epping írta: ↑2025.02.12. 14:06:06
Mi nem mikiegér kupa, ha ez az?
Amúgy ha a Real Madrid mikiegér kupává degradálja a BL-t, az csak a Madrid nagyságát mutatja.
Ha olvastad a kommentem akkor pontosan tudod hogy a Madrid nagyságát mutatja.
Bármi más lehet nem mikiegér kupa, abban az esetben ha izgalmas és változatos, nagy a tét és sose tudod mi fog történni. Egyik sem igaz a BL-re.
Ha szerinted nem rontja egy versenysorozat nívóját és élményértékét hogy mindig ugyanaz nyeri, akkor nem akarok veled beszélgetni.
Egy Madrid Dortmundot szerinted ki néz meg?
Vagy ahogy a Madrid harmadszorra veri meg a Liverpoolt. Vagy az ATMA-t.
A BL hulladék lett.
Szerinted azért változtattak a modellen mert egyik reggel úgy kelt fel az UEFA menedzser hogy lett egy jó ötlete?
Nem.
Azért mert nézegették a nézettségi adatokat és látták hogy baj van.
A baj pedig csak nőni fog, mert mint ahogy írtam, a Madridot nem lehet utolérni, bármennnyire is van itt pár Barca szurkoló akik szerint igen.
25 év alatti többszörös győztes a csapat magja és Carlo egyelőre bizonyít évről évre.
Pályán nem lehet őket megverni már, max az változtathat ezen ha kiderül róluk valami eltitkolhatatlan elsöpörhetetlen aljasság.
Ettől neked mint Madridista azért nem nagyon kell örülni.
A Madridnak szurkolni mindig is a leginkább lealacsonyodottabb dolog volt a fociban.
2004-2005 óta nézek focit. A Madrid akkor is a legsztároltabb, leggazdagabb, legsikeresebb, kultúra nélküli jött-ment sztárokból álló jellemtelen csapat volt, és most is az, semmi se változott. Parasztvakító felszínes csillogás, és persze jellemtelen focival győzelem, bármi áron.
Nagyon aranyos hogy a Madrid szurkolók mindig úgy állítják be magukat mint az "under dog" csapat, akik bárhonnan visszajönnek, csak éppen sose voltak ők az under dog. Persze a PL szurkolók adják alájuk a lovat a saját hülyeségükkel.
Ha valaki szerint plastic a PSG-nek vagy a City-nek szurkolni, az alapján a legplasticabb az akkor is a Madrid, és mindig is az volt.
Bármely más csapat szurkolóinak több gerince van.
Illetve, nem feltétlen van ez így, mert végülis kimondhatja a Madrid szurkoló hogy azért Madrid szurkoló mert mindig ők nyernek és őt csak az érdekli. Ebben az esetben nem mondhatnám rá hogy nincs gerince, csak azt hogy nincs izlése.
Szóval azért lett Mikiegér kupa, mert pl egy 2008-hoz képest csökkent a tét, csökkent a nívó, csökkent hogy hány csapat indul neki végső esélyesként, csökkent hogy hány ikonikus párharc jön/jöhet össze stb.
Én csak azért sajnálom mert akkor egy BL éjszaka az volt a minden fociban. Ma már egyre kevesebb embert érdekel. Fiatalabb generáció már nem is nagyon követi a focit (saját szubjektív tapasztalat, de igaz).
Képzeld el hogy a következő 4 VB-t ugyanaz nyeri pl Franciaország. Szerinted az ötödiknek ugyanakkora elánnak futnak neki a csapatok és a nézők? Unalmassá válna ha így lenne. A BL már unalmassá vált.
Azt hiszem eléggé alátámasztottam a gondolatom.