hogy a Real folyton a legkönyebbet kapta.

ott van, lentebb írtam, csak az, hogy idén így jöjjön ki nekik, valami 1.19% volt
Az kemény...
De persze csak szerencse folyamatosan, mi meg az esetek 90%-ában biztos csak szerencsétlenek vagyunk, hogy sorra a legnehezebbekből kapunk...MOst is megkaptuk az Atletit, akinek lényegében legnagyobb az esélye hogy kiejt minket, amikor rossz formában vagyunk,..

Dehát mint tudjuk, minden csapat egyenlő itt, nincsenek már könnyű csapatok, a City van olyan erős mint egy Bayern-Barca-Atleti..
Valaki ilyet írt, hogy a City is erősebb mint a Barca, azon leestem a székről nevetésben... :lol: =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.04.15. 13:53:58-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.15. 13:49:17

A Real most a BL-ből vagy az EL-ből kap csapatokat? :mrgreen:
Bizonyára ez is csak a szerencse miatt van. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.15. 13:44:20

Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.15. 13:41:45

barcami írta:Az eddgi és a további sorozatterhelésről most talán csak annyit, hogy az Atletico mindhárom sorozatban talpon van.
Mindhárom? Szerencsére csak 2, a BL és a Bajnokság, a Spanyol Kupa döntő az Barca-Sevilla lesz.
barcami
Jugador del Barça

2016.04.15. 13:40:15

Az eddgi és a további sorozatterhelésről most talán csak annyit, hogy az Atletico mindhárom sorozatban talpon van.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.15. 13:35:38

eimenis1212 írta:azt hittem ezt a kört már nem merik elcsalni, mert annyira átlátszó. Tévedtem. Ez hihetetlen, és pofátlan. Egyébként sokan kételkednek a csalásban, mert nem tudják, hogy hogyan csinálják. Szerintem tök mindegy hogy hogyan csinálják, a bűvész is megcsinálja úgy a trükköt h csak arra figyelsz (direkt arra koncentrálsz), mégsem jössz rá h hol vert át. Itt még elvileg arra sem koncentrálsz h átvernek. Ráadásul ahol ekkora pénz van olyan módszerekhez férhetnek hozzá ami még nem nyilvános (katonai célokra történő kutatás eredményeit is akár felhasználhatják). Vannak tippjeim, de lényegtelen h jók-e. De akinek ez erős (azt mondják ez egy szimpla idióta összeesküvés elmélet) azok nézzenek rá a tényekre. A tények magukért beszélnek. És mint páran felvetették aki a véletlenekben hisz, nézze meg a matematikai esélyét az utóbbi 6 év BL sorsolásának reál fronton.
Melegített golyó, hűtött golyó, rezgő golyó, akármi lehet...

Lényeg hogy Uefalona és a Barcát tolják..Ja,sorra a legnehezebb sorsolások egyikeit kapjuk.. =D>

Valaki kiszámíthatná hogy mekkora az esélye hogy a Real folyton a legkönyebbet kapta.

Hihetetlen szánalom lesz ha ezt a BL-t is így nyeri a Real..Márpedig megfogja...

2014-ben is 1 üreskapus kapufán múlott h kiessenek már a Dortmund ellen...
Persze akkor is el tettek minket láb alól az Atletivel, mikor bajnokságban oda-vissza vertük őket szoval nemhiszem h rajtunk továbbjutottak volna...
De akkor legalább jól elverték a Bayernt, most meg max a döntőben találkoznak erősebb csapattal, mint mi a legjobb 16 között...
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.15. 13:31:19

mondjuk nekem még mindig a zanettis a kedvenc sorsolásom :lol: belenyúlt az üvegbe, egyből megmarkolt egy golyót, majd miközben azt folyamatosan fogta úgy kavargatta a többit :lol: és mit ad a sors, hát nem pont a real madridot húzta ki? :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=uq4GQU2Wavc" target="_blank
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.04.15. 13:28:23

azt hittem ezt a kört már nem merik elcsalni, mert annyira átlátszó. Tévedtem. Ez hihetetlen, és pofátlan. Egyébként sokan kételkednek a csalásban, mert nem tudják, hogy hogyan csinálják. Szerintem tök mindegy hogy hogyan csinálják, a bűvész is megcsinálja úgy a trükköt h csak arra figyelsz (direkt arra koncentrálsz), mégsem jössz rá h hol vert át. Itt még elvileg arra sem koncentrálsz h átvernek. Ráadásul ahol ekkora pénz van olyan módszerekhez férhetnek hozzá ami még nem nyilvános (katonai célokra történő kutatás eredményeit is akár felhasználhatják). Vannak tippjeim, de lényegtelen h jók-e. De akinek ez erős (azt mondják ez egy szimpla idióta összeesküvés elmélet) azok nézzenek rá a tényekre. A tények magukért beszélnek. És mint páran felvetették aki a véletlenekben hisz, nézze meg a matematikai esélyét az utóbbi 6 év BL sorsolásának reál fronton.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.15. 13:24:36

pezZy írta:
Egyébként 80%, hogy az Atletico nyeri. Annyira együtt vannak és annyira jól játsszák a játékukat, hogy meglepődnék, ha most nem ők nyernének.

Aztán ha a döntőben megint az utolsó percekben(vagy az elsőkben) hozzávágják a BL trófeát a Realhoz hogy" kösz meggondoltam magam, mégsem kell, legyen a tied" akkor én nem tudom mit csinálok #-o :lol:

Ha egy Arsenal/Chelsea-Atleti-Barca-Bayern ágon nyerne Bl-t a Real akkor azt mondom hogy" na ez igen, teljesen megérdemelték", nade amikor kiskapunk mennek be a döntőbe és nyerik meg miközben a többi nagy sorra egymást intézi el, az eléggé undorító...
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.15. 13:22:36

pezZy írta: Egyébként 80%, hogy az Atletico nyeri. Annyira együtt vannak és annyira jól játsszák a játékukat, hogy meglepődnék, ha most nem ők nyernének.
Az a 80% nem tudom mi alapján jött ki, de én inkább azt mondanám hogy 30-30 az esélye a BM/Realnak most, és 25-15 az atma-Citynek.
Válasz küldése