Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az Arsenal vitathatatlanul a 3 legnehezebb ellenfél között van és csak ízlés dolga, hogy nem tekintjük-e a legnehezebbnek, és mi megint ebbe húztunk bele, azért örömködni ne kelljen már neki. Azért nem mindegy, hogy egy Gent elleni vélhetően lazulós továbbjutást vagy egy vért izzadós párosítást kapunk.csababarca írta:Remélem csak trollkodtok,és nem tényleg féltek egy Arsenaltól:D

Bob_Marley írta: Ez sztereotípia szerintem. Múltkor pont linkeltem, hogy mennyire hasonlóak a nagy bajnokságok s az ide-oda igazolások miatt. Gólátlag, passzok, lövések stb. Tavaszig még sok van, nem lehet azt megmondani ki az erősebb, de azért az Arsenal jobb idényt fut eddig mint a Juventus.
Ez sztereotípia szerintem. Múltkor pont linkeltem, hogy mennyire hasonlóak a nagy bajnokságok s az ide-oda igazolások miatt. Gólátlag, passzok, lövések stb. Tavaszig még sok van, nem lehet azt megmondani ki az erősebb, de azért az Arsenal jobb idényt fut eddig mint a Juventus.csababarca írta:Én olasz csapatoktól félek mindig, undorító módon csalják a focit.visca el barca írta:
juve erősebb mint az arsenal?![]()
![]()
mondd hogy csak trollkodsz
Szerintem nekünk kellemesebb ellenfél az Arsenal. Ezek majd leállnak játszani, focizni akarnak, abban meg jobbak vagyunk egyértelműen.
Most egy Juve beállna bunkerbe, meg törne-zúzna, az lutri.

Én olasz csapatoktól félek mindig, undorító módon csalják a focit.visca el barca írta:
juve erősebb mint az arsenal?![]()
![]()
mondd hogy csak trollkodsz
juve erősebb mint az arsenal?csababarca írta:Ahhoz képest,hogy jöhetett volna PSG vagy Juve is, bőven jó ez, abban nem bíztam,hogy a gyengébbek közül kapunk.

Nem volt sima,mert flegmáztunk, meg mert Busi kétszer leindította őket idegenben.Nero. írta:csababarca írta:Remélem csak trollkodtok,és nem tényleg féltek egy Arsenaltól:D
Utóbbi idők egyik legjobb Arsenalja ez, bármire képesek, most épp a bajnokságot is vezetik. Egyszer se volt sima ellenük továbbmenni, de még az a BL-donto is izzadtság szagú volt. Majd meglátjuk, valószínűleg továbbmegyünk de óriási hiba lenne lebecsülni őket. Főleg hogy nem tudjuk addigra ki milyen formában lesz.

csababarca írta:Remélem csak trollkodtok,és nem tényleg féltek egy Arsenaltól:D

Eddig nem azt beszeltetek, hogy a nagyobb meccseket meg nem most akarjak osszehozni?noname írta:Ha már manipulának, leaglább tegyék kevésbé látványosan.
nem csak ***** ******* vagyok.csababarca írta:De ha meg könnyű párharcokat csinálnak, azon menne a matek, hogy biztos azért,hogy a 8 közé csak az erősek jussanak be, és érdekes legyen.
Ezt a gondolatmenetet most nem adom, mindig ilyen a sorsolás, mindig vannak érdekes és kevésbé érdekes párharcok.
Veb mivan?::DD
Sok volt a szesz? vagy csak hergeled a népet?:D