Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor nem csak én hallottam így...csababarca írta:Gundi képben van, már Iniestát vizionálta a pályára a második percben.
Nah nézzük azt a Verratti-Matuidi kp-t
Csak mert francia ezért 51%-ba én is inkább velük vagyok, de az lenne a legjobb ha kizárnák őket.visca el barca írta:megint túltoltad a buszon az italozástpalesz77 írta:Ma amugy egyertelmuen hajra PSG! Az egyik legszebben jatszo csapat europaban, tele szamomra szimpatikus jatekossal.![]()
Auirer gyökér volt, hiányozni is fog sztem ma.palesz77 írta:Koszontem mindegyikotoknek!
Ma amugy egyertelmuen hajra PSG! Az egyik legszebben jatszo csapat europaban, tele szamomra szimpatikus jatekossal. Nagyon remelem, hogy megint tovabbverekedik magukat valahogy a Chelsean.
megint túltoltad a buszon az italozástpalesz77 írta:Ma amugy egyertelmuen hajra PSG! Az egyik legszebben jatszo csapat europaban, tele szamomra szimpatikus jatekossal.
Valaki(k) megint lehet, hogy nagyon simán lesz elödöntős.visca el barca írta:ma még benfica zenit, holnap meg gent-wolfsburgpalesz77 írta:Ez most nagyon amator kerdes lesz, de buszon ulve nem akarok a neten kutakodni. Ma es holnap milyen parositasok lesznek? PSG-Chelsea ma lesz nem? Roma-Real meg holnap. Es ennyi csak?
ma még benfica zenit, holnap meg gent-wolfsburgpalesz77 írta:Ez most nagyon amator kerdes lesz, de buszon ulve nem akarok a neten kutakodni. Ma es holnap milyen parositasok lesznek? PSG-Chelsea ma lesz nem? Roma-Real meg holnap. Es ennyi csak?
Ma:palesz77 írta:Ez most nagyon amator kerdes lesz, de buszon ulve nem akarok a neten kutakodni. Ma es holnap milyen parositasok lesznek? PSG-Chelsea ma lesz nem? Roma-Real meg holnap. Es ennyi csak?
Igen, plusz ma még Benfica-Zenit, holnap pedig Gent-Wolfsburg.palesz77 írta:Ez most nagyon amator kerdes lesz, de buszon ulve nem akarok a neten kutakodni. Ma es holnap milyen parositasok lesznek? PSG-Chelsea ma lesz nem? Roma-Real meg holnap. Es ennyi csak?
egyszer kijöhet nekik is a lépésCapon írta:Kíváncsi vagyok vajon a Roma már ezen a meccsen vagy csak az idegenbelin kap megint minimum 6 gólt?
Ugye ők az egyetlen csapat akiknek 3 egymás követő évben sikerült ezt összehozniuk, és most is megvan rá minden esélyük.
Én attól a retek csapattól mindig tartok, 2012-ben is toronymagas esélyesek voltunk ellenük, aztán meg is lett az eredménye. PSG-ben nem érzem a kiugró eredményt.Messias2 írta:Ha a Barcelona szemszögéből vizsgáljuk a dolgot, lehet jobb lenne, ha a Chelsea jutna tovább, mivel a PSG még ránk is veszélyes lehet. Pedroékban ezt nem érzem.palesz77 írta: egyetértetek gondolom..
Ha a Barcelona szemszögéből vizsgáljuk a dolgot, lehet jobb lenne, ha a Chelsea jutna tovább, mivel a PSG még ránk is veszélyes lehet. Pedroékban ezt nem érzem.palesz77 írta: egyetértetek gondolom..
Mondjuk franciák és inkább ők menjenek továbbvisca el barca írta:kampós orrú pihent, holnap meg majd ver 3at, csak figyeld meg.Bob_Marley írta:Mondjuk látva a Lille elleni összefoglalót, előtte a Marseille elleni teljes meccset, PSG-től nem esnék hasra. Chelsea okosba ikszel.
Mivel az ő játékuk hajaz a legjobban a Barcáéra, így egyet. Okosabban építkeznek mint a City vagy a Chelsea pl.palesz77 írta:egyetértetek gondolom..
Ráadásul mélynövésű barátom se játszott mostantság, de elvileg kedden már bírja a teljes meccset. Én nagyon remélem, hogy a PSG megy tovább, jó nézni a focijukat - egyetértetek gondolom..visca el barca írta:kampós orrú pihent, holnap meg majd ver 3at, csak figyeld meg.Bob_Marley írta:Mondjuk látva a Lille elleni összefoglalót, előtte a Marseille elleni teljes meccset, PSG-től nem esnék hasra. Chelsea okosba ikszel.