Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A 2. pont biztosan nem teljesült volna. Pereznek ez már olyan szinten presztízskérdés volt, hogy kifarolni nem lehetett belőle. Ráadásul játszatni is folyamatosan kell, Nem esküszöm meg rá, de talán csak egyszer nem kezdett és lecserélve is kb. egyszer-kétszer volt pár percre, pedig ott van egy tehetséges játékos a padon, akinek ráadásul kellenének a percek és 45+30 millióért vették, de lehetőséget sem kap. Lehet, hogy ő sem lenne jobb, legalábbis sokkal, de van rá lehetőség. Még a brazilok kiesésével sem kapott lehetőséget a kezdőben. Ez nem hiszem, hogy Ancelotti hibája, biztosan ukászba kapta felülről, hogy akármi van nyomatni kell Mbappét. Azt is el tudom képzelni, hogy ha Endrick berobbanna nehéz lenne megmagyarázni, miért koptatja tovább a padot és nem lehetőséget a francia kárára.Sinya22 írta: ↑2024.11.28. 10:42:25Én továbbra is azt gondolom, hogy a Madrid a lehető legrosszabb döntést hozta a nyáron. Ennél az is jobb lett volna ha:
1. Eladják Vinit az araboknak, abból kijött volna egy 9-es, meg 1-2 épkézláb védő.
2. Nem veszik meg Mbappét, ha már 4 éven keresztül nem sikerült, helyette rendbe rakják a védelmet.
A sokat szidott, nem sztár Joselu 10x hasznosabb volt nekik az elmúlt szezonban. Mbappé eleve rossz formában van, már a Párizsban se volt jó tavasszal, az EB-n a kaput se találta el, és ezt a remek formát hozza továbbra is. Az a srác, aki anno a Monacoban berobbant, és aztán sokáig úgy tűnt a következő aranylabdás lehet, az már sehol sincs. Ennél tud többet, de az a fejlődés ami benne volt az jól megrekedt a PSG-ben.
Nem is mondtam más, ötlettelenség van, de nem a gyenge játékosok miatt. 3 klasszis a kezdő kp-s. Nem irreleváns az, jelenleg az, de én arra reagáltam, hogy Ancelottinak azért elég jó dolga van ott, simán össze kéne hoznia ebből egy ütős kp-t. Erősebbnek kéne lennie, mint a Poolnak, aztán közük nem volt hozzájuk.Chino írta: ↑2024.11.28. 10:26:16Nem akarom lebecsülni őket, de elképesztő ötlettelenség uralkodik náluk. Elég sok meccsüket láttam idén, de a tegnapinál ritkán játszottak jobban, csak míg egy ez egy Leganes, Alaves, Valladolid ellen elég a Bl-ben vagy erősebb csapatok ellen nem. Egy Barca-BVB-Villarreal-Milan-Atma (Lille) ötös (hatos) ellen már nem nagyon megy. Az, hogy milyen nevekből állnak, de főleg, hogy mennyit érnek ez esetben teljesen irreleváns.
Nekünk mondjuk ott van egy Casádó 15 millióért de a különbség Tchoamenivel sznteket tesz ki. A csapatuk egyik leggyengébb láncszeme és ezt nem csak én mondom. Akárhány Real szurkolóval beszéltem, szinte mindenki max. 2.-3. csereként vagy kh-ként látná. (de inkább másik csapatban). Lassú, körülményes, semmi kreativitás nincs benne, támadásépítéshez semmit nem tesz hozzá, mindig elhal nála a játék. A posztján a top 5-be biztosan nem fér be, de még a top 10-et véve sem annyira egyértelmű.
Plusz ha az edzőket hasonlítjuk össze ott is névre mindenki egyértelműen az olaszt hozná ki Flickkel szemben, a valóság viszont egész más. Nincs egy rendszerük, mintha a játékosok nem tudnák mi a feladatuk, villanásokkal, szerencsével fel vannak küldve a pályára.
Szerintem kicsit rosszul látod. Nem akarom lebecsülni őket, de elképesztő ötlettelenség uralkodik náluk. Elég sok meccsüket láttam idén, de a tegnapinál ritkán játszottak jobban, csak míg egy ez egy Leganes, Alaves, Valladolid ellen elég a Bl-ben vagy erősebb csapatok ellen nem. Egy Barca-BVB-Villarreal-Milan-Atma (Lille) ötös (hatos) ellen már nem nagyon megy. Az, hogy milyen nevekből állnak, de főleg, hogy mennyit érnek ez esetben teljesen irreleváns. Ott van egy MacAllister a Poolban, akinél papíron az összes középpályásuk erősebb, drágább olyan szinten kenterbe veri őket, hogy összehasonlítani is nevetséges.bence0330 írta: ↑2024.11.27. 23:23:53Mascherano14 írta: ↑2024.11.27. 23:10:38Mbappe továbbra is nehezék madridban. Szegény Ancelotti, ide varázslat kell, mert nagyon kevés ez a középpálya eddig.
Mondjuk azt nem mondanám, hogy varázslónak kéne lenni egy Cama-Fede-Bellingham kezdőből egy jó középpályát összehozni. Ezek Flick alatt hengerelnének, elképesztő névsor ez. Tchoua is csak most dőlt ki, addig még brutálisabb volt ez a sor. 410 milliót érnek hárman, a Tchouával 510-et 4-en. És kb reálisnak is tartom az árakat jelen körülmények között.
És akkor ott van rutinnak Modric, meg virtuóznak Güler. Ceballos is simán jó sokadik cserének. Hogy semmi pénzért nem kezdeti Endricket, és ezért legalább egyiket fel kell tolnia, az az ő baja, én csak örülök neki, rettegnék tőle Barcásként, vagy az ellenfél helyében, ha Endrick kezdene.
Megfordítanám, szerintem varázslónak kell lenni, hogy ebből ne legyen egy remek kp.
Kicsit sem tudom sajnálni őket. Amikor nálunk kb, a teljes kezdő sérült volt, feltöltöttük a keretet B csapatos játékosokkal. Közülük többen a padot sem melegítették, mert egyből a kezdőbe kerültek.Mascherano14 írta: ↑2024.11.27. 23:10:38Mbappe továbbra is nehezék madridban. Szegény Ancelotti, ide varázslat kell, mert nagyon kevés ez a középpálya eddig.
Ja, a valóságban így most tényleg hótt gyenge.Mascherano14 írta: ↑2024.11.27. 23:34:28...én pusztán a látottakbol indultam ki, hogy elkepeszto ötlettelen a közeppalyajuk ősszel és még kontraban sem jók.
Hogy Endrick miért a padot surolja az az igazi rejtély.
Mascherano14 írta: ↑2024.11.27. 23:10:38Mbappe továbbra is nehezék madridban. Szegény Ancelotti, ide varázslat kell, mert nagyon kevés ez a középpálya eddig.
Megpróbáltak a leggyengébből jobbat csinálni....csababarca írta: ↑2024.11.27. 22:29:37Mindig jó ötlet odarakni tizit rúgni a csapat leggyengébbjét.
És aztán a liverpool is megteszi ugyanezt, pedig eldönthették volna.
Én csak az összefoglalót láttam, de az alapján a City lesimázta a hollandokat, rengeteg helyzetük volt, míg a Feyenoord szinte semmit nem tudott kialakítani, megköszönhetik szépen Edersonnak a meccset. A korábbi vereségeiket nem láttam, de ez nem volt igazán releváns abból a szempontból, hogy gödörben vannak-e vagy sem. Ugyanakkor szerintem a top8 így is meg lesz nekik, annak ellenére, hogy mennek Torinóba és Párizsba, nem mernék nagy pénzt tenni rá, hogy 9 pontnál kevesebbet gyűjtenek a következő három meccsen.bence0330 írta: ↑2024.11.27. 00:54:15City a Feyenoordot sem tudta megverni, de legalább nem kaptak ki... 3-3. Durva. 15-ek a tabellán, és ugye vannak csapatok akik még nem játszottak..
BM megütötte a PSG-t, ők jönnek fel szépen, de a PSG nincs a top24-ben... Dembi kiállíttatta magát sikerrel.
Azért az meglepett, hogy az Arsenal ennyire lesimázta a Sportingot, Amorim távozása persze nem lehetett jó hír ott. A két nagy idei meglepetés ma szépen csődöt mondott.
Nem fognak hiányozni
Annyira szerintem a Chelsea nem állt össze. Gurítottak egy nyolcast valami noname örmény csapatnak, akik még az angol másodosztályból is kiesnének, a bajnokságban az utolsó négy meccsükön: 1 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség, ráadásul most jön még az Arsenal meg a Villa.bence0330 írta: ↑2024.11.08. 19:56:14Múltkor megemlítettem már a Serie A topikban, de most Pedro épp eldöntötte az EL meccsüket, szárnyal az ember.
A CFC sajna eléggé összeállt, otthon is jót mennek, most is vágtak egy nyolcast. Guiu gólt lőtt.Ex-Barcások napja volt.
Amúgy meg a Sociedad kikapott a Plzentől, úgyhogy egy fokkal kevésbé félek tőlük a hétvégén. Nyilván egy tök jó játékosokból álló csapat, meg mi sem fogjuk az összes kötelezőt hozni, de nincsenek túl jó passzban, itt vereség, 25. hely az EL tabellán, és 11. a LL-ban.
Az egyértelmű, hogy túltöltötték magukat elől, méghozzá elég erős jellemű emberekkel, várható volt, hogy ott gondok lesznek. Ami azért meglepő, hogy Bellingham, de főleg Mbappé ilyen gyengén muzsikál. Az angol alapvetően nem játszik hátrébb, valamivel védekezőbb a feladata, de nem olyan sokkal, csak tavaly ss-t játszott, ami után ez nyilván feltűnőbb. A bejátszott területét tekintve nrem változott olyan sokat, ugyanúgy a támadóharmadban van, viszont ő is inkább a pálya bal oldalát foglalja el mint a középsőt. Ez nagyon jól le volt vezetve statokkal és hőtérképpel, de amúgy is feltűnő. Ennek ellenére 11 meccsen 0 gól/2 assist borzalmas szám.davi10 írta: ↑2024.11.07. 15:19:21Igazából szerintem nem túl meglepő ez a Real visszaesés, szinte ponzosan az történik, amit hónapokkal ezelőtt bedobtunk.
- Vinicius még mindig inkább a szurkolókkal foglalkozik, mint a védekezéssel.
- MBappe 9-esként van játszatva, először játszik külföldön egy erősebb bajnokságban, nem is ment zökkenőmentesen az átállás.
- Rendes 9-esük nincs.
- Bellingham hiába lett hátrébb rendelve, senki nem tudja pótolni Kroos-t. Évek óta hallgatni, hogy mit akarunk 60 kilós La Masia-s gyerekekkel, most meg Güler-t követelik a kezdőbe a Madridnál, mert nincs oda kreatív ember. Tchouameni-ről szerintem nagyon kevés szó esik, 80 misiért szerintem hatalmas mellényúlás a csávó.
- Védőjük nincs, Militao elég gyenge a visszatérése óta, Alaba-ra nem lehet még mindig számítani. Mendy, Fran Garcia gyengusz. Carvajal kidőlésével mondjuk nem számolhattak előre.
Plusz szerintem tettünk egy nagy szívességet a világnak ezzel a 4-essel, és talán több csapat is elhiszi végre, hogy verhető ez a Real. Ha a Clasico nincs, szerintem a Milan se veri el őket.
Szerintem az utóbbi évek sikerei inkább a Real nimbuszának köszönhető, mint Ancelotti zsenijének.
Az utolsó mondattal 100%ban egyetértek. Ancelotti annyit tett hozzá, hogy ezt nem rontotta el.davi10 írta: ↑2024.11.07. 15:19:21Igazából szerintem nem túl meglepő ez a Real visszaesés, szinte ponzosan az történik, amit hónapokkal ezelőtt bedobtunk.
- Vinicius még mindig inkább a szurkolókkal foglalkozik, mint a védekezéssel.
- MBappe 9-esként van játszatva, először játszik külföldön egy erősebb bajnokságban, nem is ment zökkenőmentesen az átállás.
- Rendes 9-esük nincs.
- Bellingham hiába lett hátrébb rendelve, senki nem tudja pótolni Kroos-t. Évek óta hallgatni, hogy mit akarunk 60 kilós La Masia-s gyerekekkel, most meg Güler-t követelik a kezdőbe a Madridnál, mert nincs oda kreatív ember. Tchouameni-ről szerintem nagyon kevés szó esik, 80 misiért szerintem hatalmas mellényúlás a csávó.
- Védőjük nincs, Militao elég gyenge a visszatérése óta, Alaba-ra nem lehet még mindig számítani. Mendy, Fran Garcia gyengusz. Carvajal kidőlésével mondjuk nem számolhattak előre.
Plusz szerintem tettünk egy nagy szívességet a világnak ezzel a 4-essel, és talán több csapat is elhiszi végre, hogy verhető ez a Real. Ha a Clasico nincs, szerintem a Milan se veri el őket.
Szerintem az utóbbi évek sikerei inkább a Real nimbuszának köszönhető, mint Ancelotti zsenijének.