Bajnokok Ligája & Európa Liga
Nagyon sajnálom a Bayernt, főleg Guardiolát. A lehetőségek megvoltak, de Lewandowski és Müller pocsék napot fogtak ki.
Ami az Atleticot illeti, nagyon antipatikusan játszottak, de ettől még nem érdemtelen a továbbjutásuk. Nagyon szervezett és profi csapat, nem féltem őket a döntőben, bárki legyen az ellenfél.
Ami az Atleticot illeti, nagyon antipatikusan játszottak, de ettől még nem érdemtelen a továbbjutásuk. Nagyon szervezett és profi csapat, nem féltem őket a döntőben, bárki legyen az ellenfél.
na ezt is valahogy kibekkelték, hihetetlen.... fociznak 10 percet, találnak egy gólt, utána meg ütnek, rúgnak, kapálnak, labdát bedobálnak, bírókat vernek, és valahogy nyernek... aztán a döntőben meg megint kapnak egy 4est, na az tényleg vicc lenne
Sergi 94:38 Roberto
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Értem én amit mondtok, rengeteg munka van ebben a teljesítményben, elképesztő akarat és védekezés. De akkor is leírom. Nyert a NAGYBETŰS FUTBALL.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek. Bizonyára ebben hatalmas meló van, de akkor is undormány. Adöntőben közel állok ahhoz, hogy szurkoljak a Realnak. Komolyan. Ezek ne nyerjenek már bl-t...mahitoo írta:Egy dolog a defenzív és célfoci, de ez gusztustalan, amit az elmúlt pár meccsükön csinálnak. Lehet nekik tapsolni, de nekem nem ez a foci.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kíváncsi lennék a Bayern szurkolók véleményére az Atleticoról. Ritka gyomorforgató társaság.Waleba10 írta:Simeone mindjárt agyonveri a tartalék bírót
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Simeonenak ismet grat, o barmit megtehet..
Sok jatekosuk kedvelem, de eszmeletlen mennyire antipatikus csapat.
Coman meg marha jo jatekos lehetne, ha kapu elott nem lenne total veszelytelen.

Coman meg marha jo jatekos lehetne, ha kapu elott nem lenne total veszelytelen.
Igen egyet értek.Ez az egész nagyon hatékony de undorító...mahitoo írta:Egy dolog a defenzív és célfoci, de ez gusztustalan, amit az elmúlt pár meccsükön csinálnak. Lehet nekik tapsolni, de nekem nem ez a foci.
Az a Koman gyerek mindent elő...

Simeone mindjárt agyonveri a tartalék bírót 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem is meglökte, mert nem engedték cserélni.Vakmacska írta:Simeone megütötte a 4. birót?

Simeone megütötte a 4. birót?
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Egy dolog a defenzív és célfoci, de ez gusztustalan, amit az elmúlt pár meccsükön csinálnak. Lehet nekik tapsolni, de nekem nem ez a foci.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Oblak 

Oblak...Anyám!

Ez a Lewa megtenné Suarez cseréjének
Megy a fetrengés
Megy a fetrengés
Csak akkor ha bekaparnak még egyet.Vakmacska írta:Van igazság

Ez már csak nézőpont kérdése. Neked a bajnokság,nekem a bajnokok ligája fontosabb.Bob_Marley írta:Vége láthatatlan vita lenne, tudod mi az összehasonlítási alap? Bajnokságban mindig van ellenük meccsük és hányszor nyertek bajnokságot? Tőlem leakaszthatnak 21 BL címet is a hajukra meg a Bernabeúba meg tudom is én hova ha közben mikor játszunk ellenük és mikor valódi vetélytársak vagyunk akkor tíz évente benyelnek két bajnoki címet......Nero. írta:Szerintem meg azt nem lehetne kommentálni,ha mondjuk a Guardiola óta tartó időszakban 3-2 re állnánk BL címek terén ellenük. Kész vicc az erőviszonyok tekintetében. Én ízig-vérig Barcás vagyok,engem egy más csapat se érdekel kicsit se, de szív ügyem hogy a Reál lehetőleg ne nyerjen semmit,pláne blt ne egy ilyen nulla madrid...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lesgól, 16-oson kívüliért tizi, aztán ezek teszik a mártírt hogy a csúnya gonosz bírók és az UEFA nem engedhetik tovább őket... 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ball don't lie.
Nem volt tizi, de LG-nek üzenem, hogy remélem továbbmegy az Atletico és idegenbeli góllal, s az izgalmat is megkapja. Jó ez a szabály, nincs kifogás (max Neurnél meg Oblaknal, hahahaha).

Nem volt tizi, de LG-nek üzenem, hogy remélem továbbmegy az Atletico és idegenbeli góllal, s az izgalmat is megkapja. Jó ez a szabály, nincs kifogás (max Neurnél meg Oblaknal, hahahaha).

Van igazság
no comment, erre tizit adni, még szerencse hogy kihagyta
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Waleba10 2016.05.03. 22:29:14-kor.
A játékvezető eldönti, pfff...
És kihagyta!
Na, köszönni kell a lehetőséget, és belőni a harmadikat!
És kihagyta!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.05.03. 22:27:31-kor.
A hülye!
Megfogta!
Megfogta!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2016.05.03. 22:27:42-kor.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Világ szégyene lesz(de leginkább az UEFA-é), ha képes ez a Real egy BL döntőt egy Roma-Wolfsburg-City ágon megnyerni, mikor kb kis túlzással az Europa liga legjobb 8 között örülnének a csapatok ilyen ellenfeleknek...Nero. írta:Szerintem meg azt nem lehetne kommentálni,ha mondjuk a Guardiola óta tartó időszakban 3-2 re állnánk BL címek terén ellenük. Kész vicc az erőviszonyok tekintetében. Én ízig-vérig Barcás vagyok,engem más csapat nem érdekel kicsit se, de szívügyem hogy a Reál lehetőleg ne nyerjen semmit,pláne blt ne egy ilyen nulla madrid...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Vége láthatatlan vita lenne, tudod mi az összehasonlítási alap? Bajnokságban mindig van ellenük meccsük és hányszor nyertek bajnokságot? Tőlem leakaszthatnak 21 BL címet is a hajukra meg a Bernabeúba meg tudom is én hova ha közben mikor játszunk ellenük és mikor valódi vetélytársak vagyunk akkor tíz évente benyelnek két bajnoki címet......Nero. írta:Szerintem meg azt nem lehetne kommentálni,ha mondjuk a Guardiola óta tartó időszakban 3-2 re állnánk BL címek terén ellenük. Kész vicc az erőviszonyok tekintetében. Én ízig-vérig Barcás vagyok,engem egy más csapat se érdekel kicsit se, de szív ügyem hogy a Reál lehetőleg ne nyerjen semmit,pláne blt ne egy ilyen nulla madrid...